bullish 17.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Czym najlepiej zagruntować silkę przed tynkowaniem (tynk cementowo wapienny)? Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 17.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 U mnie tynkarze niczym nie gruntowali. Mieli co prawda doświadczenie, bo nie pierwszy raz tynkowali silikaty. W garażu pospieszyli się i na części położyli pierwszą warstwę (w ich narzeczu: szpryc) zanim zdążyłem położyć wszystkie przewody elektryczne. Musiałem to częściowo odskrobać i wcale nie było łatwo. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 17.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a tak na marginesie to czy wie ktos moze w jakiej cenie teraz jest silka 18 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Zostało mi około 3 palet siliki 24, ładne bloczki, odbiór z Warszawy, transport mogę pomóc załatwić, cena do uzgodnienia, na pewno niższa niż tych mamożercow z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 22.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Planuję wykonac tynk cementowo - wapienny. Czym gruntowaliści ściany przed położeniem tynków oraz przy okazji, czego uzyc do gruntowania na zewnątrz ścian pod ocieplenie ze styro? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 22.08.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Sprzedam zaprawę klejową do betonu komórkowego i silkatów. Data ważnosci styczeń 2008. Kupowałam po około 18 zł za worek sprzedam za 10 zł. Dowóz do 25 km w promieniu Niepołomic na mój koszt. Worków kilkadziesiąt ( muszę policzyć ile dokładnie). Klej jest super wydajny ( świadczy o tym fakt ile mi zostało). Szczegóły na priwa a można spytać co to za klej (producent, oznaczenie) za moment będę miał stawiane ściany z silikatów i zastanawiam sie nad klejem zamiast tradycyjnej zaprawy no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 22.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a tak na marginesie to czy wie ktos moze w jakiej cenie teraz jest silka 18 cm? 4,90 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 22.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Pozostało mi po budowie 5 palet nie rozpakowanych SILKA E24, Odsprzedam w super cenie. Okolice Warszawy. Pomogę z transportem za tzw paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 22.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a tak na marginesie to czy wie ktos moze w jakiej cenie teraz jest silka 18 cm? 4,90 brutto dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Sprzedam zaprawę klejową do betonu komórkowego i silkatów. Data ważnosci styczeń 2008. Kupowałam po około 18 zł za worek sprzedam za 10 zł. Dowóz do 25 km w promieniu Niepołomic na mój koszt. Worków kilkadziesiąt ( muszę policzyć ile dokładnie). Klej jest super wydajny ( świadczy o tym fakt ile mi zostało). Szczegóły na priwa a można spytać co to za klej (producent, oznaczenie) za moment będę miał stawiane ściany z silikatów i zastanawiam sie nad klejem zamiast tradycyjnej zaprawy no_kya Alpou,z 103 (chyba) moi murarze mówili, że dobry. Ale coś drogi ten klej bo ja z Wodanu miałam taniej i Pan policzył mi tak, ze zostało tylko 2 worki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 22.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Sprzedam zaprawę klejową do betonu komórkowego i silkatów. Data ważnosci styczeń 2008. Kupowałam po około 18 zł za worek sprzedam za 10 zł. Dowóz do 25 km w promieniu Niepołomic na mój koszt. Worków kilkadziesiąt ( muszę policzyć ile dokładnie). Klej jest super wydajny ( świadczy o tym fakt ile mi zostało). Szczegóły na priwa a można spytać co to za klej (producent, oznaczenie) za moment będę miał stawiane ściany z silikatów i zastanawiam sie nad klejem zamiast tradycyjnej zaprawy no_kya Alpou,z 103 (chyba) moi murarze mówili, że dobry. Ale coś drogi ten klej bo ja z Wodanu miałam taniej i Pan policzył mi tak, ze zostało tylko 2 worki. a dasz jakiś namiar na priva na pana z Wodanu? thx no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 poszło na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Kasia 23.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, mam pytanie czy macie moze informacje nt. dostepnosci i cen silikatów w okolicach i na terenie poznania. Mam na oku N24 z Grupy silikaty po 4,66 brutto za szt - co myslicie o tej cenie ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, mam pytanie czy macie moze informacje nt. dostepnosci i cen silikatów w okolicach i na terenie poznania. Mam na oku N24 z Grupy silikaty po 4,66 brutto za szt - co myslicie o tej cenie ? Pzdr. Ja placiłam dużo mniej ale pół roku wcześniej, myślę, że jeśli to z transportem to cena w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 23.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Jak by ktoś potrzebował to zostanie mi dosyć dużo silikatów N24 (źle mi łobuzy przeliczyły ). Fabrycznie nowe w nieruszonych paletach. Myślę że około 9 palet (jak znajdę jakiś wolny czas to przeliczę). Jakby ktoś był chętny to na pewno jakąś dobrą cenę wyskrobiemy. Trzeba będzie tylko załatwić transport z HDS'em (budowa w Wieliczce). Jedyny problemem to taki, że nie wystawię faktury .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Oj a nie uważacie, ze Murator powinien zrobić specjalny wątek, podzielony na wojewódctwa pt. Zostało mi z budowy, za grosz oddam. Bo jak czytam nasze forum to mamy już tyle siliki, że można cały dom z budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 24.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam A ktoś może murował na IZOBET ZMC-cM7albo ATLAS Silmur?? Prosze o opinie który lepszy do silki 24 Xelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris55 24.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam, czy ktoś może laikowi:) objaśnić jak zabezpieczyć kanały elektryczne w SILCE przed wylaniem stropu, żeby beton nie wlewał sie do środka???takie pytanie otrzymałem od wykonawcy i nie wiem co mam odpowiedzieć... Elektryke zamierzałem wpuszczać już po zakończeniu wszystkich ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam, czy ktoś może laikowi:) objaśnić jak zabezpieczyć kanały elektryczne w SILCE przed wylaniem stropu, żeby beton nie wlewał sie do środka???takie pytanie otrzymałem od wykonawcy i nie wiem co mam odpowiedzieć... Elektryke zamierzałem wpuszczać już po zakończeniu wszystkich ścian. myśmy robili przepusty z rur hydraulicznych ale moze zwykły peszel strarczy a tak po zatym to po co?? A z czego masz ten strop? Jak terriva to się przez bloczek przewiercisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris55 25.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Tak terriva...Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts