Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny. Jesteście superackie.

A zdradzę wam, że moja ukochana córcia zrobiła mi dzisiaj niesamowitą niespodziankę.

Wróciłam do domu a tu czuję noskiem smażone kotleciki. Moja 12 letnia córcia zrobiła obiadek. Przystroiła pokój balonikami i serpentyną i jeszcze do tego wszystkiego sama zrobiła tort kokosowy.

mam fantastyczną córkę - udała mi się - :D :D :D :p :p :p :lol: :lol: :lol:

Witam... wpadłam z rewizytą... poczytałam... pooglądałm... GRATULUJĘ!!!

tak w skrytości ducha to najbardziej córci Ci gratuluję... nawet nie dlatego że mam syna, zawsze chciałam syna... a tego, że mi nigdy nikt nie zrobi tortu, jak se sama nie zrobię :roll: ...

Spóźnione życzenia przesyłam, spełnienia marzeń... wszystkich!!!

Ps. mam kawalera :lol: ... 13 lat.... taaaaka synowa to skarb :D ... może mi tort zrobi :wink: , chociaż ja będę jędzowata teściowa :-?

dziękuję... wpadać będę, chociaż niebawem pewnie tak pobieżnie jak Twój avatarek :roll: :wink:

na syna to bym raczej nie liczyła :-? , on zdolności kulinarne po mężu odziedziczył, a temu z koleji to woda na herbatę się przypala :roll:

obaj z całego kuchniowania to najbardziej lubią jeść :D

Pozdrawiam cieplutko i aby do wiosny :p

Noooo Izuś... machaj tak częściej :roll: ....

a Kargulów nie zazdroszczę... my jeszcze się nie dorobiliśmy... że w sensie Kargulów :roll: ..

w ogóle to bardzo dziwi i miło zaskakuje mnie otwartość ludzi na tamtej mojej wsi. Dziś na ten przykład pojechaliśmy sobie łopatą pomachać (ale o ty u mnie) zostawiliśmy samochód na środku (no prawie) drogi, bo poboczy jak wiadomo chwilowo nie ma... i zostawiliśmy na światłach ten samochód :oops: ... a że śniegu trochę było, to się wziął i rozładował... więc akumulator po pachę, prostownik jeździł z nami od wakacji, poszliśmy do sąsiadki naładować. Ale nie o sąsiadkę chodzi, ona równa babka, to wiadomo, ale jak majstrowaliśmy, scyzorykiem notabene coby wydłubać ten akumulator ze środka, to wszystkie dwa przejeżdżające samochody się zatrzymały z zapytaniem czy nie pomóc :o :o :o

A jak u nas, tak tak, tutaj pod Wawą spychaliśmy samochód z drogi na podwórko to nas paluchami pokazywali :-?

Ot... ludzie i ludziaska :roll:

znowu Ci naklikałam :-? ... spróbuję się powstrzymać następnym razem... obiecuję :roll:

Pozdrawiam cieplutko :p

Ależ klikaj ile wlezie Arctinko uwielbiam gości rozgadanych jak najbardziej.

U mnie na wsi też ludzie wspaniali, ten początkowo wydawał się oki, ale podejrzanie źle o innych się wypowiadali całą rodziną, no to teraz wiem dlaczego.

Każdy z nim miał pewnie zatrag. A do tego się ostatnio rozpił i wszędzie widzi że go chcą wyrolować.

Ma 3 ha do sprzedania i chce je opylić w cenie działek tak po 15 zeta ale ziemia nie podzielona i bez prawa do zabudowy i pod zalesienie przeznaczona. Cała wieś palcem w czoło się stuka na takie absurdy i czekają kiedy kasa mu się skończy ze sprzedaży innego kawałka 3 ha za 15 tysiaków.

Hejka ... przyszłam cię pogłaskać ... wedle tych Kargulów ... :wink:

Jednak dobrze mówią, że każdy swojego Kargula ma ...

Rozlicz się z dziadem i nie wykopuj wojennego topora bo ci jeszcze co naszkuduje babol jeden. Jak porobisz alarmy i wpuścisz za ogrodzenie "milusiego" pieska z mordą jak widro - to wykop topór :wink: :lol:

A swoją drogą ... płacił za prąd 50 zł ? Może faktycznie przy świeczce siedział.

Toć ja płacę więcej w moim mieszkaniu ... :o

No właśnie AgaJeżyk i w święta i w sylwka i cały styczeń to on w ciemnościach rożświetlanych przez biel śniegu.... Jeszcze trochę i by mi się go żal zrobiło :wink: Ale wpadłam na pomysła - na rozmowy z burakiem wyślę małża - on jest opanowany i spokojny - ja bym mu moją krzywdę w oczy wywaliła ażby oślepł :evil: Nienawidzę niesprawiedliwości i cwaniactwa a on sobie myśli że taki bystry jest wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr No nie mogę nosi mnie

Nooo nerwy masz pod skórą kochana :wink:

... ino ich nie wypuść :lol:

Masz racje - rzuć chłopa na ten temat. Faceci maja jakis wspólny (czasem obcy dla mnie ) język ...a jak nie maja to sie ręcznie dogadają :roll: :lol:

A tobie ciśnienie głowę rozsadzi a możesz nic nie wskórać.

Przyjdzie czas - znajdziesz słodka, inteligentna zemstę ... albo po prostu olejesz dziada (brzydko mówiąć ) bo nie będziesz się zniżać do takiego poziomu.

Ale to - jak ci przejdzie . Bo teraz trzymaj się z daleka

Wszystko przerabiałam - wiem co czujesz. Też mnie tak nosiło .

Podusiłabym gołymi łapkami :roll: :-?

Ach Agusiu........... ciężko mi ale się staram........... NO NIE MOGĘ O NIM MYŚLEĆ BO MNIE SZLAG JASNY TRAFIA

Ma szczęście że dzieli mnie od niego 35 kilosów i parujący pod maską samochód bo ..................>*&^%$##$^&*%$#..........................................pipipipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: