Afrodyta 11.04.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Afrodytko: po pierwsze ciesze sie, ze tatus wychodzi ze szpitala a po drugie: GRATULUJE nowej pracy!!! Co do cięzkich dni: mogę się połączyc w bólu . Weekend z trójką dzieci i z chorym mocno psem . Ale mam nadzieję, wychodzimy na prostą. Zobaczymy co przyniesie noc Nie dziękuję No Tobie życzę szczególnie spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Załóżmy 7 maj, kolejne odwlekanie skończy się w grudniu Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To bardzo dobrze, powodzenia w nowej pracy. Oby na dłużej.Dziękuję serdecznie. Miejmy taką nadzieję, że przełamię paskudną passę "pół roku" Okaże się w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Załóżmy 7 maj, kolejne odwlekanie skończy się w grudniu Co Wy na to? Fakt 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ok nam termin pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.04.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w KiełczowieZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone2 TMK-i potwierdzone3 Kaśka 73 potwierdzone i ja bym bardzo prosiła kontaktować się ze mną przez nie bardzo coś z tą nową skrzynką forumową Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Afrodyta mejl wykasowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No kochana, gratuluję pracy. A jeszcze bardziej, ze Tacie polepszyło sie zdrowie. ALe u mnie o tym, że masz pracę nic nie wspominałaś, czemu się nie chwalisz? To ważne:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 No kochana, gratuluję pracy. A jeszcze bardziej, ze Tacie polepszyło sie zdrowie. ja również gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ooooo, i ja z gratulacjami dołączam - super! Oby dobrze było i wszystko się przyzwoicie i po Twojej myśli układało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.04.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Byłam w dzienniku... Musiałam cofnąć się w komenarzach;). Gratuluję pracy, na szkolenie przyjdzie czas, to nie zając i nie ucieknie... a masz rację, poznasz nowych klientów itp. Byłam w szoku że tak Was zalewa, ale Duży miał pomysł z tym daszkiem:D Przyznam, że posmutniałam czytając o tacie Twoim, pomagał Wam i nagle szpital... i wiesz najlepiej wyryczeć się, nie wypłakać a wyryczeć, te łzy to ujście dla emocji... Bardzo ucieszyłam się, że Tato wychodzi ze szpitala, a mama widzę, że stanowcza kobieta, skoro nie puści go do ogrodu... Z jednej strony trzeba ją zrozumieć, martwi się... A tacie się nie dziwię, jakbym widziała swoją mamę... ona leżała w szpitalu a przezywała jak tam praca i działka... Życzę zdrówka dla taty... jak to nie tajemnica, to czy lekarze doszli co to za choroba i co dalej? Pozdrawiam i fajnie z tym erminem pracy i tą pracką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No kochana, gratuluję pracy. A jeszcze bardziej, ze Tacie polepszyło sie zdrowie. ALe u mnie o tym, że masz pracę nic nie wspominałaś, czemu się nie chwalisz? To ważne:D:D Jakoś tak.... Ale dziś się zastanawiam, czy przypadkiem gość, który do mnie dzwonił nie pomylił numerów. Miał ktoś z kadr zadzwonić i cisza. A poniedziałek już blisko. Na szczęście jadę dziś do Kalisza, więc po drodze wstąpię i dowiem się co i jak. W końcu to co się stało w sobotę, miało wpływ na każdego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Gwoździk, DPS-ia, dzięki, mam nadzieję, że się zakotwiczę na dłużej:cool: taka_ja & taki_on:) Tak strasznie to nas zalewa przy ulewach, dużych deszczach, gdy nie zdążymy np. z pracy wrócić i pompki włączyć. Tak normalnie jest OK. A Taty choroba....cóż nic nie wiadomo:-? Ma skierowanie do poradni ...ech, uciekła mi nazwa, od chorób wątroby. Chciałam popytać do jakiego lekarza chcą jechać.Dostali namiary do jakiegoś profesora do Wrocławia, ale już nazwiska nie chciała mi matka powiedzieć. I jak ja mam pomagać?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w KiełczowieZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone2 Megany3 Ryska4 TMK-i potwierdzone5 Klepki6 secam i Dosia jak nie będzie za późno7 Kaśka73 potwierdzone8 lakusz9 ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzień dobry Dawno mnie nie było Dużo zdrówka dla Taty zostawiam i gratulki z nowej pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dopisz nasz Afrodytko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Tomasz zwrócił mi uwagę ,dzięki wielkie, że Duży Weekend oznacza nie tylko prace na budowie, którymi się sugerowałam, ale również wyjazdy Wrocławian. Jak jest z komunikacją wszyscy wiemy, więc może ktoś zapoda inny termin? Ja proponuję 7 lub 14 maja Ryska napisała "za spotkaniem w Zagrodzie jestem w dowolny dzien dowolnego weekendu, natomias jeżeli spotkanie ma się odbyć w tygodniu to jestem za Orlim gniazdem (mam bliżej)" Ryska a piątek liczysz do weekendu? W sumie to weekend ale dopiero na 18 zajadę do Zagrody przez te weekendowe piątki - mimo to zmieszczę sie w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Meg - już dopisuję Ryska, najważniejsze, że będziesz. Jesooo jak ja się cieszę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone 2 Megany potwierdzone 3 Ryska potwierdzone 4 TMK-i potwierdzone 5 Klepki 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno 7 Kaśka73 potwierdzone 8 lakusz 9 ...? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ale dziś się zastanawiam, czy przypadkiem gość, który do mnie dzwonił nie pomylił numerów. Miał ktoś z kadr zadzwonić i cisza. A poniedziałek już blisko. Na szczęście jadę dziś do Kalisza, więc po drodze wstąpię i dowiem się co i jak. W końcu to co się stało w sobotę, miało wpływ na każdego... Byłam, dopytałam i na szczęście nikt numerów nie pomylił Nawet załapaliśmy sie /cała ekipa/ na szkolenie w piątek pod wieczór. Ja to mam szczęście do szkoleń Ale co tam towaruuuuuuu, a jaki podobnyyyyyyyyy. Oj będzie przeprawaaaaaaaaaa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Zadzwoniłam i zarezerwowałam stolik na 12 osób, na godz 17-tą. Będzie przy oknie, tuż przy wejściu. Mam nadzieję, że dobrze będzie. Zresztą mnie jest obojętnie, byle się z Wami spotkać Stolik jest na "Forum Murator" i moje nazwisko. Jak dobrze, że to jest w piątek, bo w weekendy mają dużo ludzi i nie rezerwują. Z tego spotkania chyba bardziej się cieszę niż z pracy. Jeszcze nigdy praca nie była mi tak obojętna jak teraz. Może to i lepiej, bo nie będę się zarzynać na początku, żeby w razie czego nie dostać później po łapach. Zawsze się mocno angażowałam w to co robiłam, może ta obojętność wyjdzie mi na dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts