Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Przyniosłam Ci jeszcze jedną murowaną...

...takie górki od kredensów można czasami kupić b.ładne i w b.przystępnej cenie

Fajne rozwiązanie z lodówką... chociaż chyba jednak wkitraszę ją do spiżarki :roll:

Nadstawki faktycznie bywają na all... ale strasznie ciężko jest dobrać kilka podobnych, już nie mówiąc o takich samych. We dworach co prawda była zbieranina, ale nie będę aż tak ślepo naśladować :wink: :lol: .

Myślę całkowicie zrezygnować z górnych szafek, ale to wszystko zależy od tego co kupię w komplecie ze stołem.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Twoją gę.... buziulkę znałam od Dardurdki... tylko fryz inszy :roll: ...

Bo ja sie zmieniam jak kameleon :lol: ,teraz tez mam co innego na .glowie.To wszystko po to ,zeby byl problem z rozpoznaniem :lol:

a poza tym, mam nadzieję, że się nikt nie obrazi, z Tobą od pierwszego posta "gadało" mi się jak ze starą znajomą :roll: :D

no, zrehabilitowanas :D

Ja gdybym miała mieć dużego psa, to chciałabym co najmniej kilka dużych ras psich :lol: Piękny Briard (owczarek francuski), Golden Retriever, owczarek niemiecki długowłosy - to moje wymarzone. Pewnie cięzko byłoby mi się zdecydować, którego wybrać :roll: Chyba jednak byłby to Briard.

Ja od dwóch lat mam Goldenka , nie będę się rozpisywała o tym jaki jest piękny itp itd ale pewne jest ze ta rasa psów ma wyjątkowy charakter.

Witam małaago, dziękuję za piesia... słodziak... jak każdy goldenek :D

Niewątpliwie rasa do kochania i przytulania :D . Tylko nam potrzebny jeszcze obrońca, a temu to chyba trzeba by osobistego ochroniarza zatrudnić :wink: .

Na razie jestem na 99% nastawiona na Cane Corso :D ... ale to jeszcze pieśń przyszłości :roll:

Witaj z rana :D

Rasa wybrana, chyba że zaraz ktoś mądrzejszy napisze, że mam sobie wybić z głowy...ale tym razem będę się broniła :wink: :lol:

Ja nic nie piszę i nie zamierzam wybijać z głowy. To Wasz pies, dla Was ma być. To co ja uważam osobiście, nie ma tu żadnego znaczenia. Poza tym, ja mam skrzywienie bo są małe dzieci, czy moja czy sąsiadów. A Ty masz wiecej miejsca, moze wiecej czasu dla niego, na pewno inną osobowość i nie rzucasz kur.ami przy szkoleniu psa :oops:

Monia, ja też juz jestem mądrzejsza o wiele rzeczy :lol: