Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przedział wiekowy  

626 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przedział wiekowy

Recommended Posts

Witam Was babeczki i pozdrawiam serdecznie :D

Mieszczę się w 1-szym przedziale, przynajmniej do listopada :wink:

Mąż natomiast jest już w 2-gim.

Budujemy oczywiście razem, domek to nasze wspólne marzenie :oops:

Mąż zajmuje się wszelkimi sprawami technicznymi, załatwianiem papierów, doborem i kupnem/zamawianiem materiałów, ja robię przelewy 8)

Zaprojektowałam też nasz domek, zarówno wewnątrz, jak i od strony elewacji. Zajmuje (a raczej będę dopiero się zajmować) doborem kolorów, mebli, projektem kuchni, czyli wszystkim, co nazywamy aranżacją wnętrz...

Mąż jak narazie na wszystko przystaje i nie podważa moich pomysłów - z jednej strony niby dobrze, z drugiej jak coś nie wyjdzie, będzie na mnie :roll:

https://forum.murator.pl/topic/12895-ankieta-dla-kobiet/page/13/#findComment-2389784

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 244
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam 37 lat, maz 33. To on przekonal mnie, ze nie warto kupowac mieszkanka i ze budowa domu nam sie uda. Ale budowaniu domu, to ja poswiecam o wiele wiecej czasu. Zreszta on pracuje na etacie i dzieki temu mamy kredyt, a ja opiekuje sie budowa, dwuletnia coreczka, a swoja prace zabieram do domu. Teraz przy wykonczeniowce, proporcje sie troche zmienily, bo sporo jest prac, ktore chcemy wykonac samodzielnie, a ja robie tylko za pomocnika mistrza ;-)
https://forum.murator.pl/topic/12895-ankieta-dla-kobiet/page/13/#findComment-2416966