Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

Dziękuję serdecznie za Mikołajki :lol: . Ja niestety wczoraj miałam awarię sieci kablowej :cry: :cry: :cry: stąd zerowy kontakt z FM i całą resztą świata :cry: :cry: :cry: . Dzisiaj dopiero będą naprawiać, dobrze że chociaż mieliśmy jakiś filmik na DVD do obejrzenia...

Małż mówi, że kabel ukradli :o :roll: .

Wiechy nie było, bo się chłopaki nie wyrobili. Ale bigosisko i po kielichu im na koniec roboty postawiliśmy :wink: Na zachętę bo te belki stropowe to jednak niesamowity ciężar a jest ich 20 sztuk strasznie dużo i gęsto :roll: wychodzą co 40 cm. Się chłopaki nadźwigają 8)

A przez tę pogodę za oknem to mi się tylko chce :cry: :cry: :cry:

Witaj !! :p

..jaki kabel Wam ukradli???

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już prawie mnie dogoniliście......... :evil: :wink: lada moment i dach gotowy. A, mam pytanie - chudziaka jeszcze nie macie? bo u nas też go nie ma i zastanawiamy się kiedy go lać. Czytałam na forum, że najlepiej przed zimą zagęścić i ubić, a dopiero na wiosnę lać. ponoć przez zimę dom osiada i potem chudziak pęka. Jest na forum taki temat i tam ktoś o tym pisał. My chyba tak zrobimy.

http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpg

Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.

By Wam wszystko pasowało...

By kłopotów było mało...

Byście zawsze byli zdrowi...

By problemy były z głowy...

By się wiodło znakomicie i wesołe było życie!

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok 2010.

Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań!