betilaguna 12.10.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no idzie,, idzie chcielibyśmy zdażyc przed zima ale cos pogoda zaczyna robic niespodzianki podobno w srode deszcz ze sniegiem ma byc..... wiec martwi mnie to kurcze a w tamtym roku bylo tak pieknie chyba nawet jeszcze w grudniu ale coż jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to drzewko to najprawdopodobniej cedr libański Cedrus libanii ssp. atlantica "Glauca Pendula"W Polsce raczej przemarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 12.10.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to drzewko to najprawdopodobniej cedr libański Cedrus libanii ssp. atlantica "Glauca Pendula" W Polsce raczej przemarza. dzięki za odpowiedz , to już sobie wymyśliłam eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 13.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A to jedno z moich ulubionych zdjęc robione w sierpniu Ja i moje maleństwo http://img411.imageshack.us/img411/134/zakopane063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Problemem w Polsce nie są zimy tylko kwietniowo-majowe przymrozki. To one wykańczają większośc wrażliwych roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 A to jedno z moich ulubionych zdjęc robione w sierpniu Ja i moje maleństwo aż się musiałam od roboty oderwać! to Ty? i Ty masz dwie nastoletnie córki?! ojacie, kobito! sama wyglądasz jak nastoletnia córka! ps. Maleństwo jest boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_melia 15.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Bardzo ciekawy projekt, gratulacje. Maleństwo wspaniałe, ale właścicielka wow, masz nastoletnie córki?Kobieto wyglądasz ślicznie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Super fotka, psinka cudna ale właścicielka... lasencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ślicznotka A maleństwo poprostu boskie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.10.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Co do drzewa-elewacji to potwierdzam,ze po paru latach wyglad nie jest juz tak atrakcyjny.Wyglada tragicznie.Moze to kwestia konserwacji.Napewno 5 lat to za dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 20.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wpadam rowniez z wizyta wiesz,takie dom jak twój to mi tez sie marzy.............ja mieszkam dopiero rok u siebie,ale juz bym drugi dom budowała.Wlasnie w takim stylu jak Twój. strasznie mi sie te domy podobaja.prosta bryła,iały tynk z dodatkiem drewna mmmmmmm....narazie tylko pomarzyc moze kiedys jeszcze bedzie szansa na drugi dom? a zdjecie boskie!! nie wiem kto ladniejszy piesek czy jego pani? no,nie zartuje oczywiście pani,ale piesek tez slodki i doczytałam o tych córkach nastoletnich i malo z fotela nie spadam...jakie corki nastoletnie pytam sie?!!! ty wygladasz na 20 lat! bede wpadc na pewno (choc tak wogole to wpadam czesto,ale tak cichaczem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 20.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, będę mocno trzymać kciuki za pogodę i gorąco kibicować postępom budowy z conajmniej dwóch powodów: -pierwsze primo- nasz pierwszy projekt był podobny, niestety zależało nam na czasie a WZ był dach spadzisty -drugie primo- też zaczęliśmy we wrześniu i też mocno liczymy na łaskawość pogody jesienne budowniczynie trzymajmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 20.10.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kilka dni mnie nie było a tu tyle miłych komentarzy dotyczących mojego domu ,mojego psa (najmłodszego) noo i mnie :)ja nie moge dajcie spokoj ,sama nie wiem co powiedziec Na pewno zacznę od tego ,ze jestem troche podłamana pogoda:( w tamtym tygodniu ekipa musiala wstrzymac prace chyba ze 3 dni .przez śnieg ,deszcz i w ogole .po prostu katastrofa mam mieszane uczucia czy w końcu powstanie dom w tym roku czy nie .. w kazdym razie wczoraj ekipa wrócila .Na razie nie mam nawet co pokazywac ,bo prace postepowe na budowie sa mało widoczne ..Ciagle te belki i belki kiedy to sie w końcu skończy i zaczna dalej mury rosnąć olgusieniunieczka witaj bo chyba jesteś u mnie pierwszy raz:) dzięki za kciuki są potrzebne ,ja tez bede trzymała kciuki za twoja budowe .chciałam wejsc sobie w twoj dziennik ale niestety nie dało rady .sprobuje nastepnym razem bo jestem bardzo ciekawa co u Ciebie A$IA dzięki za odwiedziny ...ty szczęsciaro masz juz jeden dom a następny byś chciala jesteś niemożliwa cieszę się ze podoba Ci sie moj maluszek noo a ja moja droga to nie chce mieć nikogo na sumieniu .z jakiego fotela byc spadla nie zartuj a nastoletnie córki są a pewnie i nawet starsza niedawno skończyła te magiczne 18lat ( 9pazdziernika ) Ti A no tak z tym drewnem to jest koszmar ,caly czas myślimy nad nim noo jak już zdecuduje się na coś no na pewno napiszę. Perłóweczka miło Ciebie widzieć :)dzięki za miłe słowa Bea7777 dzięki za komentarz z reszta bardzo miły a_melia witam Ciebie bardzo serdecznie ,i dzięki ,dzięki kto tam następny w kolejce monah podoba mi się twoj tekst ,ze sama wyglądam jak nastoletnia córka hahaha uśmiałam się Elfirdzięki za info ,muszę się porozglądać i wybrać jakieś inne roślinki ,drzewka nooo zobaczy się tak mnie rozbawiły te Wasze miłe komentarze ,ze od razu lepiej mi się zrobiło .Zmieniam nastawienie i czekam cierpliwie na dobra pogode będę cierpliwa jak ma to dłużej trwać ok ,trudno ,powoli małymi kroczkami do celu i będzie ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 20.10.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 tu się nie ma z czego śmiać, moja droga tu się trzeba cieszyć z doskonałych genów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 20.10.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Takie oto pytanie: jakie drewno będzie na elewacji? Projekt w moim guście - gratulule wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Boshe,no ta pogoda to i mnie wykończy... dla pocieszena Twojego samopoczucia,a załamania mojego powiem (a raczej napisze),że mi ostatnio przyszli skonczyc marmolit bo kawalek został nie skończony i tak: przyszli nie padało,skończyli,a wieczorem zaczęlo znowu lać i co?? i ranow wyjeżdżam z garazu ,patrzę a tu marmolit spłynął masakra jakaś!! dobrze,że kazałam mężowi zakryć to tylko kawałkiem się zmyło,no ale i tak problem jest bo będzie trzeba poprawiać kurcze,ale trzymam kciuki za pogode i waszą bdowę,żeby wszystko szło do przodu no a co do Ciebie i Twoich córek to sama nie wiem co powiedziec.Mam tylko nadz.,że ja tez tak wyglądac będzie kiedy moje chłopaki będą mieli po 18 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 21.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 i ja znalazalm chwille na poczytanie i poogladanie najwieksze wrazenie zrobil na mnie pies ale bysior.... no i Ty super laseczka 3mam kciuki za pogode , niech budowa idzie pelną para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betilaguna 21.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Takie oto pytanie: jakie drewno będzie na elewacji? Projekt w moim guście - gratulule wyboru. na tę chwilę jeszcze nie wiemy ,myslimy o egzotycznym ,ale do końca nie wiemy ,tak jak wcześniej pisałam bierzemy też pod uwage modrzew syberyjski .......a tak w ogóle to jak mi coś wpadnie fajnego w oko ,może zrezygnuje z drewna martwi mnie to drewno ,a raczej jego konserwacja więc musimy to przemyśleć Boshe,no ta pogoda to i mnie wykończy... dla pocieszena Twojego samopoczucia,a załamania mojego powiem (a raczej napisze),że mi ostatnio przyszli skonczyc marmolit bo kawalek został nie skończony i tak: przyszli nie padało,skończyli,a wieczorem zaczęlo znowu lać i co?? i ranow wyjeżdżam z garazu ,patrzę a tu marmolit spłynął masakra jakaś!! dobrze,że kazałam mężowi zakryć to tylko kawałkiem się zmyło,no ale i tak problem jest bo będzie trzeba poprawiać kurcze,ale trzymam kciuki za pogode i waszą bdowę,żeby wszystko szło do przodu no a co do Ciebie i Twoich córek to sama nie wiem co powiedziec.Mam tylko nadz.,że ja tez tak wyglądac będzie kiedy moje chłopaki będą mieli po 18 lat!!! to też mieliście jazde z tym marmolitem noo ale kurcze czasem siła wyższa nic się nie poradzi.... przypomniało mi się jak to moj maż jezdzi na myjnie z samochodem no to potem zawsze pada i jak tu się nie wkurzyć teraz miał zakaz mycia samochodu noo brudny jest nie powiem ,ale zakaz jest i już iiiii co i nic to nie dało i tak dzisiaj cały dzień padał deszcz i ja znalazalm chwille na poczytanie i poogladanie najwieksze wrazenie zrobil na mnie pies ale bysior.... no i Ty super laseczka 3mam kciuki za pogode , niech budowa idzie pelną para dzięki kurcze może sie przejaśni jak tyle osob bedzie trzymało te kciuki Cieszę się ,że moje maleństwo (15 miesięczne) podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 rzeczywiscie pogoda nierozpieszcza ja miałam jeszcze ochote obłożyć tarasy kaflami ale chyba niciiiii z tego trzymam kciukasy za pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 bardzo, bardzo fajny domek - tarasy duże okna juz jestem ciekawa jak wnętrze będzie wyglądać trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts