Basia_KRK 25.01.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Basianie za bardzo ta kuchniaz od Chobota nie pasuje do twojego domu Monia, też mi się tak wydaje Nie ma jak pierwsze decyzje Pozostaje mi, przekonać Męża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 basiu strasznie namieszałaś z tą kuchnią. Tak jak piszesz zrób sobie chwilkę oddechu od kuchni i wszytko stanie się jasne Łazienka z inspiracji BOSKA Tak zrobię. Koniecznie potrzebuję kilka dni nie myśląc o kuchni Łazienka z inspiracji BOSKA Prawda! Zacznę myśleć o łazience Co to mogą być za płytki, a może kamień? Jaki kolor ręcznikowca wybrać? http://img577.imageshack.us/img577/9813/piaseczno39002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ta łazienka to chyba komputerowa wizualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Basiu jaką pompę ciepła będziecie mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A dziś wywieźliśmy ostatni już kontener 8m3 ze śmieciami i gruzem. Anula miała rację, zupełnie zapomina się o tym przy uwzględnianiu kosztów... Taki jeden kontener to 540 zł, a do tego dochodzi jeszcze koszt robocizny, żeby go załadować... W każdym razie działka wreszcie jest płaska O matko, jakie drogie te wasze kontenery U nas od tego etapu jeszcze 3 trzeba było zamówić, a uzbieranych śmieci i styropianów mam na jeszcze jeden. Najgorsze są opakowania po wielkich meblach, po sprzętach, styropian po skygardenie zajmuje ponad 1m3, leży w gabinecie ... Masakra Przygotuj się*na mnóstwo opakowań (kleje do parkietów, grunty, puszki po farbach .. to wszystko się*potem mnoży na potęgę) Wiem że masz nie myśleć o kuchni, ale przyłączam się do zdania większości Ten biały lakier+brązowy fornir+czarny to trend na kuchnie sprzed 2-3 lat. Za rok, dwa pożałujesz że taką zrobilaś. Pierwsza myśl najlepsza, a im coś mniej charakterystyczne tym mniej się*nudzi, można wybierać w dodatkach ... I podtrzymam Cię na duchu, bo ja miałam ogromne kuchenne dylematy i wiem co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja też nie chciałam 3 kolorów w kuchni Basiu , wiec blaty będę miała zrobione z forniru tego co dolną zabudowę, tylko jest on jakoś tam specjalnie impregnowany, zabezpieczany... cała wysoka zabudowa wtedy biała.... Basiu pierwsza wersja była boska!!!! Delikatna i ponadczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.01.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ta łazienka to chyba komputerowa wizualizacja. Zgadza się Elfir Basiu jaką pompę ciepła będziecie mieć? Viessmann Vitocal 200. Przed chwilą dzwonili, czy mogą przyjść jednak jutro... Mąż się wkurzył... bo mieli być już dawno, w grudniu..... Kazał im wszystko zwozić jeszcze dziś i to bez gadania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.01.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Basiu pierwsza wersja była boska!!!! Delikatna i ponadczasowa Pierwsza myśl najlepsza, a im coś mniej charakterystyczne tym mniej się*nudzi, można wybierać w dodatkach ... I podtrzymam Cię na duchu, bo ja miałam ogromne kuchenne dylematy i wiem co to znaczy Dziękuję dziewczyny! Tego właśnie potrzebowałam! Dla mnie też pierwsza wersja jest nr 1! I pasowałaby do dolnej łazienki i do holu, gdybym zrobiła tak, jak na wizualizacjach: http://img696.imageshack.us/img696/4039/41249767.jpg http://img12.imageshack.us/img12/1773/55661101.jpg http://img577.imageshack.us/img577/9813/piaseczno39002.jpg http://img803.imageshack.us/img803/6182/magnolia15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Basia zczego zrobisz blat w kuchni nr 1? ja bym te dolne szafki zrobiła w fornirze pasującym do reszty drzewa w twoim domu + blat z kamienia. dobierzesz kamień w Interstal podam ci telefon do powiedzą ci nazwę tego salonu na zakopiance. chcesz tel?łazienka śliczna- lampy daj Azzardo . są bardzo podobne,a ręcznikowiec biały. w max flizie może znajdziesz takie płytki, albo Bomar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Basiu łazienkę chcesz robisz w jakich kaflach ,trawertyn ? podoba mi się ten styl podobny do tych wnętrz z tej strony co Ci przesłałam, masz jakieś inne wizualizacje? czy to stworzona do Twojego wnętrza? Kuchnia zdecydowanie nr 1 Basiu z tego co wyczytałam u mazo to masz na dole małą łązienkę- rozumiem że wc i umywalkę tylko jak zamierzasz ją zrobić? masz pomysł? bo może zgapię Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Basiu piękne wnętrza piękny dom Kraków ... lubię Kraków najwięcej starówkę ma klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.01.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Basia z czego zrobisz blat w kuchni nr 1? ja bym te dolne szafki zrobiła w fornirze pasującym do reszty drzewa w twoim domu + blat z kamienia. Chyba powoli udaje mi się przekonać Męża, żeby zrezygnować z tej trójkolorowej kuchni To nie takie łatwe, bo uparty jest strasznie W kuchni nr 1 zarówno blat roboczy, blat wyspy z nogami oraz panel naścienny to laminat imitujący drewno. Tu go fajnie widać, bo to dokładnie ta kuchnia: http://img42.imageshack.us/img42/5939/houseofkitchenphocathum.jpg http://img268.imageshack.us/img268/5939/houseofkitchenphocathum.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 taki fajny blat MA mONSABIA. ZOBACZ u niej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.01.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 taki fajny ... dzięki Mój jest bardziej ... wzorzysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 taki fajny blat MA mONSABIA. ZOBACZ u niej:wiggle: to samo chciałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.01.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mój jest bardziej ... wzorzysty Ale kuchnia monsanbii, jest tej firmy, która u mnie ją wyceniła na 65k.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 29.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Basiu, znajomi mają kuchnię robioną przez stolarza i mają właśnie blat i ścianę między szafkami z laminatu drewnopodobnego. Wygląda na prawdę nieźle. Na tyle dobrze, że poważnie rozważam rezygnację z drewnianego blatu właśnie na rzecz jakiegoś laminatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 olga, a jeśli do swoich przemyśleń dołożysz jeszcze te o trudnościach związanych z pielęgnacją blatu drewnianego to laminat wygra na bankZ drewna są*piękne, ale pod warunkiem że się o nie bardzo dba (co chwilę olejuje) i bardzo uważa na wodę (a w warunkach kuchennych to niełatwe)Mnie wystarczy że muszę swój laminat przecierać czasem kilka razy dziennie (dużo gotuję). Zwykłą wilgotną szmatką Basia, jaki masz budżet na kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Monia i Basia ja jakbym miała wybierać to też wybrałabym laminat zamiast drewna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wybieram laminat o strukturze/kolorze drewna Są laminaty i laminaty, wolę wybrać taki lepszej jakości i on naprawdę fajnie imituje drewno Monia - budżet.. hmmm.. byle by mniejszy niż 65k I już wiem, że w fajnych studiach kuchennych jest osiągalny. Kwestia wybrania odpowiedniej kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts