mycha. 03.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mój kolega, który nam robił schody, powiedział aby myć je tylko wodą z octem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 bo nie zna cleanera..jak nie chcesz smrodu octu w domu kup to co polecilem..zapach tez ma fajny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.09.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Duchu, dzięki za wyjaśnienia. Okazuje się, ze nie popełniłam jak do tej pory strasznego błedu w pielęgnacji, bo też przecierałam roztworem wody i kapinki płynu do naczyń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiups 06.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Cześć to tak drodzy koledzy i koleżanki Schody pomalowane lakierem poliuretanowym należy w codziennym czyszczeniu myć tylko i wyłącznie zwykłą wodą bez żadnych chemikaliów lub z odrobiną pronto ale tego do rozcieńczania z wodą Schody olejowane których nie lubię jak cholera należy myć specjalnymi preparatami do podłóg olejowanych w które trzeba się zaopatrzyć w dobrych sklepach chemicznych Fakt faktem że bejcowane na ciemno schody drewniane są trudne w utrzymaniu czystości bo widać te wszystkie kurze ale coś za coś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borusek 11.05.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam, zawsze marzyłam o drewnianych schodach..teraz jak juz je posiadam to przeklinam dzien w którym o nich pomyslałam:) schody mam azurowe, drewno Sapelli...stolarz powiedział "nie myc wodą tylko czyścic np. pronto" Jasna cholera codziennie jade tym pronto schodek po schodku i klne na czym swiat stoi! Jak wytre rano to i tak po cąłym dniu schody sa pełne odcisków stóp i kurzu....Czym Wy czyscicie swoje schody???? Dodam jszcze ze stolarz odradził nam schody ciemne twierdzac ze bedziemy niewolnikami takich schodów..moje sa jasne i jakoś róznicy nie widze zadnej:(( Mój stolarz od pięknych schodów, przy okazji człowiek dobrze mi znajomy. Doradza do czyszczenia przynajmniej tych co sam produkuje płyn do mycia okien-szyb. Droższy płyn mówi będzie lepszy od wszelakich pronto. Schody produkuje od 15 lat i to piękne schody i zawsze nim czyści. Szczerze tez przyznam,z ę sam nie próbowałem. Schody mamy ledwo 2 tygodnie wiec jedno czyszczenie po odbiorze odbyło się sposobem znajomego, a drugie moim czyli bardzo lekko wilgotna szmatka z plynem LUDWIK. Ale jak ktoś ma dobre doświadczenia z produktem godnym polecenia to sam chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annol 02.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Możecie napisac jak dokładnie nazywa sie ten preparat do mycia schodów z firmy Loba to byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena807 24.02.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 A ja do mycia schodów (i to nie tylko drewnianych) używam spraj mopa Bony, ergonomiczny, nie trzeba się schylać i ma wymienny pojemnik z płynem, można zmieniać albo do drewna, albo do płytek. Oczywiście pielęgnuję nim też podłogi polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 codzinnie myjecie te swoje schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 25.02.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Myję schody średnio raz w tygodniu - najczęściej samą wodą (czasem dodam odrobinę płynu do naczyń) i póki co jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 25.02.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Myję schody średnio raz w tygodniu - najczęściej samą wodą (czasem dodam odrobinę płynu do naczyń) i póki co jest w porządku. U mnie tak samo,schody mam dębowe,jasne, lakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 27.02.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja Pronto to używam do ścierania kurzu z mebli. Co do schodów, mam drewniane i do wody dolewam odrobinę Ludwika i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
designetkauk 02.03.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 najlepiej jeśli są lakierowane to płynem do podłóg rozrobionym w wodzie, żadnych aerozoli bo będzie ślisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts