aneta-we 22.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 halooooo! Jak wrażenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jestem ciekawa i nie kłade się spac póki się nie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hop hop, pewnie mąż gra i nie dopuszcza Afrodyty do kompa Chyba poczekamy ......................... do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.09.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Krótko, bo jestem zmęczona. Przede wszystkim: rano nie dotarłam do dziennika, bo mi prud zabrali Praca całkiem fajna i przyjemna......na razie......zobaczymy jak zostanę sama..... Będzie sporo papierków, rozliczeń, zamówień, grafiki pracy..... Teraz mi pomaga inna kierowniczka, żebym wiedziała co i jak. Razem z nią przyjeżdża jeszcze jedna osoba. No i są jeszcze 3 pracownice. Jedna konkretna, za robotę bierze się sama, miła, kumata, zaradna. dwie pozostałe, nazwijmy je bliźniaczki /podobne co najmniej jak kuzynki i na dodatek prawie tak samo ubrane/ to dziś już 3x poganiałam, aż w końcu, czego nie lubię, bo ze mnie zgodny człowiek, dostały zjebkę. No rany...moja 10-letnia Córcia byłaby je przeskoczyła 2x. A po pracy poszłam do rodziców, bo pod ich domem stało moje autko, zaliczyłam jeszcze Totolotka i spożywczaka, wleciałam na 10 minut do domu, wykąpałam Synusia i rowerkiem myknęłam na aerobik na 20.30. Teraz po prysznicu siedzę przed kompem i wszystkich gorąco pozdrawiam Przeżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.09.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No i tak trzymać, super - dzielna dziewczynka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 No i tak trzymać, super - dzielna dziewczynka :) No jak się od początku nie wezmę i reguł nie ustale, to jeszcze mi na łeb wlezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.09.2009 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Brawo Afrodyto! Sama wolę konkretnego szefa, który sam dużo umie i zna sie na robocie i ma jasne zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.09.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień doberek Z tym opierniczaniem to i racja - gonić od początku, bo potem ciężko dyscyplinę wprowadzić. Ty to masz power - jeszcze na aerobik Podziwiam. Pozdrawiam. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.09.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dzień doberek Z tym opierniczaniem to i racja - gonić od początku, bo potem ciężko dyscyplinę wprowadzić. Ty to masz power - jeszcze na aerobik Podziwiam. Pozdrawiam. Do jutra Tiaaa....a teraz mi ten aerobik zawiasami w biodrach wyłazi Chol..a, koty mi po zmywarce biegają ...no i dziś już wiem jak cudownym rozwiązaniem jest zmywarka z opóźnionym startem Przychodzę wczoraj po aerobiku i żadnej szklanki w szafie nie ma se myślę , będą w zmywarce....taaa...były , ale brudne Dziś włączyłam tak, żeby Córcie, jak wrócą ze szkoły, mogły wyłączyć sprzecicho i powyjmować czyste naczynia. Nie pozwiedzam Foruma, bom się 20min. łączyła z siecią A teraz należałoby jeszcze poodkurzać, podłogi pomyć i kuchnie ogarnąć. Po południu lecę na wywiadówkę i znów mnie nie będzie, co by chate do używalności doprowadzić Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Gratuluję nowej pracy! niezła polka galopka Ci się zapowiada , ale to chyba wszystkie mamy tak mają lub/i tatusiowie zaangażowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Tez niezle musisz sie uwijac zeby ze wszystkim zdazyc . I jeszcze na gimnastyke mialas sile . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.09.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Frodka, normalnie nie ma to jak matka, im więcej dzieci tym bardziej zorganizowana Mam nadzieję, że praca bedzie dawać dużo satysfakcji. I jeszcze wiecej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.09.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam Przyleciałam szybko usmiech zostawić i wracam do pracy. A jak u Ciebie drugi dzień ? Bardziej robotne te "bliźniaczki" czy dalej to samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale mam zaległości z wodą nieciekawie wyszło ale daszek macie teraz cudny idę nadrabiac teraz komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Afrodytka - tylko spokój, tylko spokój Królestwo za spokój...może meliskę sobie profilaktycznie nabędę... Moja najstarsza córcia w szkole głupotę palnęła. Powiedziała coś w bardzo elegancki i kulturalny sposób, ale nauczyciel odebrał to w całkowicie innym kontekście. W efekcie wzywana byłam do szkoły celem wyjaśnienia. Tylko, że dziś nauczycielki nie zastałam i jutro z rańca muszę lecieć to załatwić, żeby znowu coś głupiego nie wyszło Normalnie jak nie palę od lat, to miałam autentyczną ochotę kupić dzisiaj paczkę Tylko dla połowy fajki, to mi szkoda tyle kasy wydawać no to nieźle ja jestem ciekawa, kiedy mnie pani z religii zaprosi na pogawedkę inwestorek w kościele był z siostrzyczką (w rzeczywistości to kuzynka), ale wszystkim mówi, ze siostra a na religii miał napisać imiona rodziców i rodzeństwa i kogo jeszcze ma w serduszku to napisał - mama, tata, dwóch bratów - Kamil, Igor, dziadek dla babci zabrakło miejsca więc mamy rodzinę wielodzietną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Afrodyto, musisz koniecznie posisywać Twoje przepisy, będę sobie kopiować! To kiedy zaczynasz pracę? I co to jest krajzega? Stołowa pilarka tarczowa (krajzega – nazwa używana głównie w centralnej Polsce, trajzega – głównie w woj. łódzkim oraz świętokrzyskim), cyrkularka, curkulatka, piła do drewna, piła budowlana) – maszyna służąca do cięcia drewna, rzadziej betonu, glazury, aluminium przy pomocy piły mającej kształt okrągłej tarczy zębatej. Składa się z metalowego stelażu, na którym umocowany jest drewniany blat i wałek z przymocowaną piłą tarczową. Wałek ten jest napędzany paskiem klinowym do prędkości ok. 2-4 tys. obr./min przez silnik zamocowany w dolnej części konstrukcji. Silnik elektryczny w niej zamocowany jest najczęściej trójfazowym silnikiem asynchronicznym pracującym przy napięciu trójfazowym 400 V. Ze względu na prostą konstrukcję, piły tarczowe często wykonywane są w domowych warunkach, zwykle nie posiadają osłon ani innych zabezpieczeń (np. wyłącznika awaryjnego), co jest częstą przyczyną wypadków. opis świetny a ja posiadam krajzegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 GRATULUJĘ ale się cieszę, to pijemy!!!! wielkie gratulacje z tytułu nowej pracy super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A teraz lecę obiadek naszykować. Dzisiaj prażuchy /prażonki/ wszyscy uwielbiamy też uwielbiam prażuchy Pani Kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 przeczytałam twój grafik w poniedziałek no dziewczyno, masz latane ale chyba przy większej gromadce człowiek się bardziej organizuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja się tylko przywitam ale jak złapiesz oddech to napisz jak tam w nowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts