gabriela 23.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Ja tez mam biala kuchnie na wysoki polysk. Sprzedajacy ostrzegal mnie szczegolnie przed mikrofibra, tylko skorzana miekka sciereczka z neutralnym plynem. Mikrofibra drapie! Nie widac tego od razu.Ale byc moze fronty sa rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 23.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Moja znajoma porysowała sobie lakierowane fronty ściereczką z mikrofibry. Może to zalezy od rodzaju lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 23.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 lakier w połyskugdzieś też słyszałam że pielucha tetrową??ogólnie to frontu nie są brudne tylko na tych paskach jak się szafki otriera to widac ślady paluchów i głównie to bym chciała to wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 23.12.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 oooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 23.12.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 ogólnie to frontu nie są brudne tylko na tych paskach jak się szafki otriera to widac ślady paluchów i głównie to bym chciała to wyczyścić [/quote no wlasnie, ja tu caly czas o tym samym, ale zdania sa tu podzielone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 23.12.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 szkoda że nie przeczytałaś mojego wcześniejszego postunapisałam że są to ślady po montażu jeszcze niczym nie czyszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 23.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 aha, to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 25.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Witam , chciałem przedstawić białą kuchnię w baszym wykonaniu : http://www.nataly.pl/podstrony/img/1472.jpghttp://www.nataly.pl/podstrony/img/1475.jpghttp://www.nataly.pl/podstrony/img/1471.jpghttp://www.nataly.pl/podstrony/img/1471.jpgmdf biały lakierowany na połysk z frezowanymi uchwytami , blat z czarnego konglomeratu Więcej realizacji i zdjęć na naszej stronie http://www.nataly.pl , Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Uściślając - pierwsza kuchnia pasuje do wątku Przydałby się jakiś szerszy komentarz, np. wyjaśnienie, dlaczego sprzęty w wysokiej zabudowie nie sa w jednej linii tylko tak asymetrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klopsik33 28.12.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kuchnia przedostatnia bardzo fajna, ale ta kolejna, to już dośc oklepany model. Osobiscie bardzo polecam białe kuchnie - sam długo się nie chciałem zgodzic na taką, aż wkońcu uległem żonie. Dzis nie zamieniłbym (kuchni i żony w sumie też) na żadną inną Jest jasnoi, przestronnie i lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.12.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kuchnia przedostatnia bardzo fajna, ale ta kolejna, to już dośc oklepany model. dla mnie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.12.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Uściślając - pierwsza kuchnia pasuje do wątku Przydałby się jakiś szerszy komentarz, np. wyjaśnienie, dlaczego sprzęty w wysokiej zabudowie nie sa w jednej linii tylko tak asymetrycznie. Helołka .. dosyć długo myślałem jak ładnie rozmieścić te sprzęty i ta opcja wyszła najlepiej .. Idąc od lewej strony , pierwszy słupek to lodówka , drugi to zamrażarka , trzeci piekarnik , czwarty kawiarka z mikrofalą i piąty cargo 600 .. Także nie było opcji żeby umieścić wszystkie sprzęty w jednej linii .. Patrząc na to dalej proszę zauważyć że każdy sprzęt jest innej wysokości ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 bialo-czarna kuchnia: http://i41.tinypic.com/rr2joy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Aksamitka - to twoja kuchnia- fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.01.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nie nie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 I ja już jestem posiadaczką białej kuchni Dobrze, że pisałyście czym ją czyścić. Fronty mam lakierowane. Nie były jeszcze czyszczone dokładnie po montażu i myślałam, że użyje ściereczek do czyszczenia kuchni (tych z Biedrony). Wątpie, żeby niektóre zabrudzenia zeszły tylko przemywając wodą ... no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 pokażesz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 05.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 pokażesz zdjęcia? Na razie nie ma co pokazywać, jedno zdjęcie mam w dzienniku zaraz po zamontowaniu. Zresztą trzeba mieć odwagę i silne nerwy do pokazywania tu swoich kuchni, a ja mam dość wrażeń na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Helołka .. trzeci piekarnik , czwarty kawiarka z mikrofalą i piąty cargo 600 .. wystarczyło zamontować piekarnik kompaktowy z mikrofalą i byłoby o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 05.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 wystarczyło zamontować piekarnik kompaktowy z mikrofalą i byłoby o wiele lepiej. Klient wybiera sprzęt i ja musiałem dostosować się z wymiarami do mebli .. Poza tym kawiarka też była innego wymiaru niż mikrofala . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts