kawika 16.10.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień dobry miełgo dzionka życzę i bez śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witam.......na szczęśie dzis piątek i wekeend się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Afrodytko, co u Ciebie, jak praca, jak dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 to ja do pytania anety-we dołączę jeszcze: i jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry.jak się czujesz Afrodytko co tam nowego u Ciebie pracusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.10.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Cześć Forumowe Ludki!!! Oj pracuję, pracuję........tak mię ta praca pochłonęła, że nawet kompa w domu nie odpaliłam od tygodnia Ale są plusy tej sytuacji. Mianowicie takie, ze Duży zobowiązał się do składania prania /czego ja solennie nienawidzę i takowe, wedle mnie, może leżeć odłogiem /No i robi codziennie obiady. A, że od jakiegoś czasu mamy pomoc kuchenną w postaci zmywarki, nie przeraża mnie już pobojowisko, jakie zostawia w kuchni. Moim obowiązkiem jest robić "układankę" /nikt inny nie upcha tyle w zmywarce co ja/ Ale bywam na prawdę zmęczona. Cóż, w branży handlowej o tej porze roku zaczyna się "szał pał", który kończy się równiutko we wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 kala na budowie nie bywam, chyba, że do garażu po auto...nawet kwiatków jeszcze nie wykopałam... kawika śniegu nie było, ale grad już dwa razy padał w słoneczny dzień. A u mnie...jakby się układał harmonogram działań w pracy. Nadal jesteśmy we trzy, ale jakby we dwie, bo co chwila muszę dawać wolne. Musimy wybrać wolne do początku grudnia, a jest tego trzy tygodnie w sumie anetko-wedzieciaki maję obowiązki - posprzątać u siebie, naszykować coś do jedzenia, jeśli są głodne. Pod okiem Dużego dziś robiły obiad. Duży robi z nimi lekcje, Synusia odbiera od opiekunki. Jakoś się to układa KamaG budowa stoi odłogiem i czeka na "lepsze czasy". Jakoś nie chce nam się cokolwiek tam działać. Nawet nie myślę o budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.10.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Mam trochę wolnego i odpoczywam. A moje dzieci znalazły coś bardzo, bardzo, bardzo pociesznego. Aż dusza się podnosi i serce raduje. Zobaczcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.10.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Mam trochę wolnego i odpoczywam. A moje dzieci znalazły coś bardzo, bardzo, bardzo pociesznego. Aż dusza się podnosi i serce raduje. Zobaczcie sami hej, ja niestety nie moge otworzyć strony Fajnie, że dzieci takie samodzielne i pomocne. Ja z Alicją to boje musze staczac o głupi porządek w pokoju Pozdrawiam i buziaki przesyłam, weekend prawie więc może znajdziesz chwilkę i napiszesz jak tam w pracy i w ogóle. Brakuje tu Ciebie, zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czesc Pracoholiczko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry co tam Afrodytko u Ciebie. Chyba dalej taka zalatana jesteś?? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.11.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No jestem zalatana jak nie wiem co!!! A tu święta za pasem... a u mnie zmiany asortymentowe po byku... Ale co tam! Dziś dostałam pochwałę od najbliższego szefa. Warto było. Duży pojechał do szwagra do szpitala. A ja troszke się powłóczę po forumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wpadłam napisać, że cieszę się, że dobrze Ci się pracuje, że jesteś zadowolona z pracy. No i pozdrówka i buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Afrodytko, gratulacje! Miło być docenianym. I zaglądaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 zajrzałam ,poczytałam i witam się serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Halo halo jest tu kto????? Afrodyta przestań tyle pracować!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Afrodyto odezwij sie czasami do nas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No to się odzywam.... Chora... Grypowo.... Z gorączką... Ledwo żywa... Jak większość Polaków... Tak po za tym wszystko OK. Za wyjątkiem kwarantanny w domu i sylwestra zostawionego w aptece Chol..a, jakby te podstawowe leki nie mogły być choćby na 50% zniżki. Wiecie jak to fajnie jest, jak trójka dzieci ma gorączkę powyżej 38* jednocześnie... a do tego mamuśkę rozłożyło... A z wielu przymiotów Dużego.......hmm.....opieka nad chorą żoną jest na poziomie.....-20 /w skali od 1-10/ Jak to jest, że faceci, gdy chorują są jak małe dzieci i każda czynność jest dla nich karą. Kiedy jednak kobieta choruje nie doczeka się łagodnego traktowania i opieki od męża. Prędzej od własnych dzieci. Zdrowia życzę. Idę wyleżeć resztę gorączki, bo niestety jutro do pracy na cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 zdrówka życze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Afrodytka, kuruj się . Duuuuzo zdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts