Aniss 18.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja mam 33, mąż 36. On ciągle w pracy (inwestor), ja ciągle na budowie (wykonawca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 18.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie, Uznałam, że to najlepszy temat, żeby zacząć Ja 26, Talbot 26. Wg papierologi inwestorem jest Talbot, a ja tylko żoną Po za światem wirualnym obowiązki dzielnie dzielimy po równo. Co kto może i umie ten robi. Pozdrawiam, Wera13 Ja tam nie wiem, ale mnie z metryki wychodzi po 27 lat Ale fajnie mieć żoną która się czuje młodziej, nawet jeśli to tylko rok Oby tylko tego typu błędów obliczeniowych nie było przy pracach nad kosztorysem Pozdrawiam Talbot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 18.09.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja tam nie wiem, ale mnie z metryki wychodzi po 27 lat Ale fajnie mieć żoną która się czuje młodziej, nawet jeśli to tylko rok Oby tylko tego typu błędów obliczeniowych nie było przy pracach nad kosztorysem Pozdrawiam Talbot Taka wpadka w pierwszym liście Wszytsko ta trema:-D Pozdrawiam Wera13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kizi 18.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 JA PRZEDIAŁ 2 (LEDWO SIĘ ŁAPIĘ ) MĄŻ 3 - ALE ZACZYNALIŚMY NASZĄ PRZYGODĘ Z BUDOWANIEM JAK MIAŁAM 25 LAT. TERAZ JUŻ ZOSTAŁY NAM DROBNOSTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 20.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja 25 lat za miesiąc, mąż ma 27 lat. Budujemy razem, tzn. bardzo chcemy, ale jeszcze problemy z papierologią - konkretnie drogą...na mapie jest a w realu pole Ale jesteśmy dobrej myśli, bo sprawa ruszyła, czekamy na odpowiedź. Jak dobrze pójdzie, to chcociaż fundamenty w tym roku Pozdrawiam cieplutko wszystkie kobitki - od nas zależy wystrój i ciepło domowego ogniska Czyli jak "baba się uprze" to potem będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaWo 21.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 My z mężem obydwoje mamy po 25, a to nasze budowanie wygląda mniej więcej tak: jak mi nie przeszkadza to wszystko idzie OK A tak zupełnie serio to w papierach ja jestem inwestorem i w rzeczywistości to ja tą budowę prowadzę, wyszukuję i kupuję materiały, umawiam wykonawców itp. Ba, nawet całą papierologię po urzędach to ja wychodziłam - mąż ciągle w pracy, na wyjazdach itd... a jak wraca to tylko muszę mu wszystko tłumaczyć co to i dlaczego tak, a co dalej... Nie wiem jak Wy drogie budujące Panie, ale ja czuję, że się realizuję w tym co robię No i zapomniałam jeszcze nadmienić, że w tym całym inwestorowaniu pomagają mi dwaj wspaniali mężczyźni: Wojtuś (prawie 3 latka) co prawda od dwóch tygodni przedszkolak ale wcześniej, tzn. od marca do sierpnia cały czas dzielnie ze mną, no i Jaś (roczniaczek) nieodstępujący mamusi nawet na minutkę i do tego ciągle jeszcze na cycusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 24.09.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Zarówno ja, jak i mój mąż mamy po 27 lat. Znalezienie działki to moja zasługa, ale z wszelką papierologią działaliśmy już wspólnymi siłami. Teraz wyczekujemy na pozwolenie i w 2008 chcemy rozpocząć wspólne budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaGrzes 24.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mój rocznik to 1979. Mam już działkę i szukam projektu na wymarzony domek. Całe zmagania z papierologią dopiero przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 30.09.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Moj przedział to piąty, ale jak to ktoś już tu pisał - życie zaczyna się po 40-tce. I ja sądzę że lepiej późno niż wcale. Buduję dom sama, męża nie inetresuje budowanie, dostarcza tylko kasę. Domek ten będzie dla nas dwojga, bo liczę, że zanim się wprowdzimy, to dzieciaki (chłopcy w wieku 20 lat) pójdą już na swoje. Jestem na etapie szukania wykonawcy, ale myślę, że jeszcze w tym roku zacznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 14.03.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 no chyba jestem w dobrym wieku na budowe. Bedziemy co prawda dopiero zaczynać z mężem , ale już przygotowania w toku. W tak zwanym międyczasie papierologicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Oboje przedział drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 14.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Hm jak to początkująca .Zampmniałam o małym szczególe .Oboje z mężem mamy po 32 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 16.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Paulina lat 32, męza lat 35. budujemy razem,wszystkie etapy budowy są uzgadniane wspólnie Podział w zasadzie mamy standardowy czyli ja od tematow wykonczeniowych oraz umawiania i szukania fachowców, mąż od kupowania i szukania, np. teraz kleju do elewacji zew, styropianu oraz welny do ocieplenia poddasza. I jakos nam na razie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 16.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Przedział wiekowy 4, dobrze, że jeszcze parę przedziałów po 4 zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 18.03.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja wkrótce skończę 25 lat, mąż ma 27... Zaczynamy budowę jeszcze jesienią lub na wiosnę 2009, a teraz bierzemy się za grodzenie i papierologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stiwona 18.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 witam Ja nie mam meza i buduje sama. Jakoś daje rade, moze wolniej ale chatka powoli pnie sie do góry, tyle ze teraz chyba musze wziąść kredyt zeby nie budowac przez 10 lat:) aha i drugi przedział, a dokładnie jego koncówka:) pozdrowionka dla budujacych kobietek Przyjmuje pozdrowienia, poniewaz tez solo zaczynam budowac, choc juz wiecej niz 40 a tu prawie sama mlodziez Poki co "papierologia", szukanie projektu, itd, itp... mam nadzieje, ze sie nie zniechece. Wszystkich budujacych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaOwca 25.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 mam 26 lat i razem z mężem mamy nadzieję rozpocząć budowę w drugiej połowie roku jeśli zdążymy skompletować projekt i wszystkie papiery....jeśli nie to za rok zaczniemy :)i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 28.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja się jeszce załapałam na pierwszy przedział - mąż na drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 28.03.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 My z mezem rowniez w drugim przedziale, ja 26 lat, maz 27 Zaczynamy na wiosne 2009 teraz papierologia, mam nadzieje ze zdazymy. Dzialke mamy ale zarosnieta po same pachy wiec trzeba sie zabrac za sprawy kosmetyczne Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kama 30.03.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 26 - 30. Ja i maz rowniez. Obydwoje pracujemy i zarabiamy na nasz domek. Maz wybral lokalizacje domu. Mnie zostawil wybor reszty Spodobala mi sie ta zabawa w wyszukiwanie najlepszych rozwiazan, dowiadywanie sie o szczegoly itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts