kala67 09.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dziękuję serdecznie za Mikołajki . Ja niestety wczoraj miałam awarię sieci kablowej stąd zerowy kontakt z FM i całą resztą świata . Dzisiaj dopiero będą naprawiać, dobrze że chociaż mieliśmy jakiś filmik na DVD do obejrzenia... Małż mówi, że kabel ukradli . Wiechy nie było, bo się chłopaki nie wyrobili. Ale bigosisko i po kielichu im na koniec roboty postawiliśmy Na zachętę bo te belki stropowe to jednak niesamowity ciężar a jest ich 20 sztuk strasznie dużo i gęsto wychodzą co 40 cm. Się chłopaki nadźwigają A przez tę pogodę za oknem to mi się tylko chce Witaj !! ..jaki kabel Wam ukradli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.12.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ano kabel co przewodzi telewizję . Podobno czasami jacyś maniacy wchodzą do studzienek gdzie tv ma swoje przewody i je kradą . Obłęd co się ludziom nie przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.12.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Witam, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem? Jestem Wesoły Romek, mam na przedmieściu domek....... Widzę, że robota się posuwa !!!!!! Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.12.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 witam witam i o zdrowie pytam Właśnie wróciliśmy z IKEI no i ............................... nic nie kupiłam Sama sobie się dziwię ale za to mam plan, ............ na to co kupię jak stanie dom. A co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 12.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 xcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kochana, toż ty już masz domek......!!!!!!!!!!!!! Lada moment i mnie dogonisz. Ale powiedz, fajne uczucie, jak się wchodzi do własnego domku przez drzwi i masz, choć namiastkę, dachu nad głową????? ps fotomodelka z ciebie, że ho,ho !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.12.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 - modelka to ja jestem i to niezła Uczucie jest niesamowite tylko trzeba zamknąć któreś drzwi albo wejściowe albo od tarasu bo straszne przeciągi W poniedziałek mają robić obróbki blacharskie a potem ciach - blachę na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Sipatko, ogromne gratulacje!! Ostatnio zaniedbałam nieco forum z racji edukacji Ale obiecuje poprawę. Kochana, ale macie prezent świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.12.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dzienkujemy dzienkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Już prawie mnie dogoniliście......... lada moment i dach gotowy. A, mam pytanie - chudziaka jeszcze nie macie? bo u nas też go nie ma i zastanawiamy się kiedy go lać. Czytałam na forum, że najlepiej przed zimą zagęścić i ubić, a dopiero na wiosnę lać. ponoć przez zimę dom osiada i potem chudziak pęka. Jest na forum taki temat i tam ktoś o tym pisał. My chyba tak zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.12.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No cóż nam zostało sporo cementu i raczej go wykorzystamy teraz bo potem to się będzie nadawał do hmmmmmm. A podłogę mamy już ubitą skoczkiem. Zobaczymy jaka będzie pogoda. Jak nie będzie mrozu to wylejemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 a masz... http://atrapa.net/chains/sniezka2002b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.12.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 mamooooooooooooo bijąąąąąąąąąąąąąąąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 uciekaj albo oddaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.12.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No, no i jest dach !!!!!!!! Pięknie! Jak samopoczucie? Fajne nie!! U mnie przerwa, panowie tak marzli przy obróbkach blacharskich, że ręce im przymarzały. Mają pojawić się w poniedziałek i dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 20.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpgZdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.By Wam wszystko pasowało...By kłopotów było mało...Byście zawsze byli zdrowi...By problemy były z głowy...By się wiodło znakomicie i wesołe było życie!Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok 2010. Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!! http://www.megawypas.pl/images/news/swieta.gif życzy meg60 z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 24.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Aby Wam się działo...... http://www.urwanizchoinki.pl/U6hYnL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts