Ryska1719503950 11.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Hej przywitam się i lecę do pracy. Mnie ta mżawka nie przeszkadza, ważne, że już śnieg nie pada Jeszcze 10 dni i będzie WIOSNA ! No .... wiem, że ta kalendarzowa, ale to zawsze już coś Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Na ścianę dla mnie zdecydowanie kobieta :D U nas śliczne słoneczko i śliczne błotko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.03.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.03.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzień nie całkiem dobry, ale niech będzie:) wiolaszku, kobieta jest super, ale widziałam ja w...hmmm innym miejscu i ...no....yyyyy....nie chcę jej na ścianie. anetina, super że wpadłaś, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ja ostatnio jakaś zapóźniona jestem czy Ty dopiero się chwalisz? GRATULUJĘ WIĘŹBY!!!!!! super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 31.03.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hej , a ten dziennik to tak na zawsze przeniesiony ? bo bardzo mnie wkurza ta stronka z informację że opuszczam muratora Fajne macie te wywiązki (czy jakoś tak) Jak czytałam o stawianiu tych wywiązek to przypomnieli mi się Abisze wszyscy do pomocy i praca idzie jak po maśle - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.03.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja ostatnio jakaś zapóźniona jestem czy Ty dopiero się chwalisz? GRATULUJĘ WIĘŹBY!!!!!! super:) Dopiero się chwalę, jesteś kochana na bieżąco Hej , a ten dziennik to tak na zawsze przeniesiony ? bo bardzo mnie wkurza ta stronka z informację że opuszczam muratora Fajne macie te wywiązki (czy jakoś tak) Jak czytałam o stawianiu tych wywiązek to przypomnieli mi się Abisze wszyscy do pomocy i praca idzie jak po maśle - super Ta informacja o przechodzeniu na inną stronę, to teraz nawet trzeba ją potwierdzić!!! I wchodzi się na jeszcze inną, właściwą stronę. Wcześniej wystarczyło poczekać te 5 sekund i jakoś szło. Raczej chyba na zawsze. Chyba, że się kiedyś znerwię i skopiuję, do FM...ale biorąc pod uwagę, że bez mojej wiedzy mogą druknąć se fotki w gazecie...jakoś bardziej mnie przekonuje BD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 31.03.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A zlinkowane fotki też mogą druknąć ? Jeśli nie to trzeba przenieść same fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.03.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nie mam pojecia. Skopiowałam dziennik tak jak był...mniej-więcej i po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 no dobra ale TA więźba to o ile dobrze kumam była robiona przed naszą wspaniałą zimą (niech ją licho) a co jest w planie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.03.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Rzecz się cały czas uzupełnia... A w planach jest papa. Jeśli się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Afrodyta.....Ty masz teraz dwa dzinniki??czy przeniosłaś swój w inne miejsce??o co chodzi, bo nie kumam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.04.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Cześć kala Można tak powiedzieć, że mam dwa dzienniki, ale tylko dlatego, że nie chce mi się wykasowywać tego tutaj. Tam jest uzupełniany i pewnie już tak będzie. Znerwiłam się na to forum i tyle. Już mi się nawet nie chce utyskiwać, bo po co? Od roku nie widać poprawy. Jak coś jest ruszone, to drugie nawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No to się załatwiłam na cacy. Jestem uziemiona Jutro się dowiem co dokładnie, ale albo mam rozwaloną torebkę stawową, albo złamaną nogę w okolicach kostki. Spuchło, boli pomimo zastrzyku na IP, a foto dopiero jutro, bo po 18-tej się wpakowałam w to bagno i już ani foto nie zrobione, ani chirurg nie zaliczony. Trza jutro z rana jechać. A w sobotę miałam po Ślęży łazić...echhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 No to już wiemy, że torebka poszła...szyna wstępnie na tydzień, żeby opuchlizna zeszła, a później zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.04.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Bidula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 i jak? lepiej choć troszeczkę? jeśli mogę podpowiedzieć jak już opuchlizna zejdzie i będzie etap kolorów tęczy:) to najlepszy jest żel acesin (sprawdzony niedawno na mjej Karolci) pozdrawiam pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.04.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego.100 lat !!!.Powodzenia Afrodytko. http://www.teczasmaku.boo.pl/images/photoalbum/album_1/dsc00660_t2.jpg http://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/71/zdjecie_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.04.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziękuje Zbysiu, tylko Ty o mnie pamiętasz, bo w domu to nie spodziewam się życzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.04.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mam chwilowo awersje do forumów...bloga sobie zakładam Sobie jeszcze upadłam wspierajac się na gipsie, co uczyniło niezłą opuchliznę tuz przed wizytą u lekarza. Skutek - kompletny zakaz łażenia w jakiejkolwiek postaci... /dobrze, że do WC choc sama mogę dokuśtykać/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts