yemiołka 04.12.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Na mnie rozrastająca się liczba działów forumowych wpływa deprymująco - jestem jak ta drobina w chaosie i nie chce mi się grzebać w tym wielkim śmietniku... proponowałabym jakieś małe zimowe porządki - wrzucenie choćby psychologa do działu porad życiowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.12.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Ja bym nie chciala polaczenia psychologa z poradami zyciowymi, bo w tych drugich dopiero by sie zrobil balagan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plasterek 04.12.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Dobrze jest jak jest. I niech tak zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.12.2003 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 OK, może jestem minimalistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.12.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Proponuję, po zalogowaniu się, korzystać z funkcji Zobacz posty od ostatniej wizyty . Funkcja ta znakomicie ułatwia przeglądanie najnowszych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 04.12.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 korzystać z funkcji Zobacz posty od ostatniej wizyty milo by bylo, gdyby dodano jeszcze funkcje "zobacz posty od wczoraj" albo "zobacz posty z ostatniego tygodnia". Czasami, gdy mam malo czasu, zagladam tylko do tematu, ktory akurat sledze i sie wylogowuje bez patrzenia na inne - liczy sie to za wizyte, a przegapiam byc moze sporo ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.12.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 ma - zgadzam się, miło by było . Ale funkcja o której piszę też spełnia te kryteria. Posty są uszeregowane hronologicznie i w związku z tym swoją lekturę możesz rozpocząć od konkretnej daty ostatniego dodanego w danym temacie postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 05.12.2003 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Wowka, co masz na myśli?Bo ja mam taki problem jak ma. Wchodze na formu na 5 minut ( jest np. 315 nowych postów) i musze wyjść.A potem jeszcze raz za godzinę i juz widzę w ostatnich postach tylko tą ostatnią godzinę (kilka postów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts