Arctica 13.02.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 witam po "krótkiej" przerwie.... Ale się uśmiałam z tego powyższego przepisu na szarlotkę dla mężczyzn bo....mój właśnie teraz wziął się za szarlotkę........ zawołałam go i przeczytałam ten przepis ale....nie wiedziec czemu nie rozśmieszył go Wiem że jestem spóźniona na doradzanie co do oświetlenia salonu ale ja też bym nie zrezygnowała z kinkietów, takie boczne delikatniejsze światło jest bardzo często potrzebne....jak masz taki duży salon to 2 żyrandole będą bardzo ładne i funkcjonalne ale z kinkietów nie rezygnuj. gorąco pozdrawiam Małgoś... przegapiłam pisałyśmy jednocześnie ... pseplasam Wiesz... ten przepis dla mojego też jakoś mało śmieszny był ... męska ambicja czy co ? Twój to chociaż brał się za szarlotkę, ale mojego doświadczenia kulinarne... przemilczę Na oświetlenie i doradzanie wcale się nie spóźniłaś, dłuuugo jeszcze żaróweczki wisieć będą... nie łatwo wyszperać coś ciekawego... Wiem na pewno, że kinkiety będą, cztery, ale żyrandol chyba jeden zostanie... i oczywiście coś stojącego... bo lubię Upsss ...no coooo Również pozdrawiam gorąco i mam nadzieję gościć Cię już częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Przepraszam, jeśli uraziłam, ale jak dla mnie ... żadne nie wchodzą w grę No coś Tyyyy.... ja taka urażalska nie jezdem... Przeciez każdy ma prawo do własnego zdania, ale chętnie poznam Twoją propozycję, oczywiście spełniającą moje wymogi 1. Metalowe, stalowe... 2. Białe... 3. Dwuskrzydłowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Jeśli już mają być 2-skrzydłowe, to zdecydowałabym się na równy podział skrzydeł. Tamte, które są na fotkach powyżej, absolutnie nie pasują (wg mnie). Ja wybrałabym takiego typu: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.artdelet.pl/dc32_html_7d0fcf97.png&imgrefurl=http://www.artdelet.pl/dc32.html&usg=__7NnBQysfkat0O1_XerVx3jtRSdA=&h=426&w=313&sz=88&hl=pl&start=64&um=1&itbs=1&tbnid=LYsmfJp98jZivM:&tbnh=126&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Ddrzwi%2Bstalowe%2Bdwuskrzyd%25C5%2582owe%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4GFRE_plPL361PL361%26sa%3DN%26start%3D60%26um%3D1 Na pewno białe też zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 HejNie chciałabym żeby wyszło, ze chwalę bo ja takie mam ale juz wiem, ze stalowe drzwi zamarzają, albo skraplaja się od wewn.- takie ma m.in. szwagier i narzeka strasznie.My mamy z włókna szklanego i baardzo sobie chwalę. http://www.euronord.com.pl/produkty,drzwi-zewnetrzne-wlokno-szklane-prestige,opis.html Są super szczelne, maja specjalną gąbkę która nie wpuszcza powietrza. Psica drapie w drzwi i jak dotąd śladów nie ma. Na razie druga zima mija i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Muszą być dwuskrzydłowe... jedno moim zdaniem nie pasują do dworu. Właśnie opisałam, że te wszystkie dwuskrzydłowe to półtoraskrzydłowe, a takich naprawdę dwu nie znalazłam. W poniedziałek zadzwonię do tych Twoich i popytam... wybieram się też pomacać A i B... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Muszą być dwuskrzydłowe... jedno moim zdaniem nie pasują do dworu. Właśnie opisałam, że te wszystkie dwuskrzydłowe to półtoraskrzydłowe, a takich naprawdę dwu nie znalazłam. W poniedziałek zadzwonię do tych Twoich i popytam... wybieram się też pomacać A i B... zobaczymy cyt.Drzwi stosowane są jako zamiennik istniejących drzwi dwuskrzydłowych w starym budownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Muszą być dwuskrzydłowe... jedno moim zdaniem nie pasują do dworu. Właśnie opisałam, że te wszystkie dwuskrzydłowe to półtoraskrzydłowe, a takich naprawdę dwu nie znalazłam. W poniedziałek zadzwonię do tych Twoich i popytam... wybieram się też pomacać A i B... zobaczymy cyt.Drzwi stosowane są jako zamiennik istniejących drzwi dwuskrzydłowych w starym budownictwie. nie zrozumiałyśmy się, to opis do tych dwuskrzydłowych, i tu zgadzam się w całej rozciagłości. Ja pisałam, że jednoskrzydłowe nie pasują mi do dworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 no i co? nie podobają Ci się te dwuskrzydłowe, które podesłałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Hej Nie chciałabym żeby wyszło, ze chwalę bo ja takie mam ale juz wiem, ze stalowe drzwi zamarzają, albo skraplaja się od wewn.- takie ma m.in. szwagier i narzeka strasznie. My mamy z włókna szklanego i baardzo sobie chwalę. http://www.euronord.com.pl/produkty,drzwi-zewnetrzne-wlokno-szklane-prestige,opis.html Są super szczelne, maja specjalną gąbkę która nie wpuszcza powietrza. Psica drapie w drzwi i jak dotąd śladów nie ma. Na razie druga zima mija i jest super. I naprawdę nie ma śladów po pazurkach ? Muszę się wgryźć Stalowe użytkujemy od.... xxxx lat. Na ocieplanych nic się nie skrapla , chociaż fakt, są zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Sądzę, że ocieplanych szwagier nie ma bo klnie na nie strasznie. My te drzwi znaleźliśmy na targach jeszcze przed budową I pozostaliśmy im wierni do końca. Nawet ich koszt nas nie odstraszył. Może gdzieś niedaleko Ciebie mają siedzibę albo oddział, moze jakieś targi budowlane bedą to przyjadą. Warto popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Idę się wgryzać w temat.... chociaż takie 2600 za jedno doświetle mnie akurat nie zachęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Wróciłam... Wiolu, ta Twoja firma nie robi dwuskrzydłowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 no i co? nie podobają Ci się te dwuskrzydłowe, które podesłałam? Nooooo.... podobają .... nawet z tamtych które ja wybrałam, tak najbardziej to przemawiają do mnie właśnie te najprostsze... tylko nikomu się nie podobały w pn. tak jak pisałam, dzwonię do Twoich i oglądam swoje . Większość, baaaa wszyscy są za A. hmmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 ja nie jestem za żadnymi z tamtych, więc nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 no wszyscy poza Tobą A jak nie da się takich symetrycznych to chyba te najprostsze będą ....... tylko klamki do wymiany , chyba żebym sie zakochała na macaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Czesc Euronord robi doswietlacze do drzwi, takie połówki. Ale szukaj, szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Podobają mi się A ew. D ale nie wiem czy by mi się za szybko nie znudziły te kwiatuszki i wtedy to kicha. A tak w ogóle to by mi się najlepiej widziały całe dwuskrzydłowe, ale skoro nie ma...... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem pewnej rzeczy... Wysłałam posta o 10.06 a wbiła się godzina 11 dlaczego? na kompie mam prawidłową godzinę więc skąd to przesunięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem pewnej rzeczy... Wysłałam posta o 10.06 a wbiła się godzina 11 dlaczego? na kompie mam prawidłową godzinę więc skąd to przesunięcie W profilu masz pasek "strefa czasowa". Ma być ustawione na "+1" i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.02.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No i mam zagwoździa Skoro wszyscy (poza Monią ) wybrali by A. to co ja mam zrobic, jak nie brałam ich w ogóle pod uwagę Wiem, wiem.... mój dom, mi ma się podobać, ale fajnie jak podoba się nie tylko mi idę kombinować w paincie... może mnie olśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts