Arctica 02.02.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a to mu dałaś hmmmm.... może przekazać do adresata sms-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 a to mu dałaś hmmmm.... może przekazać do adresata sms-em a proszę bardzo nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No to się, koleżanko, nie dziwię że się wku........rzyłaś ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Znajdziesz lepsze i ładniejsze. Nie teraz to za jakis czas ( a tak naprawdę to co to były za mebelki ??? ) A te co pokazałaś - MIODZIO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Bardzo odlotowe mebelki.Czekam na całość ,nie musisz chuchać Ładny kolor ,a ten wosk to na pewno widziałam w Nomi ,w casto też na pewno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobrowieczorkowo chwile mnie u Ciebie nie było a tu czytam o takich rzeczach ,ojojo co za swiat,aż scyzoryk sie w kieszeni otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No to się, koleżanko, nie dziwię że się wku........rzyłaś ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Znajdziesz lepsze i ładniejsze. Nie teraz to za jakis czas ( a tak naprawdę to co to były za mebelki ??? ) A te co pokazałaś - MIODZIO !!!!!! Małgoś... te ludwiczki to też była jadalnia... tylko do salonu... Bo ja sobie wymyśliła, że muszę dwa komplety jadalniane kupić. W kuchni nie chcę mebli jako robionej na wymiar zabudowy, tylko wymuruję sobie stanowisko piecowe i stawię kredensik, komódkę, pomocnik i stół z krzesłami (ten zestaw właśnie kupiłam). A ten co mi czmychnął sprzed nosa miał być do salonu i był tam stół z krzesłami komoda i serwantka. Był.... a myślałam, że już mi przeszła złość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Bardzo odlotowe mebelki.Czekam na całość ,nie musisz chuchać Ładny kolor ,a ten wosk to na pewno widziałam w Nomi ,w casto też na pewno jest Dzięki Chuchać nie myślę... ale lubię sobie tak podopieszczać Jutro, jak nas doszczętnie nie zasypie mam odebrać ramy w LM to może ten wosk kupię. Tylko którąś szufladę muszę ze soba zabrać, żeby kolorek dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 dobrowieczorkowo chwile mnie u Ciebie nie było a tu czytam o takich rzeczach ,ojojo co za swiat,aż scyzoryk sie w kieszeni otwiera Witaj... dawno Cię nie było... czytałam, choróbsko Was dopadło, mam nadzieję, że już dobrze Zeźlica już mi przeszła ... to Ty nosisz w kieszeni scyzoryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 No to się, koleżanko, nie dziwię że się wku........rzyłaś ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Znajdziesz lepsze i ładniejsze. Nie teraz to za jakis czas ( a tak naprawdę to co to były za mebelki ??? ) A te co pokazałaś - MIODZIO !!!!!! Małgoś... te ludwiczki to też była jadalnia... tylko do salonu... Bo ja sobie wymyśliła, że muszę dwa komplety jadalniane kupić. W kuchni nie chcę mebli jako robionej na wymiar zabudowy, tylko wymuruję sobie stanowisko piecowe i stawię kredensik, komódkę, pomocnik i stół z krzesłami (ten zestaw właśnie kupiłam). A ten co mi czmychnął sprzed nosa miał być do salonu i był tam stół z krzesłami komoda i serwantka. Był.... a myślałam, że już mi przeszła złość jeszcze znajdziesz, nawet może ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Tylko teraz nie wiem, czy mi się ten Ludwik podobał, czy mi się tylko przywidziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.02.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wiatam Zobaczyłam właśnie kawałeczki Twoich nowo nabytych mebelków Gratuluję zakupu i prosze o zdjęcie całości! hmmm... wręcz domagam się! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Arctico zajrzyj tu, może coś znajdziesz dla siebie http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10109382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dzięki Małgoś... jedną szafę od nich nawet mam zapisaną w obserwowanych W ogóle, to allegro ostatnio jest dla mnie takim samym nałogiem jak FM . Postanowiłam nawet... niejednokrotnie, że nie zajrzę i tu i tam przez tydzień... efekty... jak widać wcale mnie nie widać przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Z pewną dozą nieśmiałości mogę pokazać pierwszą część mojej kuchni. Wydłubałam wstrętne szybsko... proszę sobie wyobrazić ładną, niewiemjaką szybkę i najprawdopodobniej zasłoneczki związane "w pasie" . Będzie jeszcze woskowanie, bo właśnie takowy siuwaks dziś nabyłam . http://foto2.m.onet.pl/_m/2e95c7a281251dbb8441a0cc4d69a6b6,10,19,0.jpg a to piękny dół http://foto2.m.onet.pl/_m/67f49bf0957fcb6c7c853ca45d3972ae,10,19,0.jpg W tle widać kolejny element, ale jeszcze niekoniecznie gotowy do pokazania A tak w ogóle, to ........................... już nie mam miejsca w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.02.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bajeczne Masz niesamowitą zdolność wynajdywania pięknych rzeczy. Ale pięknie będzie w Twoim nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 jesssuuu jakie cudenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.02.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Wiedziałam, że będą CUDNE !!!!! i będą wspaniale pasowały do twojego domku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 04.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Jeeeeeju! Jaki to jest MEBEL!!!Cudo nie mebel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Przepiękne i z duszą !!! Tego chyba właśnie szukalaś Cieszę się razem z Tobą,że znalazłaś! Buziak :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hm...... świetne mebelki mam pytanko bo wiem że to i nie jest Twój pierwszy dom...... zawsze miałaś taki styl czy tylko ten dom chcesz tak urządzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts