Arctica 25.01.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Przyniosłam Ci jeszcze jedną murowaną... ...takie górki od kredensów można czasami kupić b.ładne i w b.przystępnej cenie Fajne rozwiązanie z lodówką... chociaż chyba jednak wkitraszę ją do spiżarki Nadstawki faktycznie bywają na all... ale strasznie ciężko jest dobrać kilka podobnych, już nie mówiąc o takich samych. We dworach co prawda była zbieranina, ale nie będę aż tak ślepo naśladować . Myślę całkowicie zrezygnować z górnych szafek, ale to wszystko zależy od tego co kupię w komplecie ze stołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam się poniedziałkowo i co najważniejsze od godziny już z własnego łóżka! Baaaardzo ładne foteczki tych kuchni!!!! U siebie bym ich nie widziała ale u kogoś naprawde super i z klimatem! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Karolinko.... tak się cieszę, że już wsio w pariatkie. Pewnie Cię zaraz na budowę poniesie ... wytrzymaj troszkę ... proszę... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ps. na NK to Ty???? bingoooo!!Zgadlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jezeli chodzi o zwierzaczka ,to kiedys moj brat -weterynarz polecal mi rase cane corso.Jak dojade do domu to o wszystko wypytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Jezeli chodzi o zwierzaczka ,to kiedys moj brat -weterynarz polecal mi rase cane corso.Jak dojade do domu to o wszystko wypytam Oj tak tak... baaaaaardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Arctico, miło Cię było zobaczyć na fotce n-k Masz rację, dużo tracimy, nie widząc siebie tutaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Też się cieszę, że mogłam Cię zobaczyć. Teraz tak jakoś przyjemniej się konwersuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a moja g€ba Ci sie nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Twoją gę.... buziulkę znałam od Dardurdki... tylko fryz inszy ... a poza tym, mam nadzieję, że się nikt nie obrazi, z Tobą od pierwszego posta "gadało" mi się jak ze starą znajomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja to tak patrzę na kuchnie ... i patrze...i patrze ... A mogę je ...khm ...khm zapierniczyć ...do siebie ? Śmiało.... po to som http://img682.imageshack.us/img682/2125/1109f.gif To kradnę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Twoją gę.... buziulkę znałam od Dardurdki... tylko fryz inszy ... Bo ja sie zmieniam jak kameleon ,teraz tez mam co innego na .glowie.To wszystko po to ,zeby byl problem z rozpoznaniem a poza tym, mam nadzieję, że się nikt nie obrazi, z Tobą od pierwszego posta "gadało" mi się jak ze starą znajomą no, zrehabilitowanas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaaga 25.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja gdybym miała mieć dużego psa, to chciałabym co najmniej kilka dużych ras psich Piękny Briard (owczarek francuski), Golden Retriever, owczarek niemiecki długowłosy - to moje wymarzone. Pewnie cięzko byłoby mi się zdecydować, którego wybrać Chyba jednak byłby to Briard. Ja od dwóch lat mam Goldenka , nie będę się rozpisywała o tym jaki jest piękny itp itd ale pewne jest ze ta rasa psów ma wyjątkowy charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaaga 25.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 http://img96.imageshack.us/img96/1003/hakim1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 no cuuuudo!!!!!!! jaki mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam małaago, dziękuję za piesia... słodziak... jak każdy goldenek Niewątpliwie rasa do kochania i przytulania . Tylko nam potrzebny jeszcze obrońca, a temu to chyba trzeba by osobistego ochroniarza zatrudnić . Na razie jestem na 99% nastawiona na Cane Corso ... ale to jeszcze pieśń przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Arctica, dzień dobry Cieszę sie, ze pies wybrany (znaczy rasa psa). Będzie juz łatwiej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj z rana Rasa wybrana, chyba że zaraz ktoś mądrzejszy napisze, że mam sobie wybić z głowy...ale tym razem będę się broniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nie znałam takiej rasy Cane Corso Proszę, ile to na budowlanym forum mozna się dokształcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witaj z rana Rasa wybrana, chyba że zaraz ktoś mądrzejszy napisze, że mam sobie wybić z głowy...ale tym razem będę się broniła Ja nic nie piszę i nie zamierzam wybijać z głowy. To Wasz pies, dla Was ma być. To co ja uważam osobiście, nie ma tu żadnego znaczenia. Poza tym, ja mam skrzywienie bo są małe dzieci, czy moja czy sąsiadów. A Ty masz wiecej miejsca, moze wiecej czasu dla niego, na pewno inną osobowość i nie rzucasz kur.ami przy szkoleniu psa Monia, ja też juz jestem mądrzejsza o wiele rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts