Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Izka!

Chyba nasi mężowie jakoś telepatycznie rozłożyli sobie wspólne ogrodowe zajęcia.

U mnie właśnie stanął kompostownik, trochę mniejszy wprawdzie od Twojego, ale bardzo podobny.

I robimy poważne przymiarki do linii kroplującej.

Duchy jakieś, czy co? :rolleyes:

Ale, swoją drogą, ogródeczek Ci piękny rośnie, że hej!

Ta linia kroplująca to jest fantastyczna sprawa. Gdybym chciała moim roślinkom dać tyle wody (głęboko nasączającej ziemię) to bym chyba musiała stać z wężem od rana do wieczora. A tak pyk kranik na 2-3 godzinki i SIĘ SAMO ROBI. Można się poopalać...... :)

A kompostownik to po prostu powstał z krokwi po dachu. Odwożenie było droższe niż zwrot kaski za drewno, więc zostało. I teraz dzięki niemu przybyło na działeczce baaardzo przydatne kompostowisko. A trawy i liści to u nas jest pod dostatkiem. Czasem nie wiedzieliśmy już co z tym robić....

Ot i masz na czym czapkę nosić, dziewczyno... :hug:

:hug:

Widziałam Izy nową łazienkę i kuchnię :wiggle: Zmiana kolosalna! Bardzo ładnie Izuś ;-)

Cieszę się że się spodobało. W realu zawsze to inaczej wygląda niż na zdjęciach. Co prawda jeszcze wiele do dokończenia, ale prawda jednak taka jest, że jak się od razu nie zrobi to potem się człowiek jakoś do tego przyzwyczaja. Nie wiem kiedy w końcu założymy listwy. Stale mamy nie po drodze. A już są nawet gdzieś miesiąc temu kupione i sobie leżą ODŁOGIEM !!!!!!

Wlazłam do dziennika bez ostrzeżenia ... Ale fajnie!! Podoba mi się ta szafka w gościnnym, tylko dlaczego, przecież ja metalu nie lubię ....!

Aaaa ... pewnie już ktoś na to zwrócił uwagę: to co podpisałaś w dzienniku "perukowiec podolski" nie zgadza się ze zdjęciem, na zdjęciu jest berberys czerwony. Ale to pewnie tylko "omsknięcie" czcionki :)

Ależ masz fantastyczną szafkę kutą czy jak ją zwał.

I mamy takie samo światło w kuchni ;)

Ps, witam się w końcu bo tylko podglądam i nic nie piszę..

Ja nie wiem dlaczego ale post do Cię znikł.

Więc jeszcze raz, witam serdecznie ujawnioną podglądaczkę.

Szafa w gościnnym podoba mi się szalenie. Żeby ją przewieźć to specjalnie pustym autem z rozłożonymi siedzeniami i podwiązywaną klapą bagażnika musiałam się stawić.