dzióbek 27.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 trzeci przedział za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 trzeci przedział. A buduję razem z mężem. Ja w związku z większą ilością czasu zajęłam się papierami, a mąż zarabia kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 My dopiero zaczynamy:) Z mężem:) A jestem w przedziale 25-30. Jeszcze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Mam prawie 30 lat i już zakończyłam zmagania budowlane. W tej chwili mebluję wnętrza i momentami jestem już zmęczona, tym bardziej że wszystko trwało niecały rok. Zaczęliśmy 16.04.2005, więc był to bardzo intensywny okres, szczególnie, że małżonek na prawdę nie miał czasu na budowę. U nas podział był taki: ja buduję - mąż zarabia Mnie to nawet odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Mój przedział wiekowy i mojego męża również to 31-35 czyli nie jest źle , ale żałuję że nie zaczeliśmy budowy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ja się łapie na 40-ki, niestety i dopiero w tym roku sama bede budowac swoj dom, sama wybieram ekipy, sama dokonuje wyborów, praktycznie sama wziełam kredyt. Kupe lat mieszkałam w domu jednorodzinnym i nie wyobrazam sobie zycia w bloku do smierci. marzy mi sie kawa o poranku na tarasie a nie na balkonie. Niestety moja połowa to beztalencie, nie interesuje sie budowa bo go to nie rajcuje, szkoda. Ja tylko opowiadam w domu czego dokonałam a mąż kiwa głową. Mnie rajcuje, ale nie powiem bo boje sie strasznie jak to bedzie, ale mam kolezanke ktora tez sama dom wybudowała bo ma takiego męża jak ja i mnie pocieszyla, że budowa idzie szybko, gorzej z wykonczenówką. dzieci mam malutkie, -przedszkolne, duzo pracuję- sama wzięłam kredyt. Mam nadzieje ,że poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 acca5 Szacuneczek!!! Ja też budowałam sama, ale małżonek w miare swoich możliwości czasowych się interesował i angażował. Pozdrawiam Cię silna kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 21.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pantera buduje 23.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ja wpadam w piąty przedział ?!?- tak, niestety, ale za to druga budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 23.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 przedział drugi... jeszcze... Mam nadzieję, że skończymy zanim wpadniemy w trzeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 przedział 31-35 oboje z mezem, jeszcze nie zaczelismy budowac ale sie zbieramy, na razie meczymy projekt bo nie znalezlismy niczego pasujacego nam w projektach gotowych a ze robimy to sami to jeszcze troche potrwa bo nie ma za bardzo kiedy tego robic pozdrawiam wszystkie budujace sie kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renwoj 24.03.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Mam 34lata, ale od kilku lat mam wrażenie że czas się zatrzymał. Myślę że tak już zostanie, cha, cha. W tym roku zamieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Niestety juz 34 (rocznikowo). Oj latka lecą - ale za to dzieci juz podchowane (14 i 2 latka), prace rzucilam (niech sie mąż męczy) i zajęłąm sie budową domu (a tak naprawdę to 4 domów bo trzy na spzedaz a jeden dla siebie!!) Ja też mam w planach zająć się budową domu na sprzedaż, mam juz pewne doświadczenie i porównując ile nas kosztował stan surowy zamknięty i ceny takich domów w okolicy, to wychodzi mi, że sie opłaci W każdym bądź razie, na pewno na tym nie stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia słupsk 27.03.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Mnie właśnie dwa dni temu stuknęło 38 latek,dwoje dzieci(16 i 7 lat) i budowa na karku(mężuś zarabia poza granicami naszego pięknego kraju).Właśnie zaczęłam wykończeniówkę i niestety to ona mnie wykańcza ale do września(mam nadzieje) będę mieszkać we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart_ak 30.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 przedział do 30 ale samopoczucie ..... kilka kategorii niżej i oby mi sie utrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 przedział do 30 ale samopoczucie ..... kilka kategorii niżej i oby mi sie utrzymało Czyżby niemowlę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.03.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mart_ak 31.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 przedział do 30 ale samopoczucie ..... kilka kategorii niżej i oby mi sie utrzymało Czyżby niemowlę? Aż tak to nie No może przesadzilam z "kilkoma kategoriami" przyjmijmy że klika wiosen .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 10.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 W grudniu stuknie 30 - mam nadzieję że na własnych smieciach domkowych. Budujemy razem z mężem - czasem dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 05.07.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jesteśmy jeszcze przed 30-stką i obydwoje z mężem mamy w tym własny wklad. Musze przyznać, że takie projekty zbliżają Opowiem też na przykladzie koleżanki i jej męża: kiedy byli na wykończeniu domu, jak ją spragniony dopadł na styropianie to po 9 m-cach zostali szczęśliwymi rodzicami Dlatego więcej budujących, a i może statystycznie sie polepszy Amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts