monia i marek 11.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzień dobry Chyba się ociepliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tia ociepliło Po to żeby w weekend sypnąć śniegiem Mam już powyżej dziurek w nosie tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Jeszcze następny tydzień będzie zimowy Czyżby kalendarzowa zima miała trwać zgodnie z kalendarzem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Oby tylko nie trwała dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Oby tylko nie trwała dłużej oj nawet nie straszcie dziewczyny lepiej zeby zaczęło sie ocieplac ,ja juz nie zniose dlużej tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam podobne odczucia. Tato pojechał właśnie z małżem kopać rowek pod przewód elektryczny. Dzwonił: córeczko tu jest tak twardo że musimy od kogoś kilof pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witammmmmmmmmm.... A pisałam dziewczyny: TOPIĆ MARZANNĘ Mój grudnik pięknieje z dnia na dzień, ale juz nie ma za dużo pąków To z tydzień takiego ochłodzenia i będzie cieplej Wigila po lodzie (była!) to Wielkanoc po lodzie ( ne ne)... Budziet charszo A właśnie, z tamtego roku miałam hiacytengoi... słabiutko mi zakwitł Czyzby z tymi kwiatami jak z tą pietruszką Arctici?????????? Arctica a ja myslałam, że tam w budynku masz tak jak na zewnątrz... To sporo pracy... faktycznie, ja wiem ile czeka nas, aż czasami głowa mnie boli od tego myslenia, a jak Misiek mi wyskoczy z pomysłami to w ogóle mam kogel mogel w łepetynie A z tymi smsami to mnie rozbawiłaś do łez -bo widzę Ciebie i męza, który na ich dźwięk się pręży i krzyczy - co tam znowu zamówiłaś... Ale serwis super, nu to kubki do niego, to w ogóle super Rozchoruję się przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cześć dziewczyny... właśnie wróciłam, zadek ma zmarzł okrutnie , zaraz zwiewam do sauny, ale wpadłam się pochwalić ... Dwie pozycje z tych na liście mogę już połowicznie odhaczyć ... Rowek wykopany pod RBT-kę, całe 140 metrów , i droga dojazdowa do chałupy zagruzowana.... prawie ... bo piasek na podsypkę pod ten gruz nie dojechał i zagruzowane to co było wysypane, jakieś 50 metrów. Rondo będziemy rzeźbić jak już naszego ciapka ściągniemy na budowę, ale piach i gruz czekają Poza tym wyrwaliśmy (jak to ładnie brzmi , koparka wyrwała ) drzewa przeszkadzające winnicy i parę karp. Obok winnicy mam zamiar nasadzić malin, borówek, poziomek, agrestu i wszelakich warzyw... ale te ostatnie dopiero w przyszłym roku. Całość będziemy musieli dodatkowo ogrodzić, a jest tego bagatela jakieś 5000 m2 Aaaa... jeszcze miałam napisać o czym zapomniałam na liście prac ... Ano domek bez szamba i bez komina/kominów to chyba nieteges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tylko przyczepę jakąś przytargaj to akurat mam!!!!!!!!!!! To dawaj... dziś świeżutka dostawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A najgorsze to to że jak ja już coś wymysliłam pewna że jest oki to on mi propozycję inną dawał i znowu . tylko na małża spoglądałam a jego twarz coraz to bardziej marsowa się robiła. Jego do rozpaczy doprowadza moje niezdecydowanie. to już hydraulicy zauważyli i jak coś wynegocjowali to zaraz rysowali na ścianie cobym się nie rozmysliła Jak to dobrze, że sama będę sobie te gniazdka robić ... i tak zawsze wszystko na mnie jest ... cała ta zabawa w budowanie domu ale z wyłącznikiem schodowym na wyłączanie w łóżku to dobry patent... chociaż z tego co wiem jakaś tam konfiguracja nie działa, czasami nie można akurat tym bliżej włączyć/wyłączyć To fajne łobrazki na ścianach masz... aż szkoda tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 W sypialni zrobiliśmy włączniki do kinkietów po bokach łóżka biorąc pod uwagę TYLKO upatrzone łóżko. I jakbyśmy chcieli zamienić je na inne, trochę szersze to niestety zakryłoby włączniki W wiatrołapie mamy lampę na czujkę ruchu - co prawda bardzo ograniczyło nam to wybór (choć można kupić oddzielnie lampę i podłączyć do niej czujkę ruchu), ale mamy tam 3 drzwi (zew, do garażu, wew) i nie chciałam 3 włączników. A tak jak ktoś tylko wchodzi to światło zapala się, potem gaśnie samo. Sprawdziło się super. Witaj... Jak to dobrze, że mam już wyrko , a czujkę ruchu zciągam do siebie... zawsze po ciemku muszę do kontaktu lecieć, ja to wiem gdzie, ale wychodzący goście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzień dobry Chyba się ociepliło Witaj Moniu... ociepliło???? ... chiba pod kołdrą Przez kilka godzin w południe było ok., ale tylko w sadzie na słońcu i za wiatrem . Przed chwilą mąż krzyknął newsa, że do końca marca ma być mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam podobne odczucia. Tato pojechał właśnie z małżem kopać rowek pod przewód elektryczny. Dzwonił: córeczko tu jest tak twardo że musimy od kogoś kilof pożyczyć że nie powiem... a nie mówiłam ... u nas też miejscami zmarzliny do 20 cm , ale rowek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A z tymi smsami to mnie rozbawiłaś do łez -bo widzę Ciebie i męza, który na ich dźwięk się pręży i krzyczy - co tam znowu zamówiłaś... Ale serwis super, nu to kubki do niego, to w ogóle super Rozchoruję się przez Ciebie to chyba najmniej lubiany dźwięk... albo płacę rachunki, albo coś zamówiłam i reguluję należności ... jak by nie patrzeć zawsze w złą stronę kasa płynie Ps. nie choruj... tylko se kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Artico, gratuluję poczynań na działce! Ja od wczoraj kompletnie straciłam motywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No wiem , bardzo mi przykro Tak to już u nas jest, że nie szanuje się cudzej własności i cudzych uczuć . Dlatego my nie liczymy nawet, że możemy cokolwiek zostawić. Właśnie wykorzystując mróz chcemy ściągnąć strop i też się mocno zastanawiam, czy nóg nie dostanie . Wierzę, że wiosna, taka prawdziwa przyniesie Ci nowe chęci do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wierzę, że wiosna, taka prawdziwa przyniesie Ci nowe chęci do działania Tylko kiedy ona przyjdzie?jak tu zapowiadają nowe opady śniegu i to jaaaaaakieee?Chyba naszykuję narty i popędzę gdzieś odreagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień dobryZasypało nas i dalej sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.03.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dzień dobry wiolasz, nie strasz, mam nadzieję, że Opole jest wystarczająco daleko i te twoje śnieżyce do nas nie dotrą Kurcze, doczytałam na onecie - od soboty do poniedziałku śnieg A tulipany i narcyzy tak ładnie wychylają się spod ziemi... WIDZIAŁ KTOŚ WIOSNĘ??? DAWAĆ JĄ TU PRĘDKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Tulipany to się jeszcze da obsypać a ja mam montaż szamba przecisk prądu i wody pod asfaltem na jutro . Jak ja to wytrzymam w taką zawieruchę jaką mi prognozują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts