zuzka 12.12.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Zaplanowałam sobie wysuwane drzwi z koszem (3 komory). Niestety panu projektantowi się "zapomniało" i zrobiło zwykłe drzwiczki otwierane I na dodatek twierdzi, że nie ma niskich (42 cm) sortowników - to chyba nie jest bardzo oryginalny pomysł - wysuwany kosz/sortownik pod zlewem???!!! Czy powinno się zrobić niżej szafkę? A może wiecie gdzie kupić taki sortownik? I ile kosztuje (muszę panu potrącić w razie samodzielnego zakupu!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.12.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 sortownik z IKEA ma 46 cm i sklada sie z 2 koszow. Widzialam tam rowniez 4-komorowe, ale to bylo dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Mam sortownik dwa kosze wysuwane, niestety nie wiem jakie wysokie (musiałabym zmierzyć), zamontowane pod zlewem, z kompletem do zamiatania kosztowały niecałe 50 zł w hurtowni z materiałami do produkcji meblipozdr. Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts