wiolasz 13.05.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ależ masz fantastyczną szafkę kutą czy jak ją zwał. I mamy takie samo światło w kuchni Ps, witam się w końcu bo tylko podglądam i nic nie piszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.05.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Izka! Chyba nasi mężowie jakoś telepatycznie rozłożyli sobie wspólne ogrodowe zajęcia. U mnie właśnie stanął kompostownik, trochę mniejszy wprawdzie od Twojego, ale bardzo podobny. I robimy poważne przymiarki do linii kroplującej. Duchy jakieś, czy co? Ale, swoją drogą, ogródeczek Ci piękny rośnie, że hej! Ta linia kroplująca to jest fantastyczna sprawa. Gdybym chciała moim roślinkom dać tyle wody (głęboko nasączającej ziemię) to bym chyba musiała stać z wężem od rana do wieczora. A tak pyk kranik na 2-3 godzinki i SIĘ SAMO ROBI. Można się poopalać...... A kompostownik to po prostu powstał z krokwi po dachu. Odwożenie było droższe niż zwrot kaski za drewno, więc zostało. I teraz dzięki niemu przybyło na działeczce baaardzo przydatne kompostowisko. A trawy i liści to u nas jest pod dostatkiem. Czasem nie wiedzieliśmy już co z tym robić.... Ot i masz na czym czapkę nosić, dziewczyno... Widziałam Izy nową łazienkę i kuchnię Zmiana kolosalna! Bardzo ładnie Izuś Cieszę się że się spodobało. W realu zawsze to inaczej wygląda niż na zdjęciach. Co prawda jeszcze wiele do dokończenia, ale prawda jednak taka jest, że jak się od razu nie zrobi to potem się człowiek jakoś do tego przyzwyczaja. Nie wiem kiedy w końcu założymy listwy. Stale mamy nie po drodze. A już są nawet gdzieś miesiąc temu kupione i sobie leżą ODŁOGIEM !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wlazłam do dziennika bez ostrzeżenia ... Ale fajnie!! Podoba mi się ta szafka w gościnnym, tylko dlaczego, przecież ja metalu nie lubię ....! Aaaa ... pewnie już ktoś na to zwrócił uwagę: to co podpisałaś w dzienniku "perukowiec podolski" nie zgadza się ze zdjęciem, na zdjęciu jest berberys czerwony. Ale to pewnie tylko "omsknięcie" czcionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.05.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Braza ale TO JEST perukowiec podolski Royal Purple. Przeca ma o wieeele większe listki i inne kfiadki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.05.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ależ masz fantastyczną szafkę kutą czy jak ją zwał. I mamy takie samo światło w kuchni Ps, witam się w końcu bo tylko podglądam i nic nie piszę.. Ja nie wiem dlaczego ale post do Cię znikł. Więc jeszcze raz, witam serdecznie ujawnioną podglądaczkę. Szafa w gościnnym podoba mi się szalenie. Żeby ją przewieźć to specjalnie pustym autem z rozłożonymi siedzeniami i podwiązywaną klapą bagażnika musiałam się stawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Widać warta zachodu zawsze modna będzie, ponadczasowa no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No własnie. Rzeczy z duszą zawsze będą piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.05.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No własnie. Rzeczy z duszą zawsze będą piękne. Ja tez mam duszę. Jestem piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Chociaż WCALE A WCALE nie jesteś rzeczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.05.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Z ust mi to DEPsiu wyjęłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wiesz co, z góry wygląda jak berberys Mój perukowiec bardzo nieśmiało wypuszcza listki, przyjrzę mu się później dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.05.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Iza, krzesełka - klasa Ładnie tam u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dzięki Aniu. Serdecznie zapraszamy do Sipatkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Krzesełka mistrzostwo świata:yes:Ten materiał nadal im takiego... pałacowego wyglądu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Za kilkadziesiąt lat te krzesła nadal będą w superaśnym stanie, kiedyś robili porzadni, pokoleniowo ślicznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dzięki Aniu. Serdecznie zapraszamy do Sipatkowa. Dobra, dobra, już ja wiem jak ty z terminami stoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jeden dla mnie, hahahaaaa:wiggle: Przyszłam krzesełka zobaczyć... piękny materiał, taki delikatniusi... miodzio!!! Przypomniało mi się, w Auchan mają hosty, nawet w sporych doniczkach i mocno rozrośnięte po 6,99 to chyba dobra cena, nieee???Jak nie masz blisko to daj znać kupiem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Może i to jest pomysł bo ja nie wiem gdzie u mnie jest ten Oszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Krzesełka mistrzostwo świata:yes: Ten materiał nadal im takiego... pałacowego wyglądu:) No właśnie... miałam podobne skojarzenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts