Ryska1719503950 28.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No i jeszcze jest z hot-stopką full wypas - pełnia szczęścia. A smycz ? Bo ten mój to mi najczęściej na szyi dynda. Jest w komplecie smycz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No i jeszcze jest z hot-stopką full wypas - pełnia szczęścia. A smycz ? Bo ten mój to mi najczęściej na szyi dynda. Jest w komplecie smycz ? smyczy nie ma ale jest gumka recepturka - można sobie do paska podpiąć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Na taaaki model aparatu bym nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Tylko Emilia ma 139m2, pozostałe projekty mają do 120m2. Jak myślicie, na czym się skończyło? Ja bym obstawiał Słoneczko ale to czysty strzał w ciemno ;) :D:D p.s Ale ty lubisz trzymać w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Też bardzo lubię robić zdjęcia. I sporo ich robię, ale takim malutkim zwykłym Olympusem cyfrowym. O ile z Olympusa byliśmy bardzo zadowoleni, jak był taki na klisze, to teraz niespecjalnie się sprawuje ten cyfrowy. Zdjęcia, zwłaszcza nocne i w dużych słabo oświetlonych pomieszczeniach, wychodzą takie, jakby tam śnieg padał, robi takie białe plamki na całym zdjęciu. I wszystkie Olympusy tak mają, sprawdzałam opinie w necie. Marzy mi się właśnie Nicon, mówią, że bardzo dobre zdjęcia robi, ale nie wiem, czy kiedyś będzie mnie stać, jesteśmy teraz na sporym minusie finansowym, studia Młodego pochłaniają każdą wolną złotówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Też bardzo lubię robić zdjęcia. I sporo ich robię, ale takim malutkim zwykłym Olympusem cyfrowym. O ile z Olympusa byliśmy bardzo zadowoleni, jak był taki na klisze, to teraz niespecjalnie się sprawuje ten cyfrowy. Zdjęcia, zwłaszcza nocne i w dużych słabo oświetlonych pomieszczeniach, wychodzą takie, jakby tam śnieg padał, robi takie białe plamki na całym zdjęciu. I wszystkie Olympusy tak mają, sprawdzałam opinie w necie. Marzy mi się właśnie Nicon, mówią, że bardzo dobre zdjęcia robi, ale nie wiem, czy kiedyś będzie mnie stać, jesteśmy teraz na sporym minusie finansowym, studia Młodego pochłaniają każdą wolną złotówkę... Bardzo długo miałem olimpusa cyfrowego i oceniam go na średnio, Białe plamki pewnie dla tego że ma ciemny obiektyw i matryca podnosi czułość do wysokiego ISO (800-1600) i wtedy śnieży. Tak naprawdę to należy patrzeć nie na markę tylko na optykę w aparacie. - im jasniejszy obiektyw tym lepiej - czyli np: 5,6 - masakra 4,8 - słaby 3,5 - to już coś 2,8 - super 2.0 - mistrzostwo świata prawie nie osiągalne No i matryca lepsze sa te o symbolu ccc - i np jest taki "zwykły " aparacik który spełnia te kryteria nazywa się FUJI F30 -http://imagebank.ipcmedia.com/imageBank/f/fuji-f30-main.jpg Jeśli ktoś chce mieć rodzinny pstrykacz wysokij jakości to nie ma nic lepszego - po prostu bajka aparat, robi takie zdjęcia że niejedna lustrzanka się chowa (no może czerwieni a nie chowa ) Nie wiem czy go jeszcze robią ale chyba jego następca to F33 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Tylko Emilia ma 139m2, pozostałe projekty mają do 120m2. Jak myślicie, na czym się skończyło? Ja bym obstawiał Słoneczko ale to czysty strzał w ciemno ;) :D:D p.s Ale ty lubisz trzymać w niepewności Przemilczę....tymczasowo.... A który się Wam podoba, ciekawa jestem? Mnie zauroczyła jeszcze "Agatka" swoim kominem i wykuszem w kuchni. sure, Depsia przyjdzie czas to i fundusze sie wynajdą. Tylko cierpliwości i czasu potrzeba Mój aparat, to Minolta DYNAX 3L. Z niego było zdjęcie Husky'ego http://www.foto.com.pl/stare/zdjecia/minolta_dynax_3l_1.jpg Nie znam sie na cyferkach i parametrach, ale obiektyw wymienny i lampa do dołożenia. Można coś dokupić i sie pobawić. A córci Canon Powershot A720 /sama wybierałam/ z niego te motyle były zrobione. http://www.gadgetheaven.co.uk/wp-content/uploads/canon-powershot-a720-is-digital-camera.jpg Qrczę cos jeszcze miałam napisać, bom se posta wykasowała i teraz odtwarzam, i....nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Tylko Emilia ma 139m2, pozostałe projekty mają do 120m2. Jak myślicie, na czym się skończyło? jak to na czym??? Obstawiam SŁONECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 bardzo dobrze sobie radzi ta Minolta! a swoją drogą po przejrzeniu zdjęć motylków i sprzętu postanowiłam trochę pogrzebać w temacie - w końcu to jedna z niewielu rzeczy, które nadal mnie interesują mimo budowlanego zamieszania! chyba wybiorę się do weterynarza! (bo wieloletni lekarz mojego psa jest tez pasjonatem fotografowania, a przy tym chce mu się zgłębiać wiedzę na temat sprzętu i osprzętu, ja tylko pamiętam na pewno, że obiektyw musi być jasny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Słneczko ma spory korytarz (chyba, że tam jakieś schod yna stryszek będą?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Powiedzieć na czym stanęło, czy Was jeszcze przetrzymać....? A...... trochę niepewności zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 chcesz zebyśmy zaczeli błagać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 E tam, od razu błagać.... Trochę czasu na zebranie myśli......... i poskładanie prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Trochę czasu na zebranie myśli......... i poskładanie prania No własnie pranie a jak odróżniasz skarpetki dzieci od swoich - mojej zonce juz się mylą koszulki starszego syna i jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja poczekam na wieści bo sama nie zgadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Trochę czasu na zebranie myśli......... i poskładanie prania No własnie pranie a jak odróżniasz skarpetki dzieci od swoich - mojej zonce juz się mylą koszulki starszego syna i jej Kupuję różne wzory Ale od jakichś 2 lat mam problem z rozróżnianiem majtek dziewczynek A co będzie jak podrosną? Z synkiem na razie nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.07.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Obstawiam SŁONECZKO :D:D .....i ..... napięcie.......rośnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.07.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 cześćCiąg dalszy nastąpi....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Czekamy na ciąg dalszy, a obstawiam Słoneczko (po tytule patrząc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts