AGP 03.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 I ja zdążyłam przed końcem dnia - wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dzięki dziewczyny. Jesteście superackie. A zdradzę wam, że moja ukochana córcia zrobiła mi dzisiaj niesamowitą niespodziankę. Wróciłam do domu a tu czuję noskiem smażone kotleciki. Moja 12 letnia córcia zrobiła obiadek. Przystroiła pokój balonikami i serpentyną i jeszcze do tego wszystkiego sama zrobiła tort kokosowy. mam fantastyczną córkę - udała mi się - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No, no ......12 latka z takimi pomysłami......pozazdrościć !!!! Gratuluję latorośli !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 NO i nawet kuchnia była w stanie do dalszego użytku a nie hmm remontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam... wpadłam z rewizytą... poczytałam... pooglądałm... GRATULUJĘ!!! tak w skrytości ducha to najbardziej córci Ci gratuluję... nawet nie dlatego że mam syna, zawsze chciałam syna... a tego, że mi nigdy nikt nie zrobi tortu, jak se sama nie zrobię ... Spóźnione życzenia przesyłam, spełnienia marzeń... wszystkich!!! Ps. mam kawalera ... 13 lat.... taaaaka synowa to skarb ... może mi tort zrobi , chociaż ja będę jędzowata teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Miło mi Cię gościć u siebie. A co do tortów to bym się na Twoim miejscu aż tak nie martwiła. Synowie miewają "napady" gotowania i pieczenia więc może i Ty się doczekasz. Jakby co podeślę moją córcię. Zapraszam, wpadaj do naszego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dziękuję... wpadać będę, chociaż niebawem pewnie tak pobieżnie jak Twój avatarek na syna to bym raczej nie liczyła , on zdolności kulinarne po mężu odziedziczył, a temu z koleji to woda na herbatę się przypala obaj z całego kuchniowania to najbardziej lubią jeść Pozdrawiam cieplutko i aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Gdzie nie zajrzę, to już stoi buu...to niesprawiedliwe i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Eeee tam zaraz stoi. Może czasem lepiej dobrze przemyśleć niż potem .... poprawiać. A ty Kurna Chato jak zaczniesz to ani się obejrzysz i dom stanie. Słowo - sama się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYNIMA 16.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Muszę przyznać, że idziecie z domkiem jak burza (nie biorąc pod uwagę zimy, która nie chce się skończyć na przekór wszystkim napalonym inwestorom). Kupiliście działkę w podobnym czasie jak My, a już domeczek stoi - Gralutacje. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam serdecznie odwiedzających . Domeczek to tak jakoś z rozpędu się wybudował. Jak już były plany i kierbud znaleziony i wykonawca też .... kierownik namawiał żeby budować no to "machnęliśmy" ten domek. Dobrze się stało . Za to teraz pogoda zmusza nas do przestoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jak to mówi Bożena Dykiel w filmie "Wyjście awaryjne" - " Podłość ludzka nie ma granic....." Jeszcze przyjdzie do ciebie, a ty wtedy.............spluń -żart ale wiesz z BURAKAMI tak jest!!!!!!! Mój BURAK też przegiął. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Noooo Izuś... machaj tak częściej .... a Kargulów nie zazdroszczę... my jeszcze się nie dorobiliśmy... że w sensie Kargulów .. w ogóle to bardzo dziwi i miło zaskakuje mnie otwartość ludzi na tamtej mojej wsi. Dziś na ten przykład pojechaliśmy sobie łopatą pomachać (ale o ty u mnie) zostawiliśmy samochód na środku (no prawie) drogi, bo poboczy jak wiadomo chwilowo nie ma... i zostawiliśmy na światłach ten samochód ... a że śniegu trochę było, to się wziął i rozładował... więc akumulator po pachę, prostownik jeździł z nami od wakacji, poszliśmy do sąsiadki naładować. Ale nie o sąsiadkę chodzi, ona równa babka, to wiadomo, ale jak majstrowaliśmy, scyzorykiem notabene coby wydłubać ten akumulator ze środka, to wszystkie dwa przejeżdżające samochody się zatrzymały z zapytaniem czy nie pomóc A jak u nas, tak tak, tutaj pod Wawą spychaliśmy samochód z drogi na podwórko to nas paluchami pokazywali Ot... ludzie i ludziaska znowu Ci naklikałam ... spróbuję się powstrzymać następnym razem... obiecuję Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ależ klikaj ile wlezie Arctinko uwielbiam gości rozgadanych jak najbardziej. U mnie na wsi też ludzie wspaniali, ten początkowo wydawał się oki, ale podejrzanie źle o innych się wypowiadali całą rodziną, no to teraz wiem dlaczego. Każdy z nim miał pewnie zatrag. A do tego się ostatnio rozpił i wszędzie widzi że go chcą wyrolować.Ma 3 ha do sprzedania i chce je opylić w cenie działek tak po 15 zeta ale ziemia nie podzielona i bez prawa do zabudowy i pod zalesienie przeznaczona. Cała wieś palcem w czoło się stuka na takie absurdy i czekają kiedy kasa mu się skończy ze sprzedaży innego kawałka 3 ha za 15 tysiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hejka ... przyszłam cię pogłaskać ... wedle tych Kargulów ... Jednak dobrze mówią, że każdy swojego Kargula ma ... Rozlicz się z dziadem i nie wykopuj wojennego topora bo ci jeszcze co naszkuduje babol jeden. Jak porobisz alarmy i wpuścisz za ogrodzenie "milusiego" pieska z mordą jak widro - to wykop topór A swoją drogą ... płacił za prąd 50 zł ? Może faktycznie przy świeczce siedział. Toć ja płacę więcej w moim mieszkaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No właśnie AgaJeżyk i w święta i w sylwka i cały styczeń to on w ciemnościach rożświetlanych przez biel śniegu.... Jeszcze trochę i by mi się go żal zrobiło Ale wpadłam na pomysła - na rozmowy z burakiem wyślę małża - on jest opanowany i spokojny - ja bym mu moją krzywdę w oczy wywaliła ażby oślepł Nienawidzę niesprawiedliwości i cwaniactwa a on sobie myśli że taki bystry jest wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr No nie mogę nosi mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 I jakby jeszcze było mało to mi się zawarnilo autko. Jakoś kosmicznie para spod maski mu się wyłania. A jechałam kilka minut. Załamka dopiero mu spręzyny wymieniałam i jeszcze jakieś pierdołly już kasy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nooo nerwy masz pod skórą kochana ... ino ich nie wypuść Masz racje - rzuć chłopa na ten temat. Faceci maja jakis wspólny (czasem obcy dla mnie ) język ...a jak nie maja to sie ręcznie dogadają A tobie ciśnienie głowę rozsadzi a możesz nic nie wskórać. Przyjdzie czas - znajdziesz słodka, inteligentna zemstę ... albo po prostu olejesz dziada (brzydko mówiąć ) bo nie będziesz się zniżać do takiego poziomu. Ale to - jak ci przejdzie . Bo teraz trzymaj się z daleka Wszystko przerabiałam - wiem co czujesz. Też mnie tak nosiło . Podusiłabym gołymi łapkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ach Agusiu........... ciężko mi ale się staram........... NO NIE MOGĘ O NIM MYŚLEĆ BO MNIE SZLAG JASNY TRAFIA Ma szczęście że dzieli mnie od niego 35 kilosów i parujący pod maską samochód bo ..................>*&^%$##$^&*%$#..........................................pipipipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cześć, już Ci przeszedł nerw? nie ma co zdrowia tracić złoszcząc się na takich "gamoniów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts