Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam w moich progach zabina !

Projekt domu La Palma 2 (tak go nazwali jak go już na sprzedaż wystawili) firmy Pro Arte.

A jakie babki miałaś na myśli pod tą brzozą? :o

O rety właśnie małż mi wyjaśnił że to stojaki-koźlaki ale ja ciemnota jestem :oops:

Takie grzybki co jesienia rosna pod brzozami, no latem tez mozna spotkac babki ale jedynie na hamaku:)

Witam! Po dłuższej nieobecności do "kuraków" zaglądam, a tam już kurnik stoi! Robota u was piorunem idzie! Gratuluję postępów!

Nie mogę się doczekać, kiedy my będziemy się mogli swoją radością i smutkami dzielić z wami! Tak strasznie wam zazdraszczam - u nas na działce rośnie sobie rzepak :roll: Gmina tworzy MPZP, a my bimbamy sobie!

Czytałam o twoich rozterkach z pokryciem na dach i zastanawiam się co wybraliście i dlaczego?

Pozdrawiam

:p

Dziękuję serdecznie za Mikołajki :lol: . Ja niestety wczoraj miałam awarię sieci kablowej :cry: :cry: :cry: stąd zerowy kontakt z FM i całą resztą świata :cry: :cry: :cry: . Dzisiaj dopiero będą naprawiać, dobrze że chociaż mieliśmy jakiś filmik na DVD do obejrzenia...

Małż mówi, że kabel ukradli :o :roll: .

Wiechy nie było, bo się chłopaki nie wyrobili. Ale bigosisko i po kielichu im na koniec roboty postawiliśmy :wink: Na zachętę bo te belki stropowe to jednak niesamowity ciężar a jest ich 20 sztuk strasznie dużo i gęsto :roll: wychodzą co 40 cm. Się chłopaki nadźwigają 8)

A przez tę pogodę za oknem to mi się tylko chce :cry: :cry: :cry:

Witaj!

Pięknie dziękuję za wizytę w mojej Bukowej Chatce.

Przeczytałam Twój dziennik, obejrzałam zdjęcia. Muszę przyznać, że domek macie tak mały jak my, ale strasznie urokliwy - bardzo mi się podoba. No i cieszę się, bo Twoja budowa posuwa się szybciutko i myślę, że już niedługo, jak tylko się ociepli, będziesz leżeć sobie pod Twoją ukochaną brzozą.

Miło mi będzie czytać Twoje opowieści i gościć Cię u mnie.

Pozdrawiam cieplutko!