szczukot 13.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 WitamMam okna w kolorze macore (ciemny braz), do tego dachowek kasztanowa i elewacje oliwkowa. Jaki kolro parapetow zewentrznych bedzie ok ?Czy najlepiej dopasowac do koloru okien i juz ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czyli masz podobnie jak ja - tylko elewacja u nas bardziej pastelowa/kremowa - parapety mamy ciemne - granit multicolor - taki jak ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czyli masz podobnie jak ja - tylko elewacja u nas bardziej pastelowa/kremowa - parapety mamy ciemne - granit multicolor - taki jak ten No my wstepnei wybralislmy taki : http://www.kalcyt.com/surowce.php?op=sz&id=144&id_kategorii=1 Wiec moze bedzie ok. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Będzie okay - jest bardzo podobny do naszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 14.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No my wstepnei wybralislmy taki : http://www.kalcyt.com/surowce.php?op=sz&id=144&id_kategorii=1 Wiec moze bedzie ok. Fantom ile liczą za 1m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.09.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No my wstepnei wybralislmy taki : http://www.kalcyt.com/surowce.php?op=sz&id=144&id_kategorii=1 Wiec moze bedzie ok. Fantom ile liczą za 1m2 ? Najdrozsze jakie widzialem to jakies 800 zl. Ale widzialem tez np za 250 zl. Tak naprawde zalezy to od miejsca pochodzenia - np nasze sa tansze Ale fajniejsze kolory raczej u nas nie wystepuja. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 14.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No my wstepnei wybralislmy taki : http://www.kalcyt.com/surowce.php?op=sz&id=144&id_kategorii=1 Wiec moze bedzie ok. Fantom ile liczą za 1m2 ? Najdrozsze jakie widzialem to jakies 800 zl. Ale widzialem tez np za 250 zl. Tak naprawde zalezy to od miejsca pochodzenia - np nasze sa tansze Ale fajniejsze kolory raczej u nas nie wystepuja. Fantom pytałem z ciekawości , u nas w Strzegomiu za parapety z granitu który podałeś w linku liczą około 500zł /1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.09.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No my wstepnei wybralislmy taki : http://www.kalcyt.com/surowce.php?op=sz&id=144&id_kategorii=1 Wiec moze bedzie ok. Fantom ile liczą za 1m2 ? Najdrozsze jakie widzialem to jakies 800 zl. Ale widzialem tez np za 250 zl. Tak naprawde zalezy to od miejsca pochodzenia - np nasze sa tansze Ale fajniejsze kolory raczej u nas nie wystepuja. Fantom pytałem z ciekawości , u nas w Strzegomiu za parapety z granitu który podałeś w linku liczą około 500zł /1m2 Witam Wlasnie widzialem, ze jest u Was w okolicach sporo tego typu firm. Orientujesz sie moze, ze jakas robi i wysyla ? Ze mozna zamowic przez email ? No i obowiazkowo musi byc Tolkowski Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 14.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 pytałem z ciekawości , u nas w Strzegomiu za parapety z granitu który podałeś w linku liczą około 500zł /1m2 No - Strzegom to chyba Polskie zagłębie kamieniarstwa i mnóstwa rodzajów granitów i wszelakich rodzajów kamieni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.09.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 pytałem z ciekawości , u nas w Strzegomiu za parapety z granitu który podałeś w linku liczą około 500zł /1m2 No - Strzegom to chyba Polskie zagłębie kamieniarstwa i mnóstwa rodzajów granitów i wszelakich rodzajów kamieni ... Ale kolorystyka zadna - same "szare lastryko" Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 14.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 pytałem z ciekawości , u nas w Strzegomiu za parapety z granitu który podałeś w linku liczą około 500zł /1m2 No - Strzegom to chyba Polskie zagłębie kamieniarstwa i mnóstwa rodzajów granitów i wszelakich rodzajów kamieni ... Ale kolorystyka zadna - same "szare lastryko" Fantom No takie mamy krajowe granity ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 15.09.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 pytałem z ciekawości , u nas w Strzegomiu za parapety z granitu który podałeś w linku liczą około 500zł /1m2 No - Strzegom to chyba Polskie zagłębie kamieniarstwa i mnóstwa rodzajów granitów i wszelakich rodzajów kamieni ... Ale kolorystyka zadna - same "szare lastryko" Fantom lastryko to nędzna podróbka naszego polskiego granitu Witam Wlasnie widzialem, ze jest u Was w okolicach sporo tego typu firm. Orientujesz sie moze, ze jakas robi i wysyla ? Ze mozna zamowic przez email ? No i obowiazkowo musi byc Tolkowski Mój znajomy jest właścicielem kamieniołomu na Ukrainie "TOŁKOWSKI" jeśli chcesz dam ci namiary na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.09.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mój znajomy jest właścicielem kamieniołomu na Ukrainie "TOŁKOWSKI" jeśli chcesz dam ci namiary na P.W. Dzieki za info. Na pewno mozna by cos taniej wyciagnac itp. Ale jednak zabawa w sicagnie, transport, zalatwienie kamienairza do obrobek na miejscu itp chyba zamini to w koszmar Na dzien dzisiejszy zamowielm parapety u kamieniarza spod Stzregomia - z dowozem. Zobaczymy jak bedzie. Fantom ps. Niektorzy kamienairze mowili " niewdzieczny kamien" o tym tołkowskim - co mieli na mysli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 28.09.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mój znajomy jest właścicielem kamieniołomu na Ukrainie "TOŁKOWSKI" jeśli chcesz dam ci namiary na P.W. Dzieki za info. Na pewno mozna by cos taniej wyciagnac itp. Ale jednak zabawa w sicagnie, transport, zalatwienie kamienairza do obrobek na miejscu itp chyba zamini to w koszmar Na dzien dzisiejszy zamowielm parapety u kamieniarza spod Stzregomia - z dowozem. Zobaczymy jak bedzie. Fantom ps. Niektorzy kamienairze mowili " niewdzieczny kamien" o tym tołkowskim - co mieli na mysli ?? ale ten mój znajomy ma zakład właśnie w strzegomiu !!! , po co ci jakieś obróbki na miejscu ? podajesz wymiary i rodzaj obróbki i masz tak jak chciałeś , wsadzasz pod okno i już tolek jest niewdzięczny ponieważ jest dość twardy i przez to trudny w obróbce , po czasie lubi lekko wyblaknąć na słońcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts