sipatka 07.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A ja odkąd przemalowałam włosy z bląd na ciemny i do dzisiaj nie umalowałam odrostów znalazłam sobie sama na swoim czubku głowy jeden biały . Ciekawe a ponoć zaczyna się siwieć od skroni . Nie ma się co wstydzić - żadna w tym moja zasługa, że mam - sorki miałam (bo go zaraz wyrwałam) tylko jednego siwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hahahaaaaa.... w miejscu jednego wyrwanego siwego wyrasta siedem nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.03.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hahahaaaaa.... w miejscu jednego wyrwanego siwego wyrasta siedem nowych To samo (z przerażeniem) powiedziała mi moja córcia. Ale jak to usłyszał mój prawie łysy tato to się zmartwił że nie wiedział tego wcześniej toby nie wyłysiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam!!! Arctica............dziekuje , że robiłaś taki plan działania!!!!!! jak go przeczytałam.....to też ciśnienie mi sie podniosło do działania u nas!!!! .....bo tak szczerze mówiąc.....dotychczas nie przebudziłam sie jeszcze ze snu zimowego ale po Twoim poście.......zabieram sie do roboty!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 widzę że koniec wakacji dla ciebie bedzie wielkim poczatkiem nowego etapu zycia - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Trzmam mocno kciuki za wszystkie spisane cele budowlane!!! Z Waszym zapałem, pracowitością i zdolnościamy na pewno wszystko się uda! My też mamy w dzienniku ze 2 takie "listy życzeń" jak ja to nazywam Bardzo się przydały, mało tego do tej pory je konsekwentnie realizujemy Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Właśnie wróciliśmy z koncertu... bardzo się opierałam, bo nie kciało mi się tyłka ruszyć, do wzrokowej używalności się doprowadzić, ale jestem bardzo wdzięczna mężulkowi, że się nie poddał i mnie wyciągnął. Naładowałm się... na min. tydzień Warto czasami ulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Karolinko... dziękuję za wiarę w nas... damy radę, co mamy nie dać Zuzka... tak naprawdę, to nowe życie zacznie się dopiero następnej wiosny, jak będziemy mogli zająć się tym o czym marzymy ... to że zamieszkamy, nie znaczy, że będzie to koniec budowy, a właściwie wykańczania Kaluś... cieszę się, że Cię obudziłam... jeszcze tylko się wykuruj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Arctica, tak się zastanawiam, czy Ty mnie kiedyś przestaniesz zadziwiać.. chyba jednak nie Lista super, widać, że fachowo do rzeczy się zbierasz, cóż doświadczenie robi swoje, prawda? Zostawiam buziaki i uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie w dniu najbardziej komunistycznego święta jaki nam pozostało. Nieee, zapomniałam, jeszcze Święto Pracy mamy Ale wróćmy do Dnia Kobiet... nigdy go nie obchodzimy, mąż znając moje podejście do sprawy nawet nie próbował wyskakiwać z kfiotkami ... a w tym roku... najpierw wczorajszy cudowny koncert, a dziś dostałam ooooooooogromny bukiet, 130 sztuk, 2 metrowych.................................................................... słupków ogrodzeniowych niestety bez wstążeczki , ale za to z daszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Hej kochana az mnie zatkało jak wszystko konsekwentnie napisałaś ,życzę Ciu z całego serducha oby Ci się udało wszystko zrealizowac ,to bedziemy swietować razem Twoja przeprowadzkę !!!! na koniec wakacji pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie w dniu najbardziej komunistycznego święta jaki nam pozostało. Nieee, zapomniałam, jeszcze Święto Pracy mamy Ale wróćmy do Dnia Kobiet... nigdy go nie obchodzimy, mąż znając moje podejście do sprawy nawet nie próbował wyskakiwać z kfiotkami ... a w tym roku... najpierw wczorajszy cudowny koncert, a dziś dostałam ooooooooogromny bukiet, 130 sztuk, 2 metrowych.................................................................... słupków ogrodzeniowych niestety bez wstążeczki , ale za to z daszkami no wiesz coś pożytecznego dostałaś ,a pózniej razem zaczniecie sobie grodzic waszą działeczkę ihhiihi i jak tez może być przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 czesc Ja dziś też zamawiam słupki to znaczy mąż dla mnie zamawia To chyba tak już mają baby budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie w dniu najbardziej komunistycznego święta jaki nam pozostało. Nieee, zapomniałam, jeszcze Święto Pracy mamy Ale wróćmy do Dnia Kobiet... nigdy go nie obchodzimy, mąż znając moje podejście do sprawy nawet nie próbował wyskakiwać z kfiotkami ... a w tym roku... najpierw wczorajszy cudowny koncert, a dziś dostałam ooooooooogromny bukiet, 130 sztuk, 2 metrowych.................................................................... słupków ogrodzeniowych niestety bez wstążeczki , ale za to z daszkami no wiesz coś pożytecznego dostałaś ,a pózniej razem zaczniecie sobie grodzic waszą działeczkę ihhiihi i jak tez może być przyjemnie to się M postarał....... miał nosa!!! 8 marca taaaaaaaaaaaaaaaki bukiet!!! nawet jesli go nie obchodzisz, to i tak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 oczywiście miałam na myśli święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 wspaniały bukiet ja dostałam 10 worków kory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Monia, arctica - ale romantyczni ci Wasi mężowie Mój o 5 rano SMSa przysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 A mój zadzwonił żebym wczorajszego wina nie wypijała do końca sama cos szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.03.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Hej kochana az mnie zatkało jak wszystko konsekwentnie napisałaś ,życzę Ciu z całego serducha oby Ci się udało wszystko zrealizowac ,to bedziemy swietować razem Twoja przeprowadzkę !!!! na koniec wakacji pozdrawiam gorąco Dzięki... przeprowadzka będzie na tyle rooooooozciąąąąąągnięta w czasie, że nawet się nie zorientuję, że to już ... z racji odległości wcześniej będziemy pomieszkiwać A napisałam nie wszystko... trzeba jeszcze sad dokończyć czyścić. Trochę już późno, ale podobno lepiej późno niż wcale . a pózniej razem zaczniecie sobie grodzic waszą działeczkę ihhiihi i jak tez może być przyjemnie mało później... jutro zaczynamy , co prawda jeszcze nie słupki, ale widoczne przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts