Afrodyta 11.03.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No w końcu nie od parady jest powiedzenie "Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni" Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 11.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No w końcu nie od parady jest powiedzenie "Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni" po pierwsze - dobrze, że się w końcu odezwałaś po drugie - praca to tylko praca, widocznie tak miało być i NA PEWNO z perspektywy czasu wszystko będzie wyglądało o wiele lepiej po trzecie - idzie lato, wakacje, komu się chce pracować jak słońce świeci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cześć mamik, mam już coś na oku Nie powinno być aż tak źle, najgorzej zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 oooo jesteś wreszcie a o pracę się nie martw. CHoć szkoda jak sie człowiek poświeca a nie docenią tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 oooo jesteś wreszcie a o pracę się nie martw. CHoć szkoda jak sie człowiek poświeca a nie docenią tego Taaa....dziś w radio usłyszałam, że najbardziej lojalnymi pracownikami są Polacy. Nie pamiętam tylko czy w Unii, czy w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To prawda w sumie. Tylko pracodawcy są mniej lojalni. Ja za to przeczytałam, ze podkarpacie i podlasie zarabiają o ponad połowę mniej niż np. Wrocław. ALe ceny są te same. Zresztą, nawet zarobki które podali też zawyżyli, bo na podkarpaciu króluje kwota 1317 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Generalnie wszędzie ceny są podobne,/no nie czepiajmy się 10-ciu zł/ ale zarobki faktycznie baaardzo zróżnicowane. Mam takie wrażenie i to od bardzo dawna, że "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma". Wielu znajomych tak mówi. A to na wsi lepiej, bo wszystkiego dopilnują, obiad zrobiony, lekcje z dziećmi...a to w mieście lepiej, bo do pieca nie trzeba chodzić i w koło domu sprzątać....a w dużym mieście to do kultury bliżej i centra handlowe, i wyprzedaże... Ludzie nie doceniają tego co mają, nie umieją się cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ludzie nie doceniają tego co mają, nie umieją się cieszyć... co racja to racja. Akurat dobre motto na rozpoczęcie weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ooooo tak, dobre szczególnie ze czeka mnie zlot forumek prywatny i pewnie będę śmiać się jak ostatnio, kiedy tam byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ooooo tak, dobre szczególnie ze czeka mnie zlot forumek prywatny i pewnie będę śmiać się jak ostatnio, kiedy tam byłam wow, to zazroszczę. U mnie rodzinna imprezka, potrójna Dwa torty , jedne imieniny. To szalonego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 oo nie dziękuję, Tobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To aż Wam dziewczyny zazdroszczę, torty, zlocik...ach....bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witaj!!! wreszcie sie znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć kala jakoś się doczłapałam z powrotem na swoje włości Muszę jeszcze coś w dzienniku powklejać, bo tak całkiem odłogiem to budowy nie zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć kala jakoś się doczłapałam z powrotem na swoje włości Muszę jeszcze coś w dzienniku powklejać, bo tak całkiem odłogiem to budowy nie zostawiłam to super. Zawsze podziwiałam Twoje pomysły i zaradnośc. Koniecznie pokaz co udało się zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czeee Anetko. Zrobić to niewiele się zrobiło przez zimę, ale..... .....będzie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Zajrzę wieczorkiem na pewno. Będzie wtedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Cześć kala jakoś się doczłapałam z powrotem na swoje włości Muszę jeszcze coś w dzienniku powklejać, bo tak całkiem odłogiem to budowy nie zostawiłam to wklejaj, wklejaj kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A do jasnej anielki!!!!Coś mi się pochrz....o i nie mogę zrobić fotek w SWEET HOME.Może do nocy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nooooo udało się W dzienniku nastały zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts