monsanbia 04.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Wszystkiego dobrego Basiu! Coraz piękniejszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Basiu wszystkiego najlepszego!!! i szybkiej przeprowadzki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 04.12.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dziekuje serdecznie za wiadomosc-napewno wykorzystamy ta podpowiedz-nadal sledze wasz zmagania i .....super idziecie naprzod!A no i oczywiscie wszystkiego najlepszego-spelnienia marzen dla BARBORKI:wiggle:Do nastepnegoPozdrawiam Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.12.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję za Wasze życzenia Bardzo mi miło! Dostaje trochę pytań o nasz tynk zewnętrzny. Rzeczywiście chyba nie napisałam co mamy Kreisel Nanotynk SB Baza A, baranek 1,5 mm, kolor nr 29988 - czysta biel. Jaki planujesz kominek bo nie pamiętam, czy masz, czy wybrałaś już, a natknęłam się kiedyś na Twoją wypowiedź że podobają Ci się trójstronne - ja ostatecznie taki wybrałam Barbara74 będzie kominek narożny, z podnoszoną szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 06.12.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam, i od razu pozwolę sobie pogratulować świetnego gustu - bardzo ładny ten wasz dom. Największe wrażenie zrobił na mnie piaskowiec. Mam pytanie dotyczące drewnianej elewacji: to jest modrzew, prawda? Czy robiliście drewniane rusztowania do przytwierdzenia tego drewna i ocieplaliście wełną mineralną, czy może udało się osadzić je jakoś na styropianie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 06.12.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ach, jeszcze jedno co do okien: wygląda na to, że dolną część ramy fixa jednak wyrównaliście do poziomu ramy HS-a. Czy musieliście za to dopłacać? I czy mieliście jakieś problemy z producentem okien (typu skrócenie okresu gwarancyjnego), skoro okna wstawiliście przed wylewkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.12.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mam pytanie dotyczące drewnianej elewacji: to jest modrzew, prawda? Czy robiliście drewniane rusztowania do przytwierdzenia tego drewna i ocieplaliście wełną mineralną, czy może udało się osadzić je jakoś na styropianie? Wjaz, witaj w naszym dzienniku Na elewacji mamy modrzew. Tak jak piszesz - jest on zamocowany na drewnianym rusztowaniu, ocieplone płytami z wełny mineralnej i na to folia i dopiero deski elewacyjne. Z tego co mi wiadomo, nie osadza się elewacji drewnianej na styropianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.12.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Czy musieliście za to dopłacać? I czy mieliście jakieś problemy z producentem okien (typu skrócenie okresu gwarancyjnego), skoro okna wstawiliście przed wylewkami? Hmmm... ciężko mi tak dokładnie powiedzieć. Z grubszy profil się dopłacało, ale znów było mniej szyby i za to była niższa cena.... Przy ogólnej cenie za wszystkie okna, to nie były znaczące kwoty... Nie mamy żadnego problemu z okresem gwarancyjnym... A odnośnie wylewek - to przecież najpierw okna się wstawia, a potem wylewki. Nie może być wylewek wcześniej, bo nie wstawią okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.12.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Basiu przepiękny macie domek z zewnątrz!!! A kiedy patrzy sie od czego zaczynaliście... to chyba gdyby nie zdjęcia i relacja na bieżąco trudno byłoby w to uwierzyć To kiedy przeprowadzka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 07.12.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam. Wpadłem, pooglądałem i przyłączam się do zachwytów. Architekt miał naprawdę trudne zadanie, uwzględniając "warunki terenowe". Szczególnie podoba mi się okno narożne nad wjazdem do garażu. Uwielbiam takie rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.12.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A kiedy patrzy sie od czego zaczynaliście... to chyba gdyby nie zdjęcia i relacja na bieżąco trudno byłoby w to uwierzyć To prawda - sama nie mogę się nadziwić To kiedy przeprowadzka ???? Karola, szalona Ty! Na pewno później niż wy Widziałam dziś u Ciebie w dzienniku, że planujecie na 20 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.12.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Basiu umiesz ocenić do której spluczki, moze widzialas obie wersje na żywo, bedą "nasze" baterie pasowaly http://www.hansgrohe.pl/pics/463_hpa00715.jpg http://www.baulinks.de/webplugin/2010/i/0437-geberit5.jpg. Obie są ze szkła jedno jest mietowe, a drugie białe, a hansgrohe rancik widać ze jest zielonkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.12.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 e-mól, dziś sprawdzę dokładnie i Ci napiszę Co prawda wczoraj oglądałam te "nasze" baterie, ale kompletnie nie zwróciłam na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Basiulka ale fajnie u Was juz domowo Piękne są te Wasze przeszklenia salonowe.... światło boskie Już nie mogę doczekać się wykończeniówki!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 O to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Basiu, pamiętam poprzednie zdjęcia zastanych wnętrz w różu, z kominkiem . Teraz ta przestrzeń i doświetlenie zapiera dech w piersiach. Jest fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.12.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Basiu umiesz ocenić do której spluczki, moze widzialas obie wersje na żywo, bedą "nasze" baterie pasowaly Obie są ze szkła jedno jest mietowe, a drugie białe, a hansgrohe rancik widać ze jest zielonkawy Sprawdziłam Kompletnie nie widać, że rancik szkła na "naszej" baterii jest miętowy/zielonkawy. Dosłownie, jakby się tak bardzo bardzo bardzo uważnie przyglądnąć, to może zobaczysz, że jest miętowe. Ja się zasugerowałam Twoim pytaniem, prawie kucałam przed tym szkłem, żeby się dopatrzyć. Ktoś inny chyba by tego nie zauważył. Załączam zdjęcia http://img69.imageshack.us/img69/6433/img0068ur.jpg http://img33.imageshack.us/img33/5021/img0069xa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.12.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Basiu, pamiętam poprzednie zdjęcia zastanych wnętrz w różu, z kominkiem . Teraz ta przestrzeń i doświetlenie zapiera dech w piersiach. Jest fantastycznie! O rany.... od tego wszystko się zaczęło... Jak jestem teraz w środku domu, to już zupełnie nie pamiętam tych starych wnętrz... dobrze, że są zdjęcia... http://img715.imageshack.us/img715/1121/dsc033222631891.jpg http://img32.imageshack.us/img32/1063/dsc03603b.jpg http://img693.imageshack.us/img693/2140/img5875cd.jpg http://img232.imageshack.us/img232/5640/dsc04322l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Basiu, wpadłam pogratulować. Ależ postępy!Przepiękny widok z salonu. Te przesuwne, wielkie okna to strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.12.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dziękuje bardzo i przy okazji obejrzalam sobie ta lepsza wersje, w międzyczasie wyszło ze pomysł jest nierealny i tego monolitowego geberitu nie będę mieć i z głowy. Dziękuje raz jeszcze.Okna wyglądają wspaniale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts