Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ankieta dla kobiet :)

Przedział wiekowy  

626 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przedział wiekowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to ja też się tu wpiszę :D Mam 25 lat - mąż 27 i właśnie niedawno skończyliśmy swoją przygodę z budowaniem..przeważnie było tak, ze ja wymyślałam, nakłaniałam, przekonywałam :wink: a mąż wykonywał (czasem z większym, czasem z mniejszym marudzeniem :wink: ) W czasie budowy ja byłam w ciąży, potem z maleńkim dzieckiem, trochę się potułaliśmy po kątach jak rodzice sprzedali swoje mieszkanie (bo też się budują) a domek nie był jeszcze gotowy do zamieszkania - no ale teraz od kilku miesięcy mieszkamy szczęśliwie we własnej połówce rodzinnego bliźniaka :D

Pozdrawiam wszystkie budujące kobietki !!

Witam, :D

Mieszczę się w drugim przedziale wiekowym, budujemy razem z mężem ja mam 27 a mąż 28 lat, Zdecydowaliśmy sie budować, gdy zobaczyliśmy jak szaleją ceny mieszkań w Krakowie. Więc mieliśmy do wyboru albo kupić klitkę w Krakowie albo za tą samą cenę wybudować domek za Krakowem, no i wybraliśmy to drugie.

• 3 weeks później...

32-lata, buduje sama. zaczynalam budowe w 2003 roku jako mezatka, pozniej byl rozwod, obrazilam sie na budowe na 1,5 roku (nieoceniona mama przejela budowe i skonczyla stan surowy zamkniety :) ), w 2006 obrazenie mi przeszlo i teraz ciesze sie ze swojego miejsca na ziemi jak glupia koza :) (poki co, koza sama z kotem, ale kto wie... ;) )

pozdro dla bab (i nie tylko) :)

• 1 month później...