Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Basieńko, gratuluję pięknej kuchni :).

To chyba najbardziej wyczekiwana kuchnia na FM :).

Kiedy planujesz pierwszy obiadek?

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Basiu krzesła które wybraliście strasznie mi sie podobają, fantasyyczna forma siedziska i piękne nogi:yes:

A dziękuję :) Dla mnie duży plus dla nich, że są wygodne. Na początku chiałam Calligaris Basil i w sumie do dnia zamówienia zastanawialiśmy się, które wybrać. Ale Basile mają mniejsze siedzisko i są sztywne ;)

To są Basile:

http://imageshack.us/a/img824/5361/basils.jpg

Basieńko, gratuluję pięknej kuchni :).

To chyba najbardziej wyczekiwana kuchnia na FM :).

Kiedy planujesz pierwszy obiadek?

julianna16 hehe, cóż Ty wypisujesz ;) Powoli znoszę całą porcelanę i wyposażenie. Do obiadku już naprawdę niewiele brakuje... Nie wiem tylko jak z krzesłami :( 8 tygodni się czeka i mają być przed świętami.....

Basiu, pięknie wszystko dobrałaś. Kuchnia rewelacja. !!! Ale zdjęciami to Ty nas Kochana nie rozpieszczasz. :no:;)

Basiulka kuchnie jest Zaj...sta!!!!! :jawdrop:

Podoba mi się baaaardzo :yes:

Kolorystyka miodzio!!!!

No u mnie też maja być białe fronty i jasna podłoga drewniana, dumam tylko nad blatem czy jasno beżowy granit czy czarny, no i po wyborze blatu dopiero kolor ścian w kuchni ;)

W przyszłym domu chce szarości które bardzo lubię połączyc z beżami właśnie :rolleyes: Ciekawe czy sie uda........... narazie jakoś planowanie średnio mi wychodzi.... ;)

Pozdrawiam i czekam na więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basiu piękny masz dom z zewnątzr i wewnątrz,kuchnia jak z salonu, piękną masz podłogę i kolory w domu,prosta,spokojna elegancja.Krzesełka bardzo mi się podobają.Rozpieszczaj nas zdjęciami :)

Witam :)

Nie mogłam oderwać się od Twojego wątku, tak bardzo podobają mi się Wasze przebudowy i aranżacje.

Zazdroszczę salonu z widokiem na duży ogród i dużej kuchni :)

Pozdrawiam i na pewno będę podglądać :)

Witam!

Chciałbym zapytać się jak się sprawuje Valtti Expert na elewacji.

Czy zmieniła kolor od położenia?

Kilka miesięcy temu zrobiłem próbki przed pomalowaniem swojej elewacji, i wydaje mi się, że trochę się odbarwiły - kolor nieco wyblakł, a odcień zmienił się troszeczkę w kierunku czerwieni/fioletu. Co prawda malowałem szmatką i warstwy farby były bardzo, bardzo cienkie, więc uznaję, że popełniłem błąd i moje próbki nie są zbyt reprezentatywne.

Stąd moje pytanie - czy u ciebie kolor wciąż jest ten sam ?

Pozdrawiam!

Basiu rewelacyjna "metamorfoza" domku:)

Bardzo mi się podoba:) Szczególnie kuchnia. szkoda tylko, że tak mało zdjęć.

A co do krzeseł to strzał w 10. Te, które wybraliście o wiele bardziej mi się podobają niż te Basile

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...