basia228 09.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Też jestem podobnego zdania. KAżdą kuchnię trzeba myć. Umyć biały, błyszczący front to banał - wystarczy przejechać wilgotną mikrofibrą bez detergentów i po kłopocie. Mam tak teraz z meblami w łazience - super. W kuchni niestety jasnobrązowy front bez połysku - nie wiem co to za materiał ale trzeba się trochę naszorować, żeby zniknęły zacieki i paluchy. W nowym domku będzie kuchnia w błyszczącym ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Tu moja biała, jeszcze nieużywana i brudna;) http://images46.fotosik.pl/231/d3f618a172476759med.jpghttp://images42.fotosik.pl/144/e15ab25f99e58727med.jpghttp://images41.fotosik.pl/227/5c4d2e1683c653b9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 09.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jaksie, tylko pozazdrościć.......... Jak ja kocham takie kuchnie, proste i bez udziwnień. Świetnie wygląda w Twojej kuchni ten szary kolor ścian. Cuuuudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dziękuję, będę się bardzo pilnować, żeby jej nie zagracić.A jak myślicie, dodać tam jakiś akcent kolorystyczny? Raczej jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dziękuję, będę się bardzo pilnować, żeby jej nie zagracić. A jak myślicie, dodać tam jakiś akcent kolorystyczny? Raczej jestem na nie. Są 4 - wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 09.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Tu moja biała, jeszcze nieużywana i brudna;) http://images46.fotosik.pl/231/d3f618a172476759med.jpg http://images42.fotosik.pl/144/e15ab25f99e58727med.jpg ---------------------------- bardzo pieknie:) Jednak mam pytanie - jak wyglada otwieranie okna? Na moje oko wylewka bedzie przeszkadzala? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 To specjalna wylewka podokienna, składa się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 09.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 jaksie, bardzo fajnie. super kuchnia. a kolorów wystarczy moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 09.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 To dobrze, że myślicie podobnie. Zaczęłam wątpić, bo słyszę od mamy itp. że tak szaro, smutno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 09.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jest pięknie, nic nie dodawaj. Mam pytanie, chyba nie masz centralnego oświetlenia tylko małe lampki w suficie. Też tak sobie planuję ale czy nie jest za ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.01.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jest bardzo jasno. Do tego jeszcze dochodzą podszafkowe lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 10.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 hej dziewczyny, ja mam białą kuchnię Ikea Adel i napiszę tak: - czystość nie jest problemem żadnym, laminat się pięknie czyści mimo dwójki dzieciaczków i dwójki niesfornych kotków - kolor mojej kuchni jest taki wpadający w krem, nie wiem sama dlaczego ... Użytkuję ją od dwóch lat i .... tu się zaczynają schody znudziła mi się już ta biel i kombinuję jak by tu przemalować te białe fronty na kacze jajo (duck egg blue) ... ech, jak ja bym chciała nie zmieniać tak co chwilę zdania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jaksie kuchnia super Ja od mojej mamy też słyszę że u nas tak szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 10.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jaksie a co masz po lewej sronie? a i co to za bateria? też mam zaplanowany zlew pod oknem , ale teraz rozważam jego przesynięcie ze względu na baterię własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allanah 10.01.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 To dobrze, że myślicie podobnie. Zaczęłam wątpić, bo słyszę od mamy itp. że tak szaro, smutno ... Nic bym nie zmieniała, jest pięknie. Mam tylko jedno pytanie, z czego jest blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.01.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ana-76 dzięi, to bateria podokienna Kludi. Po lewej stronie mam dwie grube półki, ale nie zamierzam uch zbyt zagracić Allanah również dziękuję, to balt z konglomeratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donnawita 11.01.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziekuję za odpowiedzi , dotyczące jakości kuchni Ikea, nie wiem jakiej są jakości ale nic nie poradzę ze mi się podobają , no i oczywiście białe:) uważam ze do białego pasuje każdy kolor i różne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziekuję za odpowiedzi , dotyczące jakości kuchni Ikea, nie wiem jakiej są jakości ale nic nie poradzę ze mi się podobają , no i oczywiście białe:) uważam ze do białego pasuje każdy kolor i różne dodatki Może trzeba było sobie zadać trochę trudu i poszukać na forum tematów o meblach IKEA, było tego trochę. Sądzisz, że akurat w tym temacie jest tylu znawców kuchni z IKEA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dziekuję za odpowiedzi , dotyczące jakości kuchni Ikea, nie wiem jakiej są jakości ale nic nie poradzę ze mi się podobają , no i oczywiście białe:) uważam ze do białego pasuje każdy kolor i różne dodatki Może trzeba było sobie zadać trochę trudu i poszukać na forum tematów o meblach IKEA, było tego trochę. Sądzisz, że akurat w tym temacie jest tylu znawców kuchni z IKEA ? Jaksie, jeśli masz problem żeby nowemu forumowiczowi pomóc i udzielić odpowiedzi, to moze nie wysilaj się niepotrzebnie i daruj sobie ten jad, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.01.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Tam nie ma jadu, jest tylko adekwatna odpowiedź na uwagę o odpowiedziach forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts