DPS 28.02.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ty, młoda, nie narzekaj, tylko opowiadaj. Pracujesz? Kiedy budowę kończycie? Jak dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.02.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ty, młoda, nie narzekaj, tylko opowiadaj. Pracujesz? Kiedy budowę kończycie? Jak dzieci? Jak mam nie narzekać? Przecież narzekanie to narodowy sport Polaków;) Budowę możesz zobaczyć w dzienniku i raczej nie zanosi się na szybsze postępy, a szkoda... Dzieciaki w miarę zdrowe i rosną jak na drożdżach:o Dziś kupiłam Synusiowi 3 bluzki, bo 90% tych co ma, to rękawy już dawno krótkie, Przyjeżdżam do domu patrzę na Najstarszą a ona tak samo - rękawy przykrótkawe. Szkoda, że pieniądze nie rosną na drzewach... A co do kasy to brakuje strasznie, bo pracy nie mam:( Odeszłam z fajnej pracy, żeby być bliżej dzieci /kusił facet lepszą kasą, kusił.../ więc się skusiłam, a on nie przedłużył mi umowy:mad::mad: I znowu siedzę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 .... no niestety wiele osób zostaje na lodzie przez obiecanki cacanki ... Głowa do góry. Przyjdzie pora i znajdziesz coś . Oby ta pora nie była odległa, czego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Hmmmm... Może warto pomyśleć o własnym biznesie? Wtedy nikt nie może Cię zwolnić. Choćby kiosk ogólnorozwojowy - ale własny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.03.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hmmmm... Może warto pomyśleć o własnym biznesie? Wtedy nikt nie może Cię zwolnić. Choćby kiosk ogólnorozwojowy - ale własny! Jestem tego bliż:psza niż myślisz... 5:5 dla jelitówki http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Respect/aplausos.gif Objawy 4x:sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.03.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Humorek wraca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 04.03.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Humorek wraca . raczej jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.03.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Obudziłam się dzisiaj z cudownym uczuciem, że... NIC MNIE NIE BOLI! ale niestety to cudowne uczucie już minęło... Melduję, że reszta menażerii już zdrowa, ino mnie się jakoś boleści jeszcze trzymią. Przyczepiło się toto jak rzep psiego ogona i nijak puścić nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Może cię małż za bardzo ściska w nocy ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.03.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Może cię małż za bardzo ściska w nocy ?:lol2: Żeby to był problem, to problemu nie ma:P Niestety jakby tak robił, to oddałabym pewnie kisielek z paluszkami Jedno dobre z tego wszystkiego, że może spadnę na wadze, bo pasek już o 1 dziurkę mniej to mam. Przy moim BMI 26,98:jawdrop: dieta jak najbardziej wskazana i coraz bardziej się ku temu skłaniam. Powaliło mnie przeliczenie w Kaliszu u lekarza tego całego BMI i wyszło, że mam nadwagę na granicy otyłości. Jakoś tak wyłazi, że tyję 1,5kg/6m-cy. A tyle mogłoby jechać w odwrotnym kierunku, nooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ja mam BMI 29,7 więc nie narzekaj, kobieto - puchu marny. I dobrze, że jesteś blisko podjęcia czegoś swojego, ja tam zawsze za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.03.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam w piękny sobotni poranek:D Pogoda cudna, słonko świeci, Duży zaczyna porządki na działce i.... ....robi śniadaniowe ognisko z pieczonymi kiełbaskami, ziemniaczkami i chlebkiem. Już mi ślinka cieknie...a obiecywałam sobie, obiecywałam dietę trzymać http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a070.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.03.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 I zapisało mi posta:mad: Dzięki Depsia, trzymaj kciuki, bo za dobrą reklamę. A ja mam dziś zadanie nie lada! Po jelitówce i mrozach ubiegłotygodniowych miałam górę prania. 4 praleczki wyschnęły już wczoraj dziś kolejne 3:rolleyes:, ale to nie wszystko... Pojechałam wczoraj do rodzinki, bo naszykowała mi kuzynka ciuchy po swoich dzieciakach. Ostatnim razem dostałam 2 reklamówki, a teraz gigantyczną torbę podróżną na kółkach, która się nie zamykała i jeszcze górkę miała. Całość nie zmieściła do bagażnika fiesty. Dziś będę to wszystko porządkować, łącznie z szafkami dzieci /przecież muszę zrobić miejsce na nowe ciuchy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Faaaajnie, nie? U nas słoneczko nie odpuszcza, świeci jak głupie - i dobrze. Idzie wiosna, już mi w ogrodzie pierwszy krokus zakwitł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 oo ide moje kwiatki sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.03.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) Spaliło się ładne miejsce...Z racji zawodowych Duży bywał tam bardzo często...http://sycow.naszemiasto.pl/artykul/805246,strazacy-nie-moga-ugasic-pozaru-w-plonie,id,t.html Edytowane 6 Marca 2011 przez Afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Szkoda ładnych budynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.03.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Szkoda ładnych budynków. .. to prawda, przyjrzałem się ... Ciekawe czy komuś przeszkadzał, czy błąd człowieka ... czy przypadek ... chociaż ja to w przypadki nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.03.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 .. to prawda, przyjrzałem się ... Ciekawe czy komuś przeszkadzał, czy błąd człowieka ... czy przypadek ... chociaż ja to w przypadki nie wierzę Coś pisali ,że od komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.03.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 (edytowane) Byliśmy tam około 17-tej, nic nie zostało Od lewej strony 2 ściany i kawałek pięterka porządnie nadpalone. Dalej wszystko spłonęło do sameńkiej kamiennej podmórówki, tylko schody zostały. Dopiero udało się uratować nową część hotelu przy SPA, czyli po prawej stronie trapezowe przeszklenie SPA i kilkanaście metrów pomieszczeń hotelowych. Ogień powstał na99% na zewnątrz, bo w środku było mnóstwo czujników p-poż. Nie wiadomo, czy to celowe, czy raczej przypadkowe, ale wiatr się do takich strat mocno przyczynił. Pracę straciło ponad 20 osób, a jest przed 10-tym... A kiedy jechaliśmy do domu zaczął padać śnieg;0 Edytowane 6 Marca 2011 przez Afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts