premiumpremium 06.02.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Pierwszy przedział wiekowy-oboje mamy po 23 lata. Jeszcze nie mąż i żona, ale już niedługo:) Jesteśmy w momencie "wykańczania" spraw papierkowych, budowę zaczynamy maj-czerwiec. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 To ja z tych w mniejszości znaczy starszych - 37 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.02.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A ja jeszcze 31, mężulek rok wyżej (jeszcze- do wiosny).Pomysł budowy, zakup działki- ja. Pierwsze świstki- mąż. Teraz pałeczkę przejmuję ja- mąż podjął się jeszcze tylko załatwienia kredytu.Wykańczać będziemy już razem- a potencjalni budowniczy już dostali cynk od męża, że to JA będę im szefować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A ja jeszcze 31, mężulek rok wyżej (jeszcze- do wiosny). Pomysł budowy, zakup działki- ja. Pierwsze świstki- mąż. Teraz pałeczkę przejmuję ja- mąż podjął się jeszcze tylko załatwienia kredytu. Wykańczać będziemy już razem- a potencjalni budowniczy już dostali cynk od męża, że to JA będę im szefować. Baba szef - to nocna zmora - wiem, bo szefuję od ładnych kiku (nastu) lat A ja uwielbiam być zmorą :) POzdrawiam wszystkie budijące kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 08.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A ja obawiam się, że nie potrafię być zmorą, a chyba muszę się tego nauczyć, zanim zacznę na dobre budować. Taka mina na dobry początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 08.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Przedzial pierwszy - jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 09.02.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ja 32,mąż 33.Pomysł budowy wspólny,załatwianie papierków -no cóż moje, : załatwianie pieniążków wspólne.Coś czuję po kościach ,że dalsze obowiązki też przejdą na mnie,ulubione powiedzenie męża''zrób jak uważasz'' marzena i jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 09.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Drugi i trzeci przedział wiekowy;) Jak zaczniemy Bo teraz to oboje w drugim ale za rok czyli jak zamierzamy zacząć to mąż wkroczy do następnego przedziału;) ale widzę że taka jest większość. Trzymam kciuki i podziwiam te inne przedziały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tabaza 10.02.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam, Ja zalapalam sie na trzeci przedzial. Buduje z malzowinkiem On dostarcza funduszy a ja pomyslow Budujemy pod Wawa, ale pewnie nigdy bysmy sie nie zdecydowali, gdyby nie moj dlugoletni przyjaciel, ktory ma firme budowlana. To on jest dobrym duchem tej budowy Tak wiec nie mamy na glowie zadnej papierologii, czy szukania wykonawcow... A poza tym mieszka dwa kroki dalej, wiec ma zaszczytna funkcje "ekipy szybkiego reagowania" w sytuacjach kryzysowych Pozdrawiam inne przedziałowiczki Tab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 10.02.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 jeszcze przedział trzeci - jak sie okazuje najliczniejszy, budujemy razem z mężem, na samym początku czytałam o budowaniu wszystko co mi w ręce wpadło - gazety, internet plus doświadczenia nie zawsze najlepsze rodziny i znajomych, po czym stwierdziłam że chyba nam rozum odebrało, skoro chcemy się budować, a teraz zaraz zacznie się wykończeniówka przyznaję że znacznie bardziej interesuję mnie wybór mebli, schodów, wyposażenia łazienek niz budowa przyłączy wod-kan i prądu i niech tak zostanie, ale ronież maluję ściany,kaloryfery oraz całkiem nieźle wyszło mi odnowienie stołu i krzeseł do kuchni, ręczne szlifowanie papierem ściernym trochę trwało ale efekt niezły teraz pora na układanie paneli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.02.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ja przedział piąty, mąż szósty ale chyba mogłabym Go pominąc, bo działkę kupiłam sama i za własne, buduję z ekipą bez Jego pomocy i w zasadzie finansuję taż sama. Jego wkład? Będzie tam mieszkał. Właśnie się zorientowałam, że zrobiłam wpis w tym sondażu po raz drugi. Czyżby to Alzheimer? Bo na miażdżycę w tym przedziale wiekowym chyba za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Nie wiem jak Wy, drogie Panie, ale ja zaczynam wierzyć, że faktycznie życie zaczyna się po 40-ce Dzieci już wtedy na ogół podrośnięte, świat stoi otworem a my....młode laski! co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 15.02.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam , czwarty przedział ,wspólnie z drugą połową.Wybudowaliśmy za duży dom-240mkw,dzieci rosną i uciekają w świat I teraz myślimy o sprzedaży Ale mam już działke na ew drugi dom.Kredyty ja przerobiłam,ekipy,wybór okien,sama projektowałam drzwi Iga Przy drugim pójdzie jak po maśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 15.02.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Sorry , piąty przedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.02.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Mieścimy się w II przedziale, ale już niedługo:)Wszelkie załatwianie i roślinki - moja broszka. robótki ręczne - to już Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Duchem mieszczę się w przedziale drugim, ale metrykalnie w ... piątym, wiec który powinnam zaznaczyc? .........no właśnie ... co ważniejsze? Ciało czy duch? DUCH oczywiście, ale zaznaczyłam dla "sprawiedliwości" piąty przedział Budować będę, sama z wyboru, bez żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 18.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 A ja z mężem mieścimy się w 4 przedziale. Ale nie żałuję, że nie mogliśmy wcześniej rozpocząć budowy. Mieszkamy w bloku koło szkoły i przedszkola, sklepy w około, okoloica fajna. Przeniesienie się do domu (chyba że ktoś ma działkę w dobrym miejscu) wiąże się z dowożeniem dzieci (już samo do szkoły nie pójdzie), z większą odległością do pracy. Myślę, że teraz jest ten dobry czas. Większe dzieci, większe chęci do ciszy, natury. A wracając do tematu, myślę, że też będę pilnującą babą na budowie (mąż dużo pracuje),ustalenia wspólne ale ja i to pewnie często z dziećmi będę przebywać częściej na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.02.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Duchem mieszczę się w przedziale drugim, ale metrykalnie w ... piątym, wiec który powinnam zaznaczyc? .........no właśnie ... co ważniejsze? Ciało czy duch? DUCH oczywiście, ale zaznaczyłam dla "sprawiedliwości" piąty przedział Budować będę, sama z wyboru, bez żalu I tak trzymać Ja jestem w 3 przedziale mąz też . I nawet może się nam uda nie wskoczyć do 4 prze przprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 25.02.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 25.02.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts