szczukot 16.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam1) Jaka jest prawidlowa metoda izolacji wykuszu od gory (balkon). Czy cos w tym stylu : folia +styropian+folia+wylewka ze spadkiem na zewnątrz+hydroizolacja ? Czy np zamiast pierwszej folii dac dysperbit + pape termo ?2) Jak zrobic styro na tym balkonie ? Czy wyjsc np ta sama warstwa (i styropianu i betonu) ktora bedzie szla z wewnattrz domu ? Czy tez pod drzwiami balkonowymi zamurowac i oddzielic te dwie powierzchnie ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 przecie było tyle razy już... np świeżutki temat: http://forum.muratordom.pl/uszczelnienie-balkonu-nad-wykuszem,t168180.htm resztę zaraz zaserwuje Ci koleżanka cieszynianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.09.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No widzialem juz wiele takich watkow. Moja pierwsza czesc pytania jest konkretna : papa czy folia jako pierwsza warstwa ? A druga czesc pytania wogole malo popularna - nie znalazlem nigdzie zadnej odpowiedzi na to. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 16.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 i część trzecia: zamówienie księdza coby pokropił tarasik może nie będzie przeciekać/przemarzać.... /to chyba najlepiej się sprawdzi/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 16.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 spec od podłóg powiedział abym dał pape i styro A ja chyba dam folijkę okna mam załozone a on mi mówi abym uważal bo opalę okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 17.09.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 i część trzecia: zamówienie księdza coby pokropił tarasik może nie będzie przeciekać/przemarzać.... /to chyba najlepiej się sprawdzi/.... No jako elita forum, powinienes wiedziec : nie ma rzeczy zlych, sa najwyzej zle zrobione I dlatego szukam prawidlowego rozwiazania Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 17.09.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 spec od podłóg powiedział abym dał pape i styro A ja chyba dam folijkę okna mam załozone a on mi mówi abym uważal bo opalę okna No mam wlasnei podobna sytuacje. Do tego styropian juz blisko wiec musze szybko przypalac aby styro nie potopic jeszcze. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts