Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty, młoda, nie narzekaj, tylko opowiadaj. Pracujesz? Kiedy budowę kończycie?

Jak dzieci? :lol:

Jak mam nie narzekać? Przecież narzekanie to narodowy sport Polaków;)

Budowę możesz zobaczyć w dzienniku i raczej nie zanosi się na szybsze postępy, a szkoda...

Dzieciaki w miarę zdrowe i rosną jak na drożdżach:o Dziś kupiłam Synusiowi 3 bluzki, bo 90% tych co ma, to rękawy już dawno krótkie, Przyjeżdżam do domu patrzę na Najstarszą a ona tak samo - rękawy przykrótkawe. Szkoda, że pieniądze nie rosną na drzewach...

A co do kasy to brakuje strasznie, bo pracy nie mam:( Odeszłam z fajnej pracy, żeby być bliżej dzieci /kusił facet lepszą kasą, kusił.../ więc się skusiłam, a on nie przedłużył mi umowy:mad::mad::mad: I znowu siedzę w domu

Hmmmm...

Może warto pomyśleć o własnym biznesie?

Wtedy nikt nie może Cię zwolnić. :cool:

Choćby kiosk ogólnorozwojowy - ale własny!

Jestem tego bliż:psza niż myślisz...

5:5 dla jelitówki http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Respect/aplausos.gif

Objawy

4x:sick::sick::sick::sick:

Obudziłam się dzisiaj z cudownym uczuciem, że...

NIC MNIE NIE BOLI!

ale niestety to cudowne uczucie już minęło...:(

Melduję, że reszta menażerii już zdrowa, ino mnie się jakoś boleści jeszcze trzymią.

Przyczepiło się toto jak rzep psiego ogona i nijak puścić nie chce!

Może cię małż za bardzo ściska w nocy ?:p:lol2:

Żeby to był problem, to problemu nie ma:P

Niestety jakby tak robił, to oddałabym pewnie kisielek z paluszkami :sick:

Jedno dobre z tego wszystkiego, że może spadnę na wadze, bo pasek już o 1 dziurkę mniej to mam.

Przy moim BMI 26,98:jawdrop::oops::x dieta jak najbardziej wskazana i coraz bardziej się ku temu skłaniam.

Powaliło mnie przeliczenie w Kaliszu u lekarza tego całego BMI i wyszło, że mam nadwagę na granicy otyłości.

Jakoś tak wyłazi, że tyję 1,5kg/6m-cy. A tyle mogłoby jechać w odwrotnym kierunku, nooo!

Witam w piękny sobotni poranek:D

Pogoda cudna, słonko świeci, Duży zaczyna porządki na działce i....

....robi śniadaniowe ognisko z pieczonymi kiełbaskami, ziemniaczkami i chlebkiem.

Już mi ślinka cieknie...a obiecywałam sobie, obiecywałam dietę trzymać :cry:http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a070.gif

I zapisało mi posta:mad:

Dzięki Depsia, trzymaj kciuki, bo za dobrą reklamę.

A ja mam dziś zadanie nie lada!

Po jelitówce i mrozach ubiegłotygodniowych miałam górę prania. 4 praleczki wyschnęły już wczoraj dziś kolejne 3:rolleyes:, ale to nie wszystko...

Pojechałam wczoraj do rodzinki, bo naszykowała mi kuzynka ciuchy po swoich dzieciakach. Ostatnim razem dostałam 2 reklamówki, a teraz :jawdrop: gigantyczną torbę podróżną na kółkach, która się nie zamykała i jeszcze górkę miała. Całość nie zmieściła do bagażnika fiesty. Dziś będę to wszystko porządkować, łącznie z szafkami dzieci /przecież muszę zrobić miejsce na nowe ciuchy/

Byliśmy tam około 17-tej, nic nie zostało :(

Od lewej strony 2 ściany i kawałek pięterka porządnie nadpalone. Dalej wszystko spłonęło do sameńkiej kamiennej podmórówki, tylko schody zostały. Dopiero udało się uratować nową część hotelu przy SPA, czyli po prawej stronie trapezowe przeszklenie SPA i kilkanaście metrów pomieszczeń hotelowych.

Ogień powstał na99% na zewnątrz, bo w środku było mnóstwo czujników p-poż. Nie wiadomo, czy to celowe, czy raczej przypadkowe, ale wiatr się do takich strat mocno przyczynił.

Pracę straciło ponad 20 osób, a jest przed 10-tym...

A kiedy jechaliśmy do domu zaczął padać śnieg;0

Edytowane przez Afrodyta