sipatka 28.11.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dobra to dawaj póki jeszcze nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ja tam miałam dwie. Pierwsza po zalaniu stropów, a druga dziś - na koniec więźby!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja nie mam stropów to będzie jedna wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ja tam miałam dwie. Pierwsza po zalaniu stropów, a druga dziś - na koniec więźby!!!!!! Meg, ale się zgrałyśmy. U mnie też dziś wiecha Ale etap duuuużo niższy od Twojego. Nie pamiętam czy juz gratulowałam, więc będzie jeszcze raz: GRATULUJĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 01.12.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 To i ja przylazlam sie przywitac. dziennik caly przeczytala, dzialka marzenie a brzoza normalnie cud miod a jakie babki pod nia beda rosly jesienia po deszczu. A jak projekt sie nazywa??Nie moglam nigdzie znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.12.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam w moich progach zabina ! Projekt domu La Palma 2 (tak go nazwali jak go już na sprzedaż wystawili) firmy Pro Arte. A jakie babki miałaś na myśli pod tą brzozą? O rety właśnie małż mi wyjaśnił że to stojaki-koźlaki ale ja ciemnota jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam przyszłam z rewizytą Sipatko, myślę, że domkowi nic się nie stanie gdy zimą postoi i wiatr razem z mrozem go pogłaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 02.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam w moich progach zabina ! Projekt domu La Palma 2 (tak go nazwali jak go już na sprzedaż wystawili) firmy Pro Arte. A jakie babki miałaś na myśli pod tą brzozą? O rety właśnie małż mi wyjaśnił że to stojaki-koźlaki ale ja ciemnota jestem Takie grzybki co jesienia rosna pod brzozami, no latem tez mozna spotkac babki ale jedynie na hamaku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://media.superpimper.com/graphics/Good_Morning/good-morning-224.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 AGP dzień dobry i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.12.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam! Po dłuższej nieobecności do "kuraków" zaglądam, a tam już kurnik stoi! Robota u was piorunem idzie! Gratuluję postępów! Nie mogę się doczekać, kiedy my będziemy się mogli swoją radością i smutkami dzielić z wami! Tak strasznie wam zazdraszczam - u nas na działce rośnie sobie rzepak Gmina tworzy MPZP, a my bimbamy sobie! Czytałam o twoich rozterkach z pokryciem na dach i zastanawiam się co wybraliście i dlaczego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie dawno nie widzianych Faktycznie kurnik rośnie W najbliższym czasie grzędy będą montować pod blachodachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jednak blacha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.12.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ano niestety, przeważyły względy finansowe . Przez najbliższe lata domek będzie funkcjonował jako sezonowo - weekendowy (istnieje coś takiego ) i troszkę szkoda tyle kasy w niego ładować. Zostanie mi na ładne krzaczki i drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!! http://republika.pl/blog_hq_905837/1802878/tr/titoune_noel_17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 i od nas również http://nicalbonic.blox.pl/resource/santa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Qurde! A ja dostałam takiego z czekolady Hmmmmmmm! Ciasteczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.12.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dziękuję serdecznie za Mikołajki . Ja niestety wczoraj miałam awarię sieci kablowej stąd zerowy kontakt z FM i całą resztą świata . Dzisiaj dopiero będą naprawiać, dobrze że chociaż mieliśmy jakiś filmik na DVD do obejrzenia... Małż mówi, że kabel ukradli . Wiechy nie było, bo się chłopaki nie wyrobili. Ale bigosisko i po kielichu im na koniec roboty postawiliśmy Na zachętę bo te belki stropowe to jednak niesamowity ciężar a jest ich 20 sztuk strasznie dużo i gęsto wychodzą co 40 cm. Się chłopaki nadźwigają A przez tę pogodę za oknem to mi się tylko chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witaj!Pięknie dziękuję za wizytę w mojej Bukowej Chatce.Przeczytałam Twój dziennik, obejrzałam zdjęcia. Muszę przyznać, że domek macie tak mały jak my, ale strasznie urokliwy - bardzo mi się podoba. No i cieszę się, bo Twoja budowa posuwa się szybciutko i myślę, że już niedługo, jak tylko się ociepli, będziesz leżeć sobie pod Twoją ukochaną brzozą.Miło mi będzie czytać Twoje opowieści i gościć Cię u mnie.Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts