skunks 31.12.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.01.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Do mnie też dotarł prezent od inż. św. Mikolaja... fajna rzecz..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 02.01.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Mam, mam, mam! Na pewno się przyda. . A jak przyjemnie kawa smakuje trzymając go w ręce . Ale też nie powiem co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 02.01.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2004 Panie Mikołaju! Dziękuję za prezent....szkoda tylko że już taki mam . Obdaruję nim kogoś potrzebującego. Poczułam się jak skup makulatury. Serdecznie pozdrawiam Groszek ps.posiadam wszystkie wasze numery od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.01.2004 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2004 Też dostałem, bo byłem grzeczny... A co! Dzięki Mikołaju !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.01.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Też dostałam a czemu nie można zdradzać co to jest , chciałam napisać ale nie wiem czy moge bo nikt nie chce powiedzieć to co samam mam się wygadać? Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.01.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Ja też dostałam, i przyznam , że się przyda (coś mnie tknęło aby TEGO CZEGOŚ nie kupować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 05.01.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Dzięki wielkie INŻ. Szkoda tylko, że nie dostałem tego 3 lata temu. Teraz to budzi już tylko wspomnienia...Nic to, i tak dziekuję (przekażę prezent dalej).Pozdrawiam wszytkich grzecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.01.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Bardzo dziękuję Mikołaju za prezent :D chociaż muszę przyznać, że już jesteśmy po tym etapie ale na pewno komuś potrzebującemu go podrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 05.01.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Bardzo dziękuję Inżynierowi Świętemu Mikołajowi za prezent. Z pewnością się przyda mi i moim przyjaciołom. A obawiałem się, że mogę dostać rózgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Ja rowniez bardzo dziekuje za prezent , mnie sie bardzo przyda, bo to wszystko jeszcze przede mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.01.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 A mnie to wciąż ciekawość zrzera. Wiem jesteś ciekawy to włórz nos do ... kawy. Nic na to nie poradzę. tak jest natura ludzka. Co to może być? Jednym się nie przyda - bo już zapóźno a innym wręcz odwrotnie. Dla tych co nie wiedzą co to jest postawiłem na nogi wątek Kto zgadnie co to był za prezent od inż. Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.01.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 A ja w dalszym ciągu czekam na obiecany prezent..... Śniegi już się stopiły więc może Mikołajowy kurier jakoś wreszcie dotrze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts