Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Też jestem podobnego zdania. KAżdą kuchnię trzeba myć. Umyć biały, błyszczący front to banał - wystarczy przejechać wilgotną mikrofibrą bez detergentów i po kłopocie. Mam tak teraz z meblami w łazience - super. W kuchni niestety jasnobrązowy front bez połysku - nie wiem co to za materiał ale trzeba się trochę naszorować, żeby zniknęły zacieki i paluchy. W nowym domku będzie kuchnia w błyszczącym ecru.

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tu moja biała, jeszcze nieużywana i brudna;)

http://images46.fotosik.pl/231/d3f618a172476759med.jpg

http://images42.fotosik.pl/144/e15ab25f99e58727med.jpg

----------------------------

bardzo pieknie:)

Jednak mam pytanie - jak wyglada otwieranie okna? Na moje oko wylewka bedzie przeszkadzala?

.

hej dziewczyny,

ja mam białą kuchnię Ikea Adel i napiszę tak:

- czystość nie jest problemem żadnym, laminat się pięknie czyści mimo dwójki dzieciaczków i dwójki niesfornych kotków :-)

- kolor mojej kuchni jest taki wpadający w krem, nie wiem sama dlaczego ...

Użytkuję ją od dwóch lat i .... tu się zaczynają schody :oops: znudziła mi się już ta biel i kombinuję jak by tu przemalować te białe fronty na kacze jajo (duck egg blue) ...

ech, jak ja bym chciała nie zmieniać tak co chwilę zdania ... :cry:

Dziekuję za odpowiedzi , dotyczące jakości kuchni Ikea, nie wiem jakiej są jakości ale nic nie poradzę ze mi się podobają , no i oczywiście białe:) uważam ze do białego pasuje każdy kolor i różne dodatki :)

Może trzeba było sobie zadać trochę trudu i poszukać na forum tematów o meblach IKEA, było tego trochę.

Sądzisz, że akurat w tym temacie jest tylu znawców kuchni z IKEA :roll: ?

Dziekuję za odpowiedzi , dotyczące jakości kuchni Ikea, nie wiem jakiej są jakości ale nic nie poradzę ze mi się podobają , no i oczywiście białe:) uważam ze do białego pasuje każdy kolor i różne dodatki :)

Może trzeba było sobie zadać trochę trudu i poszukać na forum tematów o meblach IKEA, było tego trochę.

Sądzisz, że akurat w tym temacie jest tylu znawców kuchni z IKEA :roll: ?

Jaksie, jeśli masz problem żeby nowemu forumowiczowi pomóc i udzielić odpowiedzi, to moze nie wysilaj się niepotrzebnie i daruj sobie ten jad, co?