Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

Afrodytko:

po pierwsze ciesze sie, ze tatus wychodzi ze szpitala :)

a po drugie: GRATULUJE nowej pracy!!! :lol2:

Co do cięzkich dni: mogę się połączyc w bólu ;). Weekend z trójką dzieci i z chorym mocno psem :(. Ale mam nadzieję, wychodzimy na prostą. Zobaczymy co przyniesie noc :confused:

Nie dziękuję :)

No Tobie życzę szczególnie spokojnej nocki

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie

ZAPRASZAMY

1 Afrodyta potwierdzone

2 TMK-i potwierdzone

3 Kaśka 73 potwierdzone

i ja bym bardzo prosiła kontaktować się ze mną przez

nie bardzo coś z tą nową skrzynką forumową

Edytowane przez Afrodyta
mejl wykasowany

Byłam w dzienniku...

Musiałam cofnąć się w komenarzach;).

Gratuluję pracy, na szkolenie przyjdzie czas, to nie zając i nie ucieknie... a masz rację, poznasz nowych klientów itp.

Byłam w szoku że tak Was zalewa, ale Duży miał pomysł z tym daszkiem:D

Przyznam, że posmutniałam czytając o tacie Twoim, pomagał Wam i nagle szpital... i wiesz najlepiej wyryczeć się, nie wypłakać a wyryczeć, te łzy to ujście dla emocji...

Bardzo ucieszyłam się, że Tato wychodzi ze szpitala, a mama widzę, że stanowcza kobieta, skoro nie puści go do ogrodu... Z jednej strony trzeba ją zrozumieć, martwi się... A tacie się nie dziwię, jakbym widziała swoją mamę... ona leżała w szpitalu a przezywała jak tam praca i działka...

Życzę zdrówka dla taty... jak to nie tajemnica, to czy lekarze doszli co to za choroba i co dalej?

Pozdrawiam i fajnie z tym erminem pracy i tą pracką:D

No kochana, gratuluję pracy. A jeszcze bardziej, ze Tacie polepszyło sie zdrowie.

ALe u mnie o tym, że masz pracę nic nie wspominałaś, czemu się nie chwalisz? To ważne:D:D

Jakoś tak....

Ale dziś się zastanawiam, czy przypadkiem gość, który do mnie dzwonił nie pomylił numerów. Miał ktoś z kadr zadzwonić i cisza.

A poniedziałek już blisko. Na szczęście jadę dziś do Kalisza, więc po drodze wstąpię i dowiem się co i jak. W końcu to co się stało w sobotę, miało wpływ na każdego...

Gwoździk, DPS-ia, dzięki, mam nadzieję, że się zakotwiczę na dłużej:cool:

taka_ja & taki_on:) :D

Tak strasznie to nas zalewa przy ulewach, dużych deszczach, gdy nie zdążymy np. z pracy wrócić i pompki włączyć. Tak normalnie jest OK.

A Taty choroba....cóż nic nie wiadomo:-?

Ma skierowanie do poradni ...ech, uciekła mi nazwa, od chorób wątroby.

Chciałam popytać do jakiego lekarza chcą jechać.Dostali namiary do jakiegoś profesora do Wrocławia, ale już nazwiska nie chciała mi matka powiedzieć.

I jak ja mam pomagać?!!!!:(

Tomasz zwrócił mi uwagę ,dzięki wielkie, że Duży Weekend oznacza nie tylko prace na budowie, którymi się sugerowałam, ale również wyjazdy Wrocławian.

Jak jest z komunikacją wszyscy wiemy, więc może ktoś zapoda inny termin?

Ja proponuję 7 lub 14 maja

Ryska napisała

"za spotkaniem w Zagrodzie jestem w dowolny dzien dowolnego weekendu, natomias jeżeli spotkanie ma się odbyć w tygodniu to jestem za Orlim gniazdem (mam bliżej)"

Ryska a piątek liczysz do weekendu?

W sumie to weekend ale dopiero na 18 zajadę do Zagrody :( przez te weekendowe piątki - mimo to zmieszczę sie w czasie :D

Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych

WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie

ZAPRASZAMY

1 Afrodyta potwierdzone

2 Megany potwierdzone

3 Ryska potwierdzone

4 TMK-i potwierdzone

5 Klepki

6 secam i Dosia jak nie będzie za późno

7 Kaśka73 potwierdzone

8 lakusz

9 ...?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ale dziś się zastanawiam, czy przypadkiem gość, który do mnie dzwonił nie pomylił numerów. Miał ktoś z kadr zadzwonić i cisza.

A poniedziałek już blisko. Na szczęście jadę dziś do Kalisza, więc po drodze wstąpię i dowiem się co i jak. W końcu to co się stało w sobotę, miało wpływ na każdego...

Byłam, dopytałam i na szczęście nikt numerów nie pomylił:cool:

Nawet załapaliśmy sie /cała ekipa/ na szkolenie w piątek pod wieczór. Ja to mam szczęście do szkoleń:rolleyes:

Ale co tam towaruuuuuuu, a jaki podobnyyyyyyyyy. Oj będzie przeprawaaaaaaaaaa:rolleyes:

Zadzwoniłam i zarezerwowałam stolik na 12 osób, na godz 17-tą.

Będzie przy oknie, tuż przy wejściu. Mam nadzieję, że dobrze będzie.

Zresztą mnie jest obojętnie, byle się z Wami spotkać:D

Stolik jest na "Forum Murator" i moje nazwisko.

Jak dobrze, że to jest w piątek, bo w weekendy mają dużo ludzi i nie rezerwują.

Z tego spotkania chyba bardziej się cieszę niż z pracy.

Jeszcze nigdy praca nie była mi tak obojętna jak teraz.

Może to i lepiej, bo nie będę się zarzynać na początku, żeby w razie czego nie dostać później po łapach.

Zawsze się mocno angażowałam w to co robiłam, może ta obojętność wyjdzie mi na dobre?