wiolasz 12.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 U mnie dalej sypie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A u mnie nie i mam nadzieję cichutką i skromniutką że nadal nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 UWAGA, UWAGA!!!!!! NASTĘPNY WEEKEND MA BYĆ WIOSENNY!!!! Tak słyszałam w radio od głównego meteo Więc zaciśnijmy zęby... wytrzymamy A u nas zzzzimno, pochmurno, prószyło ... Cebulowe się nie boją śniegu ...a ja mam montaż szamba przecisk prądu i wody pod asfaltem na jutro . Jak ja to wytrzymam w taką zawieruchę jaką mi prognozują Zostaje ognicho rozchajcować, albo....... za robotę się wziąć WIDZIAŁ KTOŚ WIOSNĘ??? DAWAĆ JĄ TU PRĘDKO To u Ciebie będzie najpierw , daj znać Zasypało nas i dalej sypie. nie strasz Chyba naszykuję narty i popędzę gdzieś odreagować. W górach to se może i cały rok być zima , nie przeszkadza mi , u nas ma być ciepło i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 DO KOŃCA KWIETNIA 1- zagruzować podjazd do domu wraz z rondem, ok. 130m. 2- ogrodzenie, całe 1,5 km, z przodu zostanie tylko niedocelowe też z siatki leśnej (docelowe zostanie do wykonania na wiosnę.... następną ) 3- RBT z przyłączem do domu 4- zaorać, doprowadzić do urzytkowalności ok 1 ha pod ogród ozdobny, oraz winnicę i warzywniak 5- posadzić "trochę" drzew... ile się da 6- rozłożyć kanalizację 7- wylać chudziak 8- ulać podciągi i kolumny 9- rozłożyć strop Pamiętacie???? 1- prawie wykonane 2- kupione słupki, przygotowane wierzby co mają miejscowo za słupki robić, żywopłot i las wyczyszczony pod rozciągnięcie siatki 3- wykopany rów pod przyłącze, elektryk obgadany czeka na sygnał 4- jak rozmarznie to wstępnie przyszły piątek obgadany na oranie, winnica i warzywniak wyczyszczone z drzew i karp, gotowe do orania 5- jeszcze nie zamawiam bo co ja z nimi zrobię 6- zrobiony projekt i policzone rury, rurki, kolanka, trójniki i inne 7- ... aaaa, żwirek zamówiony, ma przyjechać póki nie rozmarznie 8- ... 9- zamówiony, dostawa na wtorek , czyli do wtorku musi być mróz Jesteście ze mnie dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Aaaaaa.... zapomniałam ... najpierw na listę do wykonania wpisać, a później się pochwalić MAMY SZAMBO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No, no...... ja zawsze w was wierzyłam czyli zgodnie z planem? A mam pytanie? To szambo to teraz robiliście??? Jaaaaak? Udarem, czy dynamitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 DO KOŃCA KWIETNIA 1- zagruzować podjazd do domu wraz z rondem, ok. 130m. 2- ogrodzenie, całe 1,5 km, z przodu zostanie tylko niedocelowe też z siatki leśnej (docelowe zostanie do wykonania na wiosnę.... następną ) 3- RBT z przyłączem do domu 4- zaorać, doprowadzić do urzytkowalności ok 1 ha pod ogród ozdobny, oraz winnicę i warzywniak 5- posadzić "trochę" drzew... ile się da 6- rozłożyć kanalizację 7- wylać chudziak 8- ulać podciągi i kolumny 9- rozłożyć strop Pamiętacie???? 1- prawie wykonane 2- kupione słupki, przygotowane wierzby co mają miejscowo za słupki robić, żywopłot i las wyczyszczony pod rozciągnięcie siatki 3- wykopany rów pod przyłącze, elektryk obgadany czeka na sygnał 4- jak rozmarznie to wstępnie przyszły piątek obgadany na oranie, winnica i warzywniak wyczyszczone z drzew i karp, gotowe do orania 5- jeszcze nie zamawiam bo co ja z nimi zrobię 6- zrobiony projekt i policzone rury, rurki, kolanka, trójniki i inne 7- ... aaaa, żwirek zamówiony, ma przyjechać póki nie rozmarznie 8- ... 9- zamówiony, dostawa na wtorek , czyli do wtorku musi być mróz Jesteście ze mnie dumni Jestem z Ciebie BARDZO dumna!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 JESTEM DUMNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No, no...... ja zawsze w was wierzyłam czyli zgodnie z planem? A mam pytanie? To szambo to teraz robiliście??? Jaaaaak? Udarem, czy dynamitem? O rany smarkam, ryczę ze smiechu ahahaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No, no...... ja zawsze w was wierzyłam czyli zgodnie z planem? A mam pytanie? To szambo to teraz robiliście??? Jaaaaak? Udarem, czy dynamitem? to się uśmiałam... Dziurę mieliśmy dobra kobieto wydłubaną już jesienią... Ale wczoraj rów po kabel kopaliśmy, ponad 100m, i nie dynamitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No, no...... ja zawsze w was wierzyłam czyli zgodnie z planem? A mam pytanie? To szambo to teraz robiliście??? Jaaaaak? Udarem, czy dynamitem? O rany smarkam, ryczę ze smiechu ahahaaaaaaaaaa Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jestem z Ciebie BARDZO dumna!!!!!!! JESTEM DUMNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 i trzymaj tak dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.03.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 wpdałam bo tu Wiosnę obiecują ale mam nadzieję że na obiecankach nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No, no...... ja zawsze w was wierzyłam czyli zgodnie z planem? A mam pytanie? To szambo to teraz robiliście??? Jaaaaak? Udarem, czy dynamitem? to się uśmiałam... Dziurę mieliśmy dobra kobieto wydłubaną już jesienią... Ale wczoraj rów po kabel kopaliśmy, ponad 100m, i nie dynamitem A to przepraszam!!!!! Już chciałam wysyłać męża do ruskich po jakąś laskę dynamitu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A u mnie zmiany. Nie będzie jutro przepychania rur . Pan "przepychowy" się rozchorował i zrobią to w poniedziałek . Jestem nieskończenie smutna bo strasznie chciałam to wszystko zobaczyć a w poniedziałek choćbym pękła wolnego nie dostanę. Dopiero we wtorek - na okna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 UWAGA, UWAGA!!!!!! NASTĘPNY WEEKEND MA BYĆ WIOSENNY!!!! Tak słyszałam w radio od głównego meteo Więc zaciśnijmy zęby... wytrzymamy A u nas zzzzimno, pochmurno, prószyło ... Cebulowe się nie boją śniegu WIDZIAŁ KTOŚ WIOSNĘ??? DAWAĆ JĄ TU PRĘDKO To u Ciebie będzie najpierw , daj znać I trzymajmy się tej wersji, a jak coś będę wiedziała dam znać No, no...... ja zawsze w was wierzyłam czyli zgodnie z planem? A mam pytanie? To szambo to teraz robiliście??? Jaaaaak? Udarem, czy dynamitem? Skłonna byłam twierdzić, że....dynamitem A tak w ogóle to jestem z ciebie bardzo dumna Arctisiu, super się planu trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witaj, Arctico Szalejecie z robotami Ja też dzisiaj uzgadniałam szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Arctico i to mi się podoba Konsekwentnie realizowany plan punkt po punkcie! I to Siamiutcy Jestem z Ciebie baaaardzo ,ale to baaardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 12.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No, no, no kochana!!! ja także oczywiście bardzo dumna z Ciebie jestem Wyrabiasz 200 % swojej normy, a ile procent normy "normalnego człowieka" ??? Pewnie skali by brakło! Naprawdę SUPER!!! Buźka :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts