Afrodyta 28.09.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Troche chyba za wcześnie, bo skubany sam chce po zakupy chodzić, a zwykle są ciężkie... liczą się intencje wymyslij więc go po ... mydło albo chleb i gratki za nową pralkę No właśnie po chleb chce chodzić! Ale do sklepu mam 400m w jedną stronę. Dlatego to ciężkie jest, bo siostrom nie odda zakupów jak idą razem. Dowlecze się zdyszany, z jezorem do pasa, ale jaką ma satysfakcję, jak mu oczy swiecą, gdy sie go pochwali Tylko szkoda mi jego kręgosłupa, dlatego mu zabraniam. dzięki za gratki, zobaczymy jak podłączymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no to gartulacje. Zawsze łatwiej, no nie? To taki prezent z racji nowej pracy i kierowniczego stanowiska? No coś ty! Jeszcze wypłaty nie było! To nie prezent, to KONIECZNOŚĆ masz rację, za pierwszą wypłatę w nowej pracy coś extra dla siebie. Ja bym wybrała perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.09.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 I już 18-tka mi stuknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 I już 18-tka mi stuknęła. http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/brawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Spadam dziewczynki z bólem serca, bo miło się gawędzi, ale obiadek dobry muszę upichcić, bo z Dużym pojedziemy po telefon dla mnie Ja nie dostanę zaśw. o dochodach, a abonament kończy się w piątek. Gdzie najtaniej rozmowy wychodzą? Ktoś poradzi? Mam na razie Plusa i się zastanawiam nad Play. Ale w Plusie są darmowe do 5 nr, a w play taniej ogólnie. Pomocy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Spadam dziewczynki z bólem serca, bo miło się gawędzi, ale obiadek dobry muszę upichcić, bo z Dużym pojedziemy po telefon dla mnie Ja nie dostanę zaśw. o dochodach, a abonament kończy się w piątek. Gdzie najtaniej rozmowy wychodzą? Ktoś poradzi? Mam na razie Plusa i się zastanawiam nad Play. Ale w Plusie są darmowe do 5 nr, a w play taniej ogólnie. Pomocy!!!! u mnie wszyscy mają Plusa, ogólnie jestem zadowolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.09.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Troche chyba za wcześnie, bo skubany sam chce po zakupy chodzić, a zwykle są ciężkie... liczą się intencje wymyslij więc go po ... mydło albo chleb i gratki za nową pralkę No właśnie po chleb chce chodzić! Ale do sklepu mam 400m w jedną stronę. Dlatego to ciężkie jest, bo siostrom nie odda zakupów jak idą razem. Dowlecze się zdyszany, z jezorem do pasa, ale jaką ma satysfakcję, jak mu oczy swiecą, gdy sie go pochwali Tylko szkoda mi jego kręgosłupa, dlatego mu zabraniam. dzięki za gratki, zobaczymy jak podłączymy to weź mu plecaczek na plecki będzie ciężar równo rozłożony a chłopak jak to chłopak, fajnie jak siostrom pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 I już 18-tka mi stuknęła. wielkie gratki z tego tytułu a odnośnie telefonu - to chyba najlepiej taką sieć, gdzie cała rodzina i znajomi mają u nas póki co króluje plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.09.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Helou Telefon już mam O taki. Mnie wystarczy http://202.131.4.24/modules/MyAnnonces/images_ann/nokia-2630-mobilephone.jpg I Duży też /no przecież nie może być tak, że żonka ma a ja nie / a na kartę zostanie w domciu Stanęło z powrotem na Plusie, bo dodatkowe minuty w sieci są, czego o Play nie można powiedzieć I większość znajomych też w Plusie. Jeszcze czekam na praleczkę, a za chwilę na wywiadówkę do przedszkola polecę Czekam jeszcze na info od dziewczyny, co robi pazurki czy da radę mnie wcisnąć A Synuś chol..a jedna o plecaku na zakupy nawet nie chce słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Bożesz Ty mój...parę dni mnie nie było i co ?? ...kiedy ja to wszystko przeczytam ?? mam to samo w pracy jak okiem rzucę to aż się boję czytać bo to by się zeszło, może dziś wieczorkiem nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no dziewczyny przy Was przechodzę kurs szybkiego czytania , ale jakoś zgrabnie mi poszło, gratuluję Afrodyto podjęcia pracy i życzę satysfakcji zarówno z pracy jak i płacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Teraz już rozumiem o co chodziło. Ale swojej 5-latki prawie, bałabym sie samą puścić. Tlyle że moja to jeszcze mało samodzielna. No i w sklepie sama nic nie kupi bo sie wstydzi odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 fajny telefonik ja od lat jestem w erze i chyba czas mienic operatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 ja też w Erze ale chyba pora na rozwód : umowa mi się skończyła telefon sypie.... a oferta słabiutka, ale nie mam czasu na wybór iinego operatora może w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 mam to samo.........na wszystko czasu brak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kurna, czasu nie mam w ogóle, więc tylko szybkie pozdrówka zostawiam - może jutro uda się nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Kurna, czasu nie mam w ogóle, więc tylko szybkie pozdrówka zostawiam - może jutro uda się nadrobić. a ja całuski z rana przesyłam. Teraz przy porannej kawie mam chwilke bo cały dom słodko śpi. Słonka Wam życze i dzis ja przyjmuje promyczki bo tu u mnie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.09.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 fajny telefonik ja od lat jestem w erze i chyba czas mienic operatora ja też w Erze ale chyba pora na rozwód : umowa mi się skończyła telefon sypie.... a oferta słabiutka, ale nie mam czasu na wybór iinego operatora może w sobotę ja tez od lat e Erze i nie narzekam, może dlatego, że to Ł. płaci rachunki A telefon mam taki: http://www.digitgeek.com/wp-content/uploads/2008/09/nokia-6500-slide-black.jpg Teraz często robię nim zdjęcia z racji awarii aparatu Może bez rewelacji ale wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.09.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Chwila przerwy na sniadanko (suchy graham, nie mam czasu posmarować czymkolwiek) i skrobnięcie swojego małego co nie co Zgrabna ta Nokia. Najważniejsze żeby był zasięg poole U nas większość w Erze bo mają takiego "plusa" że jak zapomnisz zapłacić to wysyłają wezwania a nie wyłączają od razu telefon. No i tańsze połączenia "między sobą" ale to ma każdy operator. Z moim starym telefonem to przeżywam drugą młodość. Po skończeniu dwulatki abonamentu chciałam wymienić sony ericson K800i na samsunga i ..... pokochałam na nowo sonego . Samsung leży w pudełeczu i jest jak koło zapasowe T.mówi że to szajsung To teraz koniec śniadanka - to roboty ! To było do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 telefon fajny, taki i ja mam chybaw plusie chyba pod względem darmowych dodatkowych minut to jest dobrze a plecaczek może z jakimś bohaterem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts