szczukot 04.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 WitamJestem zmuszony skuć część chudziaka. No i teraz pytanko : jak po tej opercji wylać nowy chudziak, aby "połączyć" go ze starym ?Nie chce aby na tym złączeniu mi potem cały czas pracował, i mógł powodować np pękanie docelowej podłogi. Nie mam pojęcia jak do tego podejść. Wywiercić z boku w starej części otwory, wstawić pręty i wtedy dopiero zalać ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam Jestem zmuszony skuć część chudziaka. No i teraz pytanko : jak po tej opercji wylać nowy chudziak, aby "połączyć" go ze starym ? Nie chce aby na tym złączeniu mi potem cały czas pracował, i mógł powodować np pękanie docelowej podłogi. Nie mam pojęcia jak do tego podejść. Wywiercić z boku w starej części otwory, wstawić pręty i wtedy dopiero zalać ? Fantom Dolać i nic nie robić . Będzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 04.09.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 na pewno ?A samo zlaczenie lepiej zrobic " poszarapne" czy rowno ciac ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 na pewno ? A samo zlaczenie lepiej zrobic " poszarapne" czy rowno ciac ? Fantom Ważne żeby ziemia była dobrze zagęszczona. Można zrobić poszarpane. Styropian też jest z kawałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts