Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz dom - projekt indywidualny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 152
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wpadam rowniez z wizyta :D

wiesz,takie dom jak twój to mi tez sie marzy.............ja mieszkam dopiero rok u siebie,ale juz bym drugi dom budowała.Wlasnie w takim stylu jak Twój.

strasznie mi sie te domy podobaja.prosta bryła,iały tynk z dodatkiem drewna mmmmmmm....narazie tylko pomarzyc :-?

moze kiedys jeszcze bedzie szansa na drugi dom? :lol:

a zdjecie boskie!! nie wiem kto ladniejszy piesek czy jego pani? :D

no,nie zartuje oczywiście pani,ale piesek tez slodki 8)

i doczytałam o tych córkach nastoletnich i malo z fotela nie spadam...jakie corki nastoletnie pytam sie?!!! :o

ty wygladasz na 20 lat!

bede wpadc na pewno (choc tak wogole to wpadam czesto,ale tak cichaczem...) :wink:

Witam,

będę mocno trzymać kciuki za pogodę i gorąco kibicować postępom budowy z conajmniej dwóch powodów:

-pierwsze primo- nasz pierwszy projekt był podobny, niestety zależało nam na czasie a WZ był dach spadzisty :cry:

-drugie primo- też zaczęliśmy we wrześniu i też mocno liczymy na łaskawość pogody :p :p

jesienne budowniczynie trzymajmy się razem :)

kilka dni mnie nie było a tu tyle miłych komentarzy :p dotyczących mojego domu ,mojego psa (najmłodszego) noo i mnie :)ja nie moge 8)

dajcie spokoj ,sama nie wiem co powiedziec :lol:

Na pewno zacznę od tego ,ze jestem troche podłamana pogoda:( w tamtym tygodniu ekipa musiala wstrzymac prace chyba ze 3 dni .przez śnieg ,deszcz i w ogole .po prostu katastrofa :(

mam mieszane uczucia czy w końcu powstanie dom w tym roku czy nie ..

w kazdym razie wczoraj ekipa wrócila .Na razie nie mam nawet co pokazywac ,bo prace postepowe na budowie sa mało widoczne ..Ciagle te belki i belki kiedy to sie w końcu skończy i zaczna dalej mury rosnąć :x

olgusieniunieczka witaj bo chyba jesteś u mnie pierwszy raz:)

dzięki za kciuki są potrzebne ,ja tez bede trzymała kciuki za twoja budowe .chciałam wejsc sobie w twoj dziennik ale niestety nie dało rady .sprobuje nastepnym razem :) bo jestem bardzo ciekawa co u Ciebie :)

A$IA dzięki za odwiedziny ...ty szczęsciaro masz juz jeden dom a następny byś chciala :) jesteś niemożliwa

cieszę się ze podoba Ci sie moj maluszek :) noo a ja moja droga to nie chce mieć nikogo na sumieniu .z jakiego fotela byc spadla :) nie zartuj :)

a nastoletnie córki są a pewnie i nawet starsza niedawno skończyła te magiczne 18lat ( 9pazdziernika )

Ti A no tak z tym drewnem to jest koszmar ,caly czas myślimy nad nim noo jak już zdecuduje się na coś no na pewno napiszę.

Perłóweczka miło Ciebie widzieć :)dzięki za miłe słowa

Bea7777 dzięki za komentarz :) z reszta bardzo miły

a_melia witam Ciebie bardzo serdecznie ,i dzięki ,dzięki

kto tam następny w kolejce :)

monah podoba mi się twoj tekst :) ,ze sama wyglądam jak nastoletnia córka hahaha uśmiałam się

Elfirdzięki za info ,muszę się porozglądać i wybrać jakieś inne roślinki ,drzewka :) nooo zobaczy się

tak mnie rozbawiły te Wasze miłe komentarze ,ze od razu lepiej mi się zrobiło .Zmieniam nastawienie i czekam cierpliwie na dobra pogode :) będę cierpliwa :) jak ma to dłużej trwać ok ,trudno ,powoli małymi kroczkami do celu i będzie ok :))

Boshe,no ta pogoda to i mnie wykończy... :evil:

dla pocieszena Twojego samopoczucia,a załamania mojego :-? powiem (a raczej napisze),że mi ostatnio przyszli skonczyc marmolit bo kawalek został nie skończony i tak: przyszli nie padało,skończyli,a wieczorem zaczęlo znowu lać i co?? i ranow wyjeżdżam z garazu ,patrzę a tu marmolit spłynął :o masakra jakaś!! dobrze,że kazałam mężowi zakryć to tylko kawałkiem się zmyło,no ale i tak problem jest bo będzie trzeba poprawiać :evil:

kurcze,ale trzymam kciuki za pogode i waszą bdowę,żeby wszystko szło do przodu :D

no a co do Ciebie i Twoich córek to sama nie wiem co powiedziec.Mam tylko nadz.,że ja tez tak wyglądac będzie kiedy moje chłopaki będą mieli po 18 lat!!! 8) :D

Takie oto pytanie: jakie drewno będzie na elewacji?

Projekt w moim guście - gratulule wyboru.

na tę chwilę jeszcze nie wiemy ,myslimy o egzotycznym ,ale do końca nie wiemy ,tak jak wcześniej pisałam bierzemy też pod uwage modrzew syberyjski .......a tak w ogóle to jak mi coś wpadnie fajnego w oko ,może zrezygnuje z drewna :wink: martwi mnie to drewno ,a raczej jego konserwacja :( więc musimy to przemyśleć :roll:

Boshe,no ta pogoda to i mnie wykończy...

dla pocieszena Twojego samopoczucia,a załamania mojego powiem (a raczej napisze),że mi ostatnio przyszli skonczyc marmolit bo kawalek został nie skończony i tak: przyszli nie padało,skończyli,a wieczorem zaczęlo znowu lać i co?? i ranow wyjeżdżam z garazu ,patrzę a tu marmolit spłynął masakra jakaś!! dobrze,że kazałam mężowi zakryć to tylko kawałkiem się zmyło,no ale i tak problem jest bo będzie trzeba poprawiać

kurcze,ale trzymam kciuki za pogode i waszą bdowę,żeby wszystko szło do przodu

no a co do Ciebie i Twoich córek to sama nie wiem co powiedziec.Mam tylko nadz.,że ja tez tak wyglądac będzie kiedy moje chłopaki będą mieli po 18 lat!!!

to też mieliście jazde z tym marmolitem :roll: noo ale kurcze czasem siła wyższa nic się nie poradzi....

przypomniało mi się jak to moj maż jezdzi na myjnie z samochodem :lol: no to potem zawsze pada :lol: i jak tu się nie wkurzyć :roll: teraz miał zakaz mycia samochodu :lol: noo brudny jest nie powiem ,ale zakaz jest i już :lol: iiiii co i nic to nie dało i tak dzisiaj cały dzień padał deszcz :evil:

i ja znalazalm chwille na poczytanie i poogladanie

najwieksze wrazenie zrobil na mnie pies ale bysior.... no i Ty super laseczka

3mam kciuki za pogode , niech budowa idzie pelną para

dzięki :D kurcze może sie przejaśni :D jak tyle osob bedzie trzymało te kciuki :lol:

Cieszę się ,że moje maleństwo (15 miesięczne) podoba się :oops: