Tomaszs131 19.01.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Heh, ale stary kotlet Żeby nie było OT z używanych aut poleciłbym Hondy. Trzymają cene ale raczej są bezobsługowe czego o niemcach bym nie powiedział. Zgadzam się Honda to dobry target. Jedyną bolączką jest zbyt cienka i podatna na korozję blacha. Unikać samochodów sprowadzonych z Niemiec z nad Morza Bałtyckiego. W swojej historii obcowania z czterema kółkami ograniczyłem się do aut wyprodukowanych za zachodnią granicą. Od siedmiu lat jeżdżę bemką z trzylitrowym dieslem. Leję i grzeję. Oczywiście olej wymieniam co 12k km, dbam o auto jak mogę, wymiana oleju w skrzyni biegów, serwis EGR itd. Przyzwyczaiłem się do bemki tak bardzo, że sprowadziłem ją z wysp i zarejestrowałem w kraju. To nic, że kierownica po chu..wej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lskw 26.01.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Też cenie sobie japońskie samochody. Co jak co, ale niezawodności nie można im odmówić. Dotyczy to zarówno wspomnianych przez kolegę wyżej Honda, NIssanów, Toyot i Mitsubishi. Mi podoba się ten Verso dla rodziny z jednym bądź dwóją dzieci jest to super opcja. Z rodzinnych fajne są jeszcze VW Touran: chociaż ta Toyota Verso, za te pieniądze wydaje się być ciekawszym wyborem. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez lskw aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igor89 23.02.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 To jaki economy osobowy dla 1 osoby, singla do "podróży" w obrębie województwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Kartmen 19.03.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Polecam tobie kupić fiat multipla. Będziesz bardzo zadowolony z tego samochodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 16.04.2018 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Ekonomiczny dla jednej osoby? Fiat Panda. I do tego tani w eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliczi 16.04.2018 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Multipla jest dla niepełnosprawnych nie polecam wielki koń i ciężko z parkowaniem polecam alfa romeo. Samochód nie zjeżdzony sprowadź ze szwajcari i za 10 tyś masz auto zarejestrowane/opłacone i jeżdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emka800 15.05.2018 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 (edytowane) Przymierzam się do zakupu mojego pierwszego auta, ponieważ niedawno uzyskałam swoje prawo jazdy. A to wszystko dzięki pomocy mojego instruktora oraz strony :spam:dzięki której mogłam przygotować się do testów na prawo jazdy. Chciałabym kupić nieduże auto typowo do jazdy miejskiej - czy możecie mi coś doradzić? Pozdrawiam! Edytowane 15 Maja 2018 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.05.2018 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 .. - czy możecie mi coś doradzić? Pozdrawiam! Nie zaczynaj swojego pobytu na FM od spamu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 15.05.2018 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 (edytowane) Też cenie sobie japońskie samochody. Co jak co, ale niezawodności nie można im odmówić. Dotyczy to zarówno wspomnianych przez kolegę wyżej Honda, NIssanów, Toyot i Mitsubishi. Mi podoba się ten Verso dla rodziny z jednym bądź dwóją dzieci jest to super opcja. Z rodzinnych fajne są jeszcze VW Touran: chociaż ta Toyota Verso, za te pieniądze wydaje się być ciekawszym wyborem. Tu bym polemizował. Parę lat temu kupiłem Lancera, miał wtedy 6 lat i 130tys na liczniku. Kupiłem go od kolegi, który to kolega był pierwszym właścielem, polski salon. Przy około 140tys zaczął brać olej jak szalony - no trudno, po wymianie uszczelniaczy ok. Natomiast kolejną niespodzianką było wypalenie się zaworu na głowicy, również koło 140tys. i żeby było ciekawie, nie było w tym aucie nigdy gazu. Natomiast po remoncie silnika przejechał narazie kolejne 100tys bezawaryjnie - to fakt. Za to chetnie potwierdzę, że we francuzach pada elektronika, w Capturze padł mi czujnik zapięcia tylnego pasa. Jakoś tak 2-3 mies po wyjechaniu z slaonu. Edytowane 15 Maja 2018 przez Robaczywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.05.2018 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Chciałabym kupić nieduże auto typowo do jazdy miejskiej - czy możecie mi coś doradzić? Pozdrawiam! Nowe, używane, w cenie ok. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.05.2018 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 BMW bezwglednie, nowe audi tez coraz fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.05.2018 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Dzisiaj stałem na światłach, uchyliłem prawe okno i usłyszałem szczyt ekonomiki: T.Prius w wersji zagazowanej :lol2: Takie rzeczy to tylko w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robaczywy 16.05.2018 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 BMW bezwglednie, nowe audi tez coraz fajniejsze Tylko nadal nie ma kierunkowskazów nawet w opcji ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.05.2018 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) Tylko nadal nie ma kierunkowskazów nawet w opcji ;( bo w serii M i np 335i a w "kolkach" R to jest rzecz zbedna.... malo co Cie zepchnie z lewego i malo co gdy zaczynasz wyprzedzac jest w stanie ogarnac to w krotszym czasie, wiec kierunki jako dekoracje sie w tym montuje Edytowane 17 Maja 2018 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts