Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofa do nowoczesnego wnetrza

Misiaczek1975

Recommended Posts

• Odpowiedzi 325
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Cieszynianka:)...no właśnie nie siedziałam na nim i dlatego pytałam, czy ktoś może miał okazję na żywo :)...masz rację, wygoda przede wszystkim:)

Wiesz, najlepiej to osobisty odwłok na kanapie posadzić, bo obcy może mieć inne upodobania.

Znajomi mają piękny zestaw wypoczynkowy, bardzo mi się podoba i bardzo niewygodnie mi się na nim siedzi. Oni nie narzekają, mają inne gabaryty osobiste niż ja :D Dla mnie ważny jest kąt nachylenia oparcia i jego wysokość, żeby podczas dłuższego siedzenia nie musieć się wiercić w poszukiwaniu wygodnej pozycji :sick:

• 6 months później...

Od pewnego czasu intensywnie, niestety bezskutecznie, przeglądam internet w poszukiwaniu wymarzonej sofy modułowej. Te które mi się podobają kosztują bajońskie sumy, a tym tańszym zawsze 'czegoś' brakuje. Może znacie jakiej fajne firmy meblarskie, mile widziane polskie , które mają w ofercie sofy modułowe minimalistyczne, w kolorze szarym lub grafitowym, proste bez zbędnych udziwnień a jednocześnie dobrej jakości.

W załaczeniu sofy które mi się b. podobają i w takim stylu sofy szukam.

Będę wdzięczna za pomoc :)

Podrawiam

01_Divani_HR_Pagina_34_Immagine_0001.jpg

05_Immagini-012ok-298.jpg

Lavoro__0131.jpg

Lavoro__0029.jpg

STRISCIA_METROPOLITAN-246.jpg

znam tę firmę, to nasza bliska rodzina i mogę polecić ich meble - sprawdzone osobiście. Wzornictwo jednak nie do końca nam odpowiada i ostatnią sofę kupiliśmy w BIZZARTO ( meble cudowne, ale ceny już niestety nie)

http://www.bizzarto.com/kolekcje.php#/kolekcje

• 3 weeks później...

Witam

Kilka stron wcześniej wyczytałam że jakość mebli Agpol pozostawia wiele do życzenia,muszę zdecydowanie temu zaprzeczyć.Sama jestem od ponad roku posiadaczką kanapy Mateo i jest piękna ,prosta mega wygodna,duża i do tego modułowa .Co prawda będziemy zmieniać obicie(poszukiwania tkaniny idealnej w toku) , ale to akurat był mój wymysł-tkanina własna i niestety zdecydowanie się nie sprawdziła.Reszta absolutnie bez zastrzeżeń.Nie ma mowy o wysiedzianych miejscach itp.Poza tym znam dwa Matrixy;) tego producenta i sprawują się też znakomicie już od kilku lat .Co więcej obsługa i kontakt z firmą naprawdę super,bardzo indywidualne podejście do klienta.Może ktoś robi podróbki,skoro pod inną nazwą występują podobne kanapy, jedyny oryginalny salon jest w Gnieźnie z tego co wiem .Ja polecam.

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

Ja polecam coś takiego.

http://img28.imageshack.us/img28/5550/dscf8391.jpg

Jest to model wypatrzony na ostatnich targam Meble Polska 2012.

Idealny model do nowoczesnych wnętrz, zresztą jest ot system modułowy - pozwala na skonfigurowanie własnego zestawu z różnymi boczkami i elementami narożnymi.

Naprawdę wygodny i świetnie się prezentujący.