Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo, kochana, ale padalce to masz śliczne! :D

I czemu to piękne stworzenie ma taka okropną nazwę? :evil:

Zewnętrzne kominy i takie drzwi tarasowe wielkie jak w Emilii też bardzo, bardzo mi się podobają. :D

No i nareszcie zaczyna się ta prawdziwa budowa! :lol:

Odnośnie tego czekającego cementu: na pewno bedzie/był za jakiś czas przydatny? Z tego co wiem, to cement łatwo sie bryli i potem do niczego jest niepodobny :roll:

Termin przydatności to 3 m-ce, do czerwca jakoś dotrwamy. Kole tego miesiąca ma być PNB :roll:

Depsia nasz budżet nie zniósłby wydatków na wielgaśny komin i przepięknej urody drzwi tarasowe. Byłam w stanie dla tego domu zrezygnować z zewnętrznego komina, ale i tak na działce sie nie zmieścił. Nie chciałam ustawienia bokiem do drogi, a od południa nie chciałam kuchni i...takie tam dywagacje :roll:

ava80 zapraszam częściej :D

Duży to się sporo nadźwigał. Nie zazdroszcze. Też ledwo mogę unieść takie coś. I jeszcze trzeba spowrotem przenieść na ostateczne miejsce (ale nie mów mu tego)

To teraz kopanie ław ?

Dzisiaj nastepne odcinki po obiedzie, czy przed ? Bo akurat o 15.00 kończe pracę i nie wiem czy po będę miała wolną chwilę, jakby co to NAPEWNO zaglądnę jutro, bo dzisiaj jedziemy na kontrolę na budowę.

Teść już mnie nazywa policją :roll: :-? :(

Tak, tak dziennik 04-2007 - kopanie ław,

real 07-2009 - bujany fotel na mniejszym niż w projekcie tarasie laptop na kolanach i zerkanie na zraszacze czy aby nie za dużo w jednym miejscu trawka jest podlewana.

Żeby Ci tylko oko nie zbielało, jak już dojdę do tego etapu :wink:

Kochana, nie ukrywam, że w moim przypadku ta miłośc do przeszklonych drzwi tarasowych i komina zewnętrznego też wyłącznie platoniczna jest. :lol:

Co nie zmienia faktu, że wielka i szczera... :lol:

real 07-2009 - bujany fotel na mniejszym niż w projekcie tarasie laptop na kolanach i zerkanie na zraszacze czy aby nie za dużo w jednym miejscu trawka jest podlewana.

W realu czy w dzienniku ? :D

W realu czy w dzienniku ? :D

Dobre pytanie :lol: :wink:

Powiedzmy jak dojdę w dzienniku do czasów współczesnych :wink:

Ale sobie dziś jedzonka narobiłam :roll: :wink:

Aż się muszę pochwalić, a co tam!

Wielgaśny gar bigosiku z młodej kapustki i Wielgaśny gar fasolki po bretońsku. Na fasolkę to musiałam pożyczyć garnek, bo w moim, standardowym do tej potrawy, się nie zmieściła :o :wink:

A podobno rano byłam na diecie... :roll: :wink:

Ja od jutra mam wyżerkę, to jakby co Twój bigos mnie nie nęci :lol:

Częstuj się, proszę :D

http://www.lodz.e-leclerc.pl/spozywka/garmaz/daniagorace/rysunki/bigos.jpg

Żebyś Ty wiedziała ile ja go mam :roll: Ale jak masz wyżerkę w planie to sobie może miejsce zostaw :wink:

Jakby co, to życzę dobrej zabawy i ZZ :wink: