iza mama gabora 15.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jak w temacie-chcę takową nabyć.Ma ją ktoś z Was?Dla uzupełnienia dodam,że jest to lampa do koloroterapii firmy Zeppter.Droga jak nie wiem co ale podobno skuteczna.Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 19.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Moja Mama kupiła, jak była w promocji.Robią takie na pokazach zeptera.Pomaga na dużo schorzeń.Ale trzeba regularnie naświetlać.ostatnio to syn korzystał, po wypadku miał głebokie rany.Lampę biotron stosują już w sanatoriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 19.08.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dziękuję.Tymczasowo wstrzymaliśmy się jednak bo jej cena nas trochę powaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 19.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Najlepiej dowiedz się gdzie jest najbliższa siedziba Zeptera, zadzwoń i umów się ,tak by dali ci znać jak będą mieli promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.08.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak w temacie-chcę takową nabyć.Ma ją ktoś z Was?Dla uzupełnienia dodam,że jest to lampa do koloroterapii firmy Zeppter.Droga jak nie wiem co ale podobno skuteczna.Pomóżcie Głowy sobie uciąć nie dam, ale chyba głównie emituje światło spolaryzowane, a chromoterapię "robi" po zastosowaniu specjalnych nakładek. Moja Mama używa jej przy bólach stawów (zwyrodnienia), sprawach skórnych. Przy regularnym naświetlaniu stawy są bardziej ruchome i mniej ją bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ha ha ha... Przypomniała mi się pewna przygoda jaka nas spotkała kilka lat temu. Jak co roku, w pewien czerwcowy piątek w jednym z ośrodków wczasowych gdzieś w Beskidach, zaczęli się zbierać fizycy na doroczną tygodniową konferencję. Jak co roku weekendowe prelekcje przeznaczone były dla młodych naukowców, więc przeważali studenci piątego roku i doktoranci. No i pojawiła się taka, niczego nieświadoma pani i zaproponowała towarzystwu, że im zrobi prezentację lampy bioptron. Najwyraźniej miała pozwolenie właścicieli ośrodka, ale dowcipnisie nie powiedzieli jej jakich mają gości i wsadzili ją na minę. Studenci jak to studenci, postanowili wziąć udział w prezentacji. Nie trzeba chyba tłumaczyć że pani została zarzucona gradem szczegółowych i podstępnych pytań. Próbowała nawet wyjaśnić fizykom (specjalistom min. od optyki) co to właściwie jest to spolaryzowane światło. No cóż. Studenci zrozumieli tylko tyle, że jest to pulsujące migotanie pola elektromagnetycznego Przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zamiast biotronu lepiej Zest- 4. Nowszej generacjij 25 lat różnicy w technologii. cena1440z. Mam i jestem super zadowolonym użytkownikiem. http://www.medolight.pl/index.php?&m=120 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.09.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zest- 4? Nie radzę. Ona ma system bezpośredniej komunikacji z bazą UFO na Księżycu. Nie wiadomo co ona podczas naświetlania sczytuje i przekazuje i do jakich celów te dane mogą być użyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.09.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zest- 4? Nie radzę. Ona ma system bezpośredniej komunikacji z bazą UFO na Księżycu. Nie wiadomo co ona podczas naświetlania sczytuje i przekazuje i do jakich celów te dane mogą być użyte. JoShi - trafilas w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.09.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 iza, coś dla Ciebie:http://forum.muratordom.pl/naciagacze,t170293.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 JoShi ... wymiękłam .... wyznaję zasadę, ze jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego .... nie wyobrażam sobie jak coś co leczy stawy może leczyć zatoki, żylaki, rany czy problemy dermatologiczne moja koleżanka ma i sobie chwali , ale jak zapytałam o konkrety to nie bardzo potrafiła powiedzieć w jaki sposób jej to naświetlanie pomogło ... zatoki przeszły jej w tym samym czasie jak i mi bez lekarza ostatnio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 daggulka Ta lampa taka jest .Jak nie sprawdzisz to nie uwierzysz. Wszystko kwestia wiedzy ..Przy tej lampie lekarze łapkę lirzą I do kolegi nie maja kogo wysłac ,(Który jest świetnym specjalista od... .). Tu jest filmik dlaczego tak naprawdę chorujemy. Najlepsza orzechówka własnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 daggulka ja cię błagam. Nie daj się wciągnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.10.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Tu jest filmik dlaczego tak naprawdę chorujemy. jezus maria .... nie przy jedzeniu .... tylko chipsy , ale i to można wyrzygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 podczas naświetlania szczytuje Muszę żonie kupić taką lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 podczas naświetlania szczytuje Muszę żonie kupić taką lampę To weź od razu dla mnie też jedną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 się śmiejcie, ale ja mam tę lampę kupiłam w wielkiej desperacji, nie zaglębiawszy się zbytnio w technologię płaciłam za to gó.no cos koło 1000-1400 zł (allegro) już nie pomnę bo to parę lat temu było wielka jest siła sugestii bo wydawało mi się wtedy że coś tam pomogła mam zamiar ją rozkręcić w celach pokazowych hehe i tak nie używam od lat więc spiszę to cudo na straty oczywiście podzielę się fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 się śmiejcie, ale ja mam tę lampę kupiłam w wielkiej desperacji, nie zaglębiawszy się zbytnio w technologię płaciłam za to gó.no cos koło 1000-1400 zł (allegro) już nie pomnę bo to parę lat temu było wielka jest siła sugestii bo wydawało mi się wtedy że coś tam pomogła mam zamiar ją rozkręcić w celach pokazowych hehe i tak nie używam od lat więc spiszę to cudo na straty oczywiście podzielę się fotkami Eeee... powaga - masz taką co szczytuje? Jak rozbierzesz to daj znać ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Się? Nieeee - no ją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts