szarak 15.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Jaka moze byc przyczyna usychania od srodka takiej małej tujki na pienku/Pryskałem srodkami grzybobojczymi i od szkodników nic to nie daje> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 brak światła wewnątrz korony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 19.08.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale przecież są tuje duże i też nie mają tego światła do środka, a jakoś nie usychają od wewnatrz - przynajmniej moje (ok. 2m, gęste, zielone całe) - wprawdzie nie na pieńku tylko takie żywopłotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 20.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jaka moze byc przyczyna usychania od srodka takiej małej tujki na pienku/Pryskałem srodkami grzybobojczymi i od szkodników nic to nie daje> A przeciwko jakim chorobom i przeciwko jakim szkodnikom pryskałeś? Czy to nie był tylko taki oprysk "na wiwat", ku zatruwaniu środowiska? Prawdopodobnie jest to naturalne zjawiako tzw. samooczyszczania się iglaków, po prostu igły na roślinach nie są wieczne. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts