szczukot 19.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Stoje przed dylemtame wyboru drzwi w garazu - zarowno tych wewnetrznych jak i zewnetrznych. W sumie zalezy mi zarowno na antywlamaniowych jak i cieplych (tych wewnetrznych do domu) 1) nie wiem czy te wewnetrzne nie powinny byc antywlamaniowe ? 2) Czy kupujac drzwi glowne popularne (np Gerda), moge kupic te pozostale dwie sztuki tez tej samej firmy i liczyc np, ze firma zrobi mi tak, ze jedne klucz bedzie pasowal do wszystkich drzwi ? Bo zabezpieczenia to w zaden sposob nie zmniejsza a wygode podwyzsza Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 19.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hm na temat Gerdy pisano że lipton poczytaj . Nie lepiej alarm załozyć niż z domu robic fortecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.09.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nie chodzi mi konkretnie o gerde. Moze byc np Dierre. Chodzi mi raczej o idee jednego klucza i kupna trzech roznych drzwi u jednego producenta Fantomps. Tak swoja droga, to Gerda ma tyle samo przeciwnikow co i inne marki, ale okazuje sie, ze we wszytskich wypadakch roznych marek, problemem jest raczej montaz i serwis niz sam produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts