bzyki 02.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam Was babeczki i pozdrawiam serdecznie Mieszczę się w 1-szym przedziale, przynajmniej do listopada Mąż natomiast jest już w 2-gim. Budujemy oczywiście razem, domek to nasze wspólne marzenie Mąż zajmuje się wszelkimi sprawami technicznymi, załatwianiem papierów, doborem i kupnem/zamawianiem materiałów, ja robię przelewy Zaprojektowałam też nasz domek, zarówno wewnątrz, jak i od strony elewacji. Zajmuje (a raczej będę dopiero się zajmować) doborem kolorów, mebli, projektem kuchni, czyli wszystkim, co nazywamy aranżacją wnętrz... Mąż jak narazie na wszystko przystaje i nie podważa moich pomysłów - z jednej strony niby dobrze, z drugiej jak coś nie wyjdzie, będzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Będziemy budowac razem z mężem.Ja będę pilnowac wszystkiego a mężuś będzie na to wszystko zarabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 15.04.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Za "wąsko", życie zaczyna się po czterdziestce, żeby nie powiedzieć po........ Wesołych i pogodnych Świąt. Halina. Raczej po 55tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Mam 37 lat, maz 33. To on przekonal mnie, ze nie warto kupowac mieszkanka i ze budowa domu nam sie uda. Ale budowaniu domu, to ja poswiecam o wiele wiecej czasu. Zreszta on pracuje na etacie i dzieki temu mamy kredyt, a ja opiekuje sie budowa, dwuletnia coreczka, a swoja prace zabieram do domu. Teraz przy wykonczeniowce, proporcje sie troche zmienily, bo sporo jest prac, ktore chcemy wykonac samodzielnie, a ja robie tylko za pomocnika mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 20.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja mam 23 ,narzeczony 30:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts