Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

:oops: :oops: witam :oops: po "krótkiej" przerwie....

Ale się uśmiałam z tego powyższego przepisu na szarlotkę dla mężczyzn bo....mój właśnie teraz wziął się za szarlotkę........ :lol: :lol: :lol: :lol: zawołałam go i przeczytałam ten przepis ale....nie wiedziec czemu nie rozśmieszył go :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiem że jestem spóźniona na doradzanie co do oświetlenia salonu ale ja też bym nie zrezygnowała z kinkietów, takie boczne delikatniejsze światło jest bardzo często potrzebne....jak masz taki duży salon to 2 żyrandole będą bardzo ładne i funkcjonalne ale z kinkietów nie rezygnuj.

gorąco pozdrawiam

Małgoś... przegapiłam :oops: :oops: :oops:

pisałyśmy jednocześnie :roll: ... pseplasam

Wiesz... ten przepis dla mojego też jakoś mało śmieszny był :-? :roll: ... męska ambicja czy co :roll: ?

Twój to chociaż brał się za szarlotkę, ale mojego doświadczenia kulinarne... przemilczę :wink:

Na oświetlenie i doradzanie wcale się nie spóźniłaś, dłuuugo jeszcze żaróweczki wisieć będą... nie łatwo wyszperać coś ciekawego...

Wiem na pewno, że kinkiety będą, cztery, ale żyrandol chyba jeden zostanie... i oczywiście coś stojącego... bo lubię :D

Upsss :oops: ...no coooo :roll: :wink: :lol:

Również pozdrawiam gorąco i mam nadzieję gościć Cię już częściej :p

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam, jeśli uraziłam, ale jak dla mnie ... żadne nie wchodzą w grę :oops:

No coś Tyyyy.... ja taka urażalska nie jezdem...

Przeciez każdy ma prawo do własnego zdania, ale chętnie poznam Twoją propozycję, oczywiście spełniającą moje wymogi :D

1. Metalowe, stalowe...

2. Białe...

3. Dwuskrzydłowe...

Hej

Nie chciałabym żeby wyszło, ze chwalę bo ja takie mam ale juz wiem, ze stalowe drzwi zamarzają, albo skraplaja się od wewn.- takie ma m.in. szwagier i narzeka strasznie.

My mamy z włókna szklanego i baardzo sobie chwalę. http://www.euronord.com.pl/produkty,drzwi-zewnetrzne-wlokno-szklane-prestige,opis.html

Są super szczelne, maja specjalną gąbkę która nie wpuszcza powietrza. Psica drapie w drzwi i jak dotąd śladów nie ma. Na razie druga zima mija i jest super.

Muszą być dwuskrzydłowe...

jedno moim zdaniem nie pasują do dworu.

Właśnie opisałam, że te wszystkie dwuskrzydłowe to półtoraskrzydłowe, a takich naprawdę dwu nie znalazłam. W poniedziałek zadzwonię do tych Twoich i popytam... wybieram się też pomacać A i B... zobaczymy :roll:

cyt.Drzwi stosowane są jako zamiennik istniejących drzwi dwuskrzydłowych w starym budownictwie. :wink:

Muszą być dwuskrzydłowe...

jedno moim zdaniem nie pasują do dworu.

Właśnie opisałam, że te wszystkie dwuskrzydłowe to półtoraskrzydłowe, a takich naprawdę dwu nie znalazłam. W poniedziałek zadzwonię do tych Twoich i popytam... wybieram się też pomacać A i B... zobaczymy :roll:

cyt.Drzwi stosowane są jako zamiennik istniejących drzwi dwuskrzydłowych w starym budownictwie. :wink:

nie zrozumiałyśmy się, to opis do tych dwuskrzydłowych, i tu zgadzam się w całej rozciagłości. Ja pisałam, że jednoskrzydłowe nie pasują mi do dworu :p

Hej

Nie chciałabym żeby wyszło, ze chwalę bo ja takie mam ale juz wiem, ze stalowe drzwi zamarzają, albo skraplaja się od wewn.- takie ma m.in. szwagier i narzeka strasznie.

My mamy z włókna szklanego i baardzo sobie chwalę. http://www.euronord.com.pl/produkty,drzwi-zewnetrzne-wlokno-szklane-prestige,opis.html

Są super szczelne, maja specjalną gąbkę która nie wpuszcza powietrza. Psica drapie w drzwi i jak dotąd śladów nie ma. Na razie druga zima mija i jest super.

I naprawdę nie ma śladów po pazurkach :-? ? Muszę się wgryźć :roll:

Stalowe użytkujemy od.... xxxx lat. Na ocieplanych nic się nie skrapla :roll: , chociaż fakt, są zimne.

Sądzę, że ocieplanych szwagier nie ma bo klnie na nie strasznie.

My te drzwi znaleźliśmy na targach jeszcze przed budową :oops: I pozostaliśmy im wierni do końca. Nawet ich koszt nas nie odstraszył.

Może gdzieś niedaleko Ciebie mają siedzibę albo oddział, moze jakieś targi budowlane bedą to przyjadą. Warto popytać.

no i co? nie podobają Ci się te dwuskrzydłowe, które podesłałam?

Nooooo.... podobają :roll: .... nawet z tamtych które ja wybrałam, tak najbardziej to przemawiają do mnie właśnie te najprostsze...

:lol: :lol: :lol: tylko nikomu się nie podobały :lol: :lol: :lol:

w pn. tak jak pisałam, dzwonię do Twoich i oglądam swoje :D .

Większość, baaaa wszyscy są za A. hmmmm :-? ....