szczukot 16.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 WitamMusze przed ociepleniem domku warto by chyba zrobic od razu kotwy do balustrady na wykuszu. Mozecie dac jakies rady ? Chcialbym to zrobic od czola, ale nei mam pojecia jaka balustrade kiedys bede mial. Ile kotwe walna aby potem sie nei zdziwic, ze za malo ? Jakie kotwy ? Stawiac po jednej co jakis odcinek czy parami "po skosie" ? Fantomps. Moze jeszcze cos warto zrobic przezd ocieplnie aby sie nie zdziwic i nie pruc potem styro ? Jedyne co jeszcze wymyslilem to wprowadzilem gaz pod styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 16.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 szkoda, ze galeria konczy sie na stropie "no ale jak nawet nie ma czasu taczki zaladowac". gdzies widzialem takie okucia podobne do (flagowek) tyle, ze wlasnie byly do balustrad (slupkow) mocowanie na czolo wienca, balkonu. blacha zwrocila moja uwage bo cena byla spora jak na pol kilo stali z kilkoma otworkami. to na swierczeskiej chyba bylo ale g nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 17.09.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 szkoda, ze galeria konczy sie na stropie "no ale jak nawet nie ma czasu taczki zaladowac". gdzies widzialem takie okucia podobne do (flagowek) tyle, ze wlasnie byly do balustrad (slupkow) mocowanie na czolo wienca, balkonu. blacha zwrocila moja uwage bo cena byla spora jak na pol kilo stali z kilkoma otworkami. to na swierczeskiej chyba bylo ale g nie dam. Czlowiek nie ma czasu zdjec porobic, ale sie poprawie Na swierczewskiej tam w glebi w tym sklepie ze srubami ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts