zott36 08.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Czytałam o Barlinku fatalne opinie, mimo wszystko przymierzam się do jego kupna a dokładniej do jasnych gatunków drewna grab lub brzoza.(pasuja mi idealnie kolorystycznie).Zastanawiam się czy są zadowoleni uzytkownicy tej podłogi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 08.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja mam u siebie jesion, lezy od pol roku i nic sie nie dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.09.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Też mam jesionową mozaikę (udającą przemysłówke ) z Barlinka i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 08.09.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja mam ciemniejszą i jak narazie jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Mam jesion z barlinka w sypialni. Po 3 latach uzytkowania wygląda jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ja nie byłam zadowolona. Miałam deskę warstwową dębową. Zanim sie wprowadziłam mimo uważania była juz masa wgniotów i rys. Są inne produkty w podobnej cenie z grubszą warstwą użytkową drewna i klejone nie na iglaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts