Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Hej :) ,

a ten dziennik to tak na zawsze przeniesiony ? bo bardzo mnie wkurza ta stronka z informację że opuszczam muratora :evil:

Fajne macie te wywiązki (czy jakoś tak) :)

Jak czytałam o stawianiu tych wywiązek to przypomnieli mi się Abisze :) wszyscy do pomocy i praca idzie jak po maśle - super :)

Ja ostatnio jakaś zapóźniona jestem czy Ty dopiero się chwalisz? GRATULUJĘ WIĘŹBY!!!!!! super:)

Dopiero się chwalę, jesteś kochana na bieżąco :D

Hej :) ,

a ten dziennik to tak na zawsze przeniesiony ? bo bardzo mnie wkurza ta stronka z informację że opuszczam muratora :evil:

Fajne macie te wywiązki (czy jakoś tak) :)

Jak czytałam o stawianiu tych wywiązek to przypomnieli mi się Abisze :) wszyscy do pomocy i praca idzie jak po maśle - super :)

Ta informacja o przechodzeniu na inną stronę, to teraz nawet trzeba ją potwierdzić!!! I wchodzi się na jeszcze inną, właściwą stronę. Wcześniej wystarczyło poczekać te 5 sekund i jakoś szło.

Raczej chyba na zawsze. Chyba, że się kiedyś znerwię i skopiuję, do FM...ale biorąc pod uwagę, że bez mojej wiedzy mogą druknąć se fotki w gazecie...jakoś bardziej mnie przekonuje BD.

Cześć kala :D

Można tak powiedzieć, że mam dwa dzienniki, ale tylko dlatego, że nie chce mi się wykasowywać tego tutaj.

Tam jest uzupełniany i pewnie już tak będzie.

Znerwiłam się na to forum i tyle. Już mi się nawet nie chce utyskiwać, bo po co? Od roku nie widać poprawy. Jak coś jest ruszone, to drugie nawala.

No to się załatwiłam na cacy.

Jestem uziemiona

Jutro się dowiem co dokładnie, ale albo mam rozwaloną torebkę stawową, albo złamaną nogę w okolicach kostki.

Spuchło, boli pomimo zastrzyku na IP, a foto dopiero jutro, bo po 18-tej się wpakowałam w to bagno i już ani foto nie zrobione, ani chirurg nie zaliczony. Trza jutro z rana jechać.

A w sobotę miałam po Ślęży łazić...echhhh...

• 2 weeks później...

Mam chwilowo awersje do forumów...bloga sobie zakładam ;)

Sobie jeszcze upadłam wspierajac się na gipsie, co uczyniło niezłą opuchliznę tuz przed wizytą u lekarza.

Skutek - kompletny zakaz łażenia w jakiejkolwiek postaci... /dobrze, że do WC choc sama mogę dokuśtykać/