Gość elutek 21.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 witraż tradycyjny lub nowoczesny albo po prostu zamurować i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 21.07.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a ja to bym tam postawiła sobie bansay-a ( czy jak to się tam pisze..) albo wazon duży gliniany albo figurkę jakąś.... raczej bym tego nie zabudowywała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 21.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 \Widziałam gdzieś ściankę żyłkową , tylko teraz nie mogę znalesc Może wieczorem mi się uda . Tam bylo tak od wysokości 100cm do sufitu przeprowadzone jakieś żyłki co 10 cm i doświtlone , pięknie to wyglądało. Racja super to wygląda, również zapisałam sobie tą fotkę na kompie, ale ten niesety biedaczek padł Przeprosiłam ponad 10 letni sprzęcior, ale w tym niestey nie mam. Sama będę miała podobne miejsce i na 80% będzie właśnie takie oświtlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wstaw kilka pedów bambusa klinując je o ścianki otworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts