Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arctica, bardzo elegancki serwis, można celebrować picie herbaty zaparzonej w dzbanku, polewanej do pięknych porcelanowych filiżanek.

Nie lubię pić herbaty w szklankach, ani kawy w kubkach.

Co do wyboru szafy czy garderoba, zdecydowanie garderoba.

Poznajesz? U mie taki Cmielów - stary, babciny i niestety już niekompletny i zaledwie na 7 osób, ale do codziennego użytku jest OK :wink:

http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d89c5481c152508ad09b33ed42294.jpg

http://www.fototube.pl/pix/img5/org/d41d8fff728999b7958807fa177486ae.jpg

Pewnie i Twój posłuży jeszcze wnukom :D

http://foto0.m.onet.pl/_m/36a3ef532da900551a01b61dff52be40,10,19,0.jpg

Ja taki zestaw dostałam od teściowej. ALe nie wiedziałam, że on należy do tych lepszych bo używamy go na codzień :oops: Nadają sie do zmywarki i nie blaknie ten złoty szlaczek, na dodatek za kilka złotych mozna dokupić pojedyncze sztuki gdyby sie zbiły :lol:

Arctica, bardzo elegancki serwis, można celebrować picie herbaty zaparzonej w dzbanku, polewanej do pięknych porcelanowych filiżanek.

Nie lubię pić herbaty w szklankach, ani kawy w kubkach.

Co do wyboru szafy czy garderoba, zdecydowanie garderoba.

Dziękuję... mi zwłaszcza te malusieńkie filiżanusie podpasowały... uwielbiam mocną kawę, a w dużych po prostu nie wypada :wink: ... a tak, dzbanuszek espresso i można pracować :D ... muszę jeszcze dokupić sobie dzbanek z podgrzewaczem, bo jest w tym fasonie :)

Ps. dobrze, że mi przypomniałaś o garderobie... miałam pomyśleć i zapomniałam :lol:

Ja taki zestaw dostałam od teściowej. ALe nie wiedziałam, że on należy do tych lepszych bo używamy go na codzień :oops: Nadają sie do zmywarki i nie blaknie ten złoty szlaczek, na dodatek za kilka złotych mozna dokupić pojedyncze sztuki gdyby sie zbiły :lol:

Wioluś... ja też do użytku codziennego kupiłam... to jest najmniej ozdobna wersja z tego fasonu :roll: ...

Co prawda nie mam zmywarki i nie zamierzam mieć, ale mi mówiono, że się nie nadaje, hmmmm :-?