ptyśka1719510782 18.11.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 nataly, co to za płytki na scianie? możesz podac nazwę i firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptyśka1719510782 18.11.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Kamila-t Czy to sprzęt Samsunga? chyba taki sam komplet wybrałam. Uzytkujesz go już? jak sie sprawdza? Pazmonka, mi mozaika w kuchni tez jakoś nie pasuje, natomiast podoba mi się ułożenie płytek w taki sposób, myślę o takich jak ma nataly ułozonych w taki sposób jak mozaika zielona, tylko ja bym wzięła chyba cos w kolorach moich frontów.No i mam klina co do farby, naczytałam się i wszyscy polecają benjamin moore, tylko w moim miescie chyba farb tej firmy nie dostanę. Szukam i szukam i nie wiem co robić... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 http://www.italiadesign.pl/images/calligaris/baron_mv_gxw.jpg znalazłam płytki, które mogą być alternatywą dla tapety Cole&Son seria Geometric z powyższej realizacji: http://www.lazienkaplus.pl/pl/dekoracja-scienna-20x50-novabell-energy-canapa-enwd40k,438095,206,i.html http://img.archiexpo.com/pdf/repository_ae/11230/energy-98105_21b.jpg niestety cena także z górnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 22.11.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Podobają mi się białe kuchnie Chciałabym połączyć coś w rodzaju orzech amerykanski i biały mat -ma ktoś coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila-t 23.11.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Kamila-t Czy to sprzęt Samsunga? chyba taki sam komplet wybrałam. Uzytkujesz go już? jak sie sprawdza? . Tak, to Samsung. Po miesiącu uzywania jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra jakość w dobrej cenie Kolejna ładna kuchnia Kamila z czego jest blat i jakiej jest grubosci? Mozesz zrobic jakies zblizenie? To zwykły blat. Jak będę w domu to zmierzę i spróbuję zrobić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinna1 24.11.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam miłośników białej kuchni:) Powiedzcie mi kochani jak się sprawuje biały cokół w przypadku białej kuchni? Czy jeśli taki sobie zrobie bardzo będę go potem przeklinac.. Fronty planuje biały połysk, blat brąz i cokół ma być biały....(tylko nie wiem czy lakier czy zwykły) Proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Kamilo z gory dziekuje i bede czekac Czy ten zwykly blat ma jakas nazwe firmy i koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 27.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Moja mała, biała kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 27.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja mam biały cokół od 3tygodni-- nie widzę przeszkód ani tego że jest narażony jakoś bardziej niż inne kolory...., dlatego polecam szpilka- MEGA MINIMALIZM....., super, fajnie, bardzo minimum- dla mnie super!!! teraz możesz szaleć z dodatkami co tydzień innymi........ typu: kolor doniczki, lub piękne czerwoniaste tulipany-...już widzę ich piekno w tej kuchni a jednocześnie podkreśli to i urok i prostotę kuchni..... o np. zielonych soczyście ściereczkach nie będę pisać bo mnie zakraczecie że szmateczki to w ukryciu..... wiem...ale w życiu mam inaczej....no cożź..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 27.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 szpilka!!!! cud miód! cudna kuchnia, w całości trafia do inspiracji i idę szukac reszty Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Szpilka-mega piekna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.11.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam właśnie ostatnio robiłem taką kuchnię , właśnie orzech amerykański połączony z białym połyskiem i białym blatem , ewentualnie wejdż jutro na moją stronę internetową , pozdrawiam , Piotr Podobają mi się białe kuchnie Chciałabym połączyć coś w rodzaju orzech amerykanski i biały mat -ma ktoś coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xczakix 07.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 U nas wirtualnie poki co wyszlo cos takiego, teraz zastanawiamy sie gdzie kupic czarny blat, jakie uchwyty oraz jak wykonczyc szarą powierzchnię pomiedzy szafkami hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 09.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 xczakix, wyjątkowo nieergonomicznie zaprojektowana kuchnia. Rozmieszczenie agd kompletnie nie wygodne dla użytkownika kuchni. To Wasz pomysł? Jeśli kuchnię projektował profesjonalista (a tak wynika z podpisu wizualizacji) to się bardzo nie postarał. Zgodnie z zasadą ergonomii ciąg kuchenny to lodówka za nią zlew a za nim płyta. Odległość pomiędzy nimi to minimum 60 cm. Idealnie jeśli pomiędzy zlewem a płytą jest 100-120 cm wolnego blatu bo tu najczęściej przygotowujemy posiłki. Tymczasem w waszej kuchni :- nie ma miejsca pomiędzy płytą a zlewem, jak będzie wyglądało przygotowanie np. kotletów schabowych? - gdzie odstawisz gorącą blaszkę wyjętą z piekarnika jeśli na płycie będziesz akurat gotowała i będą stały tam garnki?- gdzie odstawisz patelnię, garnek z płyty kuchennej? Jak będziesz nakładała potrawy? - co to z narożna szafeczka wciśnięta pomiędzy okap a ciąg szafek wiszących, jak i otworzysz?Masz dużą kuchnię, można to wszystko fajnie rozplanować, a teraz układ agd przypomina ustawienie rodem z PRL-u, w kuchni klitce.Jeśli to pomysł waszego projektanta to objechała bym go równo. Jeśli wasz, to przejrzyjcie sobie wątek o kuchniach, gdzie jest wiele dobrze zaprojektowanych kuchni, przemyślcie wszystko jeszcze raz, dopóki wszystko jest w fazie projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.12.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Zgadzam się z Jana9, że kuchnia jest bardzo źle rozplanowana i całe szczęście, że to tylko wizualizacje, bo wszystko da się poprawić W kuchennym wątku są zarówno kuchnie dobre jak i mało funkcjonalne, warto go z pewnością przejrzeć, by móc się nauczyć na cudzych błędach, a nie swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 10.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) xczakix, KONIECZNIE przeprojektujecie układ sprzętów i zlewozmywaka w tej kuchni!!! Tak jak jest, to chyba gorzej być nie może. Jeśli projektował to architekt, to d... z niego nie architekt. Nawet kierując się wyłącznie zdrowym rozsądkiem, nie znając zasad ergonomii i planowania (co architekt wiedzieć i znać musi !!! ), można było to lepiej zaprojektować. Teraz jest tragicznie - wszystko wciśnięte w jeden kąt, tak, jak gdyby była to blokowa klitka. W kuchni jest wystarczająco miejsca, by wszystko umieścić tak, by było wygodnie i funkcjonalnie. Edytowane 10 Grudnia 2012 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkogda 10.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Łazienką i "cegiełką" na ścianie już się pochwaliłem w innych wątkach, to dodam jeszcze aneks kuchenny: http://img832.imageshack.us/img832/4159/gar4j.jpg http://img607.imageshack.us/img607/4834/img2283resizen.jpg http://img191.imageshack.us/img191/6467/img2287resize.jpg http://img28.imageshack.us/img28/2397/img2294resize.jpg http://img203.imageshack.us/img203/4900/img2372resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 11.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam , to ja dodam naszą nową realizację , kuchnia wykonana z białego mdfu lakierowanego w połysku , uchwyty frezowane . Blat z kwarcogranitu o grubości 60 mm . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 12.12.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kochani podpowiedzcie czy czarny lacobel to dobry wybór ? Blat inox, trochę projekt przekłamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 do inspiracji:http://adland.tv/n1rv4n4g8/2008/septjpgs/IKEA_Kitchen_Mag_En.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts