Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję serdecznie za Mikołajki :lol: . Ja niestety wczoraj miałam awarię sieci kablowej :cry: :cry: :cry: stąd zerowy kontakt z FM i całą resztą świata :cry: :cry: :cry: . Dzisiaj dopiero będą naprawiać, dobrze że chociaż mieliśmy jakiś filmik na DVD do obejrzenia...

Małż mówi, że kabel ukradli :o :roll: .

Wiechy nie było, bo się chłopaki nie wyrobili. Ale bigosisko i po kielichu im na koniec roboty postawiliśmy :wink: Na zachętę bo te belki stropowe to jednak niesamowity ciężar a jest ich 20 sztuk strasznie dużo i gęsto :roll: wychodzą co 40 cm. Się chłopaki nadźwigają 8)

A przez tę pogodę za oknem to mi się tylko chce :cry: :cry: :cry:

Witaj !! :p

..jaki kabel Wam ukradli???

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem?

Jestem Wesoły Romek,

mam na przedmieściu domek.......

Widzę, że robota się posuwa !!!!!! Gratuluję ! :p :p :p :p

witam witam i o zdrowie pytam :D :D :D

Właśnie wróciliśmy z IKEI no i ............................... nic nie kupiłam :o :o :o :o

Sama sobie się dziwię ale za to mam plan, ............ na to co kupię jak stanie dom.

A co ! :wink:

Kochana, toż ty już masz domek......!!!!!!!!!!!!! Lada moment i mnie dogonisz. Ale powiedz, fajne uczucie, jak się wchodzi do własnego domku przez drzwi i masz, choć namiastkę, dachu nad głową?????

ps fotomodelka z ciebie, że ho,ho !!!!!!

:oops: :oops: :oops:

- modelka to ja jestem i to niezła :wink:

Uczucie jest niesamowite :p :p :p :p tylko trzeba zamknąć któreś drzwi albo wejściowe albo od tarasu bo straszne przeciągi :wink:

W poniedziałek mają robić obróbki blacharskie a potem ciach - blachę na dach.

Już prawie mnie dogoniliście......... :evil: :wink: lada moment i dach gotowy. A, mam pytanie - chudziaka jeszcze nie macie? bo u nas też go nie ma i zastanawiamy się kiedy go lać. Czytałam na forum, że najlepiej przed zimą zagęścić i ubić, a dopiero na wiosnę lać. ponoć przez zimę dom osiada i potem chudziak pęka. Jest na forum taki temat i tam ktoś o tym pisał. My chyba tak zrobimy.

No cóż nam zostało sporo cementu i raczej go wykorzystamy teraz bo potem to się będzie nadawał do hmmmmmm.

A podłogę mamy już ubitą skoczkiem. Zobaczymy jaka będzie pogoda. Jak nie będzie mrozu to wylejemy.

No, no i jest dach !!!!!!!! Pięknie! Jak samopoczucie? Fajne nie!! U mnie przerwa, panowie tak marzli przy obróbkach blacharskich, że ręce im przymarzały. Mają pojawić się w poniedziałek i dokończyć.

http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpg

Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.

By Wam wszystko pasowało...

By kłopotów było mało...

Byście zawsze byli zdrowi...

By problemy były z głowy...

By się wiodło znakomicie i wesołe było życie!

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok 2010.

Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań!