Gość 17.09.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 joaniko....nie musisz mnie przepraszac za swoj komentarz......ja nigdzie nie napisalam, ze mi sie cos takiego podoba.... chodzilo mi o same rozwiazanie i pomysl.....nie koniecznie zastosowanie w rabacie ale pomysl mozna wykorzystac w inny sposob . Takie kamienie w metalowych siatkowych skrzynkach zastosował mój sąsiad, który umocnił tym niemal pionowa sciane schodzącą do stawu. Ma bardzo nowoczesny dom i tam to nawet pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jak proponuję klientowi ktorego stac na nietypowe dekoracje ogrodowe cokolwiek co ma w nazwie beton natychmiast zostaje zakrzyczana - "stać mnie na kamień". Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Szkoda że nie ma tam rabarbaru. hehe jak to nie ma To co rośnie na samej górze? Ana27 sie nie gniewaj tylko, nie Twoja wina - ale mnie ta rabatka rozwaliła - mam traume do dzisiaj po Ciechocinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jedź na terapię do Lichenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jedź na terapię do Lichenia.... byłam nie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 18.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ana27 sie nie gniewaj tylko, nie Twoja wina - ale mnie ta rabatka rozwaliła - mam traume do dzisiaj po Ciechocinku dlaczego mialabym sie gniewac ....przeciez. kazdy ma prawo wypowiadac sie na forum...... jesli bylaby to moja rabata (nawet nie wiem czy ten "warzywniak"mozna tak nazwac ) i bylabym z niej dumna i wstawilabym zdjecie po to aby "uslyszec" same super fajne opinie .....to i moze bym sie wkurzyla Rabata nie jest moja i negatywne opinie wcale mnie nie drażnią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.09.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ana27 sie nie gniewaj tylko, nie Twoja wina - ale mnie ta rabatka rozwaliła - mam traume do dzisiaj po Ciechocinku dlaczego mialabym sie gniewac ....przeciez. kazdy ma prawo wypowiadac sie na forum...... jesli bylaby to moja rabata (nawet nie wiem czy ten "warzywniak"mozna tak nazwac ) i bylabym z niej dumna i wstawilabym zdjecie po to aby "uslyszec" same super fajne opinie .....to i moze bym sie wkurzyla Rabata nie jest moja i negatywne opinie wcale mnie nie drażnią pozdrawiam Ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 18.09.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 troche ingerencji w nature... Martha schwartz w ciechocinku nikt by nie docenił http://4.bp.blogspot.com/_Ymx9e66vrGc/SoToHNFV77I/AAAAAAAAKtU/6gbqg6uqJ9Y/s400/whitehead_1_bx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Chyba się upiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 18.09.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 one w dodatku nie sa chyba zywe, te roslinki, tylko plastikowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 19.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 troche ingerencji w nature... Martha schwartz w ciechocinku nikt by nie docenił http://4.bp.blogspot.com/_Ymx9e66vrGc/SoToHNFV77I/AAAAAAAAKtU/6gbqg6uqJ9Y/s400/whitehead_1_bx.jpg dla mnie jest to paskudne, całkiem porąbane i raczej zmora ze snu chorego psychicznie... ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 troche ingerencji w nature... Martha schwartz w ciechocinku nikt by nie docenił http://4.bp.blogspot.com/_Ymx9e66vrGc/SoToHNFV77I/AAAAAAAAKtU/6gbqg6uqJ9Y/s400/whitehead_1_bx.jpg dla mnie jest to paskudne, całkiem porąbane i raczej zmora ze snu chorego psychicznie... ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje A tam, od razu chorego psychicznie...czysty surrealizm i tyle. To pewnie była jakaś rewolucyjna koncepcja na konkurs ogrodwoego Haute couture i artystka koniecznie chciała się wyrwać z tłumu przed szereg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 19.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 artystka koniecznie chciała się wyrwać z tłumu przed szereg Martha Schwartz jest światowej klasy architektem krajobrazu i nie musi się wyrywać przed szereg. Znajduje licznych naśladowców swoich rozwiązań. W polskiej architekturze krajobrazu także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Chyba się upiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 19.09.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ma tez opinie skandalistki, nie kazdy ją kocha Zreszta moze w naturze to wyglada lepiej niz na tym zdjeciu no i wydac ze bardziej jest architektem niz ogrodnikiem gdyby te rzeczy były naprawde roslinami, (podobno nie są) to byloby to fajne, np takie poziomo rosnące formowane bukszpany albo trawa na scianie. jest to jakis nurt, tak jak sztuka wpółczesna i Penderecki, jego tez nikt nie slucha oprócz tych co go słuchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Martha Schwartz jest światowej klasy architektem krajobrazu i nie musi się wyrywać przed szereg. Znajduje licznych naśladowców swoich rozwiązań. W polskiej architekturze krajobrazu także. Często artyzm i światową sławę osiąga się przez skandal i właśnie takie "wyrywanie przed szereg", więc nie wiem w czym problem? Nie każdy musi bić brawo, w końcu nie wszystko musi się każdemu podobać. Nie jest sztuką iść z owczym pędem i ślepo się zachłystywać tylko dla tego, że ktoś jest sławny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 19.09.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Myślę, że nie musimy sie spierać. Ty widzisz skalndal, a ja mogę widziec nowatorstwo. Chciałam powiedzieć przez mój wpis, że MS działa już od pewnego czasu i jest już "klasykiem" stylu, powiedzmy, nieco industrialnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Myślę, że nie musimy sie spierać. Ty widzisz skalndal, a ja mogę widziec nowatorstwo. Chciałam powiedzieć przez mój wpis, że MS działa już od pewnego czasu i jest już "klasykiem" stylu, powiedzmy, nieco industrialnego. Ależ ja się nie spieram, najzwyczajniej to co widzę na powyższym foto mnie do gustu nie przypadło i pozowliłam sobie wyrazić swoją własną opinię na publicznym forum. Obojętne mi czy to projektowała MS czy Jan Kowalski. W Luwrze też nie każde arcydzieło zwala mnie na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 mnie się to nawet podobało Ale nie chciałabym mić takiego ogrodu, nie byłąbym w stanie utrzymać takiej czysto formalnej monotonii... Ale jako zieleń miejska - moim zdaniem super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 19.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja wolę takie rzeczy http://www.mylandscapes.co.uk/img/kn_image02.jpg Ale to dlatego, ze takie łąki jak pokazujecie to ja mam za płotem mayland - podpisuje się pod tym Ja uwielbiam japońskie ogrody i taki mi się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts