el-ka 23.07.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Posadziłam na wiosnę dość sporą magnolię. Niestety straciła praktycznie wszystkie liści prócz kilku na dole. Gałęzie na górze jakby suche. Za sucho to nie ma na pewno, wcześniej podlewaliśmy, teraz ciągle pada. Szlag ją trafił czy odżyje na przyszły rok ? Nawieźć czymś czy zostawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jeli jest aż tak źle to myślę, że może być tak osłabiona ze nie przetrwa zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ja bym zostawiła i nic przy niej nie robiła - ew. zabezpieczyła na zimę. I na wiosnę podejmiesz decyzję "co z tym fantem zrobic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 27.07.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Daruję jej zycie - może się zbierze do przyszłego roku. Smętny patyczek, ale coś tam puszcza od dołu. Nie wiem tylko czy ją nawieźć i czy to nie zaszkodzi, ewentulanie czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts